arxaggelos mixail Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γεια σας απο κτες περιμενω να γινει η μεταβαση στα windows 10 ειχα τα 8 γνησια ειχα κανει τo update στα 8.1 και ακομα μου λεει στο παραθυρο απο κατω go to windows update και ακομα τιποτα γιατι βρε παιδια 2 ημερες και ακομα να γινει η αναβαθμηση;; στα windows 10;; εχω κανει ολα τα updates στα 8 και στα 8.1 και ακομα απο κτες να μου γινει η μεταβαση υπαρχει καπιο προβλημα;; τι μπορω να κανω;;;το μονο πραγμα που μου λεει εινε your upgrade is reserved απο κτες αυτο μου λεει το ιδιο πραγμα
infin1tyGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Η αναβάθμιση δεν έρχεται σε όλους μαζί, μάλλον θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Αν βιάζεσαι, ωστόσο, μπορείς να αναβαθμίσεις με το εργαλείο που παρέχει η Microsoft: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
arxaggelos mixail Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 και να σε ρωτησω κατι αυτο το εργαλειο πια εκδοση θα κατεβασω και περα απο αυτο οταν μου ζητησει serial number θα πρεπει να βαλώ το serial τον 8... γιατι εγω τοτε αγορασα τα 8.1 και μετα εγινε το update στα 8.1 pro.. περα απο αυτο στα windows update μου λεει κατι ειχα παει πριν λιγο στο update history και μου λεει upgrade to windows 10 pro failed.,.................... οποτε εγω τι κανω;;
infin1tyGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αν επιλέξεις upgrade νομίζω δε σε ρωτάει για έκδοση, βάζει αυτόματα την αντίστοιχη με αυτή που έχεις τώρα. Κανονικά δεν πρέπει να σου ζητήσει κανέναν κλειδί και να ενεργοποιηθεί αυτόματα (εφόσον κάνεις upgrade και όχι clean install). Αν δεν γίνει, δοκίμασε μερικές φορές ακόμα το activate γιατί υπάρχουν προς το παρόν προβληματάκια. Πάντως με κλειδί Windows 8/7 δεν ενεργοποιούνται. περα απο αυτο στα windows update μου λεει κατιειχα παει πριν λιγο στο update history και μου λεει upgrade to windows 10 pro failed.,.................... Έχει συμβεί σε πολλούς, ίσως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του! Δοκίμασε upgrade με το tool, λογικά δε θα έχει πρόβλημα.
arxaggelos mixail Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 αυτο το προγραμμα δηλαδη ελενχει αν εχω αγορασμενη εκδοση η οχι;;;; και αν κανω clean install θα ζητησει κλειδι;; και παλι;; εμενα με ενδιαφερει το προγραμμα θα δει οτι εχω την γνησια εκδοση η οχι;;; η θα εχω προβληματα;; μου λεει Upgrade to Windows 10 Pro Installation date: 7/29/2015 1:34 Installation status: Failed Error details: Code 80200054 Update type: Important Install the next version of Windows. οποτε εγω τι κανω περιμενω;;; η χρησιμοποιω το εργαλειο που μου ειπες';' More information: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=507415 Help and Support: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=507417
MSSB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Κατέβασε αυτό που είπε ο Χρήστος και κάνε force τα Windows 10. Από εκεί και πέρα, δεν θα έχεις άλλο πρόβλημα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 @arxaggelos mixail Φροντισε να χρησιμοποιεις κατατοπιστικους τιτλους. Επισης φροντισε να κανεις μια στοιχειωδη αναζητηση πριν ανοιξεις καινουριο θεμα ή να ριξεις μια ματια σε οτιδηποτε sticky υπαρχει επι του θεματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις