kostenko Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα , Φτιάχνω ένα eshop με το prestashop (1.6) και έχω συναντήσει ένα πρόβλημα. Θέλω να βάλω ένα fee όταν ο πελάτης επιλέγει αντικαταβολή στο checkout. Έχω βρει αρκετά modules που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά θέλω το fee να έχει διαφορετική τιμή ανά χώρα πχ 2 ευρω Ελλάδα 3 ευρώ Κυπρο. Πως μπορώ να το κάνω αυτό?
ritakii Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, φτιάχνω ενα eshop με το prestashop και έχω κολλήσει πως ορίζω το ποσό στην αντικαταβολή, εγώ δεν θέλω να βάλω διαφορετικές τιμές μόνο μια, βρήκες την απάντηση? το module αντικαταβολή μου δίνει μόνο τις επιλογές απενεργοποιηση - απεγκατασταση κλπ. και όχι να ορίσω τιμή.
sundance_kid Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Κατεβάζεις το module απο δω και βαζεις οτι fee θελεις. Θέλει λίγο translation βέβαια στο view του, αλλά δουλεύει κομπλέ και στα mail και παντού. Αυτό που ρωτάει ο παραπάνος, γίνεται με το ίδιο module απλά με πολλαπλούς carrier που ο κάθε carrier, στέλλει σε συγκεκριμένη περιοχή με συγκεκριμένο fee.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα