Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Προσωπικά εχω MacBook Pro retina,IPad mini retina,iPhone 5 κ iPod classic...σκοπός μου ειναι να πάρω ενα iMac κ ενα Apple TV κ να ξεπεράσω τον Σπαλιάρα!!!

• Like 3
Δημοσ.

<p>Προσωπικά εχω MacBook Pro retina,IPad mini retina,iPhone 5 κ iPod classic...σκοπός μου ειναι να πάρω ενα iMac κ ενα Apple TV κ να ξεπεράσω τον Σπαλιάρα!!!

Γατακι,εγω θα παρω iMac retina 5k,Macbook pro retina,Macbook air,ipod classic,ipad air 2,iphone 6,iphone 6+,Appe tv,Mac mini,Mac pro και Apple watch και μετα οχι απλα ο Σπαλιαρας,ουτε ο Τατσοπουλος δεν θα με πιανει,παει ολη Αθηνα οχι μονο η μιση

:-D

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλαδη, HAL, θες να πεις πως παει 

pit-571x379.jpg

λογω ανταγωνισμου. λογω κορεσμου της αγορας και της τεχνολογιας. το γεγονος οτι η Samsung οσο και να χτυπιεται, δεν εχει το ονομα και το prestige της Apple. 

ΑΠΑΤΟ?

Δημοσ.

Τι λογικη εχει αυτο?

Το S6 το πηρα 740 ευρω πριν 2-3 μηνες και τωρα το βρισκω με 570 ευρω. Σε 1 χρονο θα ειναι στο 400αρι και κατω, οπως γινεται και με ολα. (Galaxy S5, S4, S3, LG G2, G3, κτλ κτλ εκτος Apple).

Ολα τα τηλεφωνα χανουν την τιμη (και την αξια) τους μερα με τη μερα. Και ολοι νομιζω το γνωριζουν αυτο.

Οταν δινεις 700αρι για μια συσκευη, ξερεις οτι σε ενα χρονο θα εχει 300-400αρι.

Παντα καλοδεχουμενες οι μειωσεις των τιμων πωλησεις.

no hope for you my friend.

Συγνώμμη κιόλας δεν σε ξέρω αλλά έχεις μπει αρκετα στο καταναλωτικό τρυπάκι. 

• Like 2
Δημοσ.

Καταναλωτικο τρυπακι? Απο που κι ως που?

Αγοραζω κινητο καθε 2-3 χρονια. Ειχα ενα Nexus 5 με σπασμενη οθονη, το οποιο δεν θα αλλαζα αν δεν ειχε σπασει. Το S6 το ειδα οταν βγηκε μου αρεσε πολυ και το πηρα. Τα χρηματα δεν μου ηταν προβλημα.

Δημοσ.

Καταναλωτικο τρυπακι? Απο που κι ως που?

Αγοραζω κινητο καθε 2-3 χρονια. Ειχα ενα Nexus 5 με σπασμενη οθονη, το οποιο δεν θα αλλαζα αν δεν ειχε σπασει. Το S6 το ειδα οταν βγηκε μου αρεσε πολυ και το πηρα. Τα χρηματα δεν μου ηταν προβλημα.

ρε τουλαχιστον μην μου το επιβεβαιώνεις σε κάθε τι που γραφεις... καλημερα

Δημοσ.

Μην ξαναλέμε τα ίδια.

Ο καθένας διαχειριζεται τα χρήματα του όπως θέλει. Αλλά σε ένα topic που ακόμα αναπαράγεται ότι όσοι έχουν iPhone το κάνουν για την μόστρα και για να βρούνε γκομενα τι να πεις;

Και το λέω όταν εντελώς αρνητικός απέναντι στην Apple και έχοντας πάρει τουλάχιστον 7-8 high end Samsung τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

Μην ξαναλέμε τα ίδια.

Ο καθένας διαχειριζεται τα χρήματα του όπως θέλει. Αλλά σε ένα topic που ακόμα αναπαράγεται ότι όσοι έχουν iPhone το κάνουν για την μόστρα και για να βρούνε γκομενα τι να πεις;

Και το λέω όταν εντελώς αρνητικός απέναντι στην Apple και έχοντας πάρει τουλάχιστον 7-8 high end Samsung τα τελευταία χρόνια.

Αυτο δηλαδη σε κανει αντικειμενικο?? :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει η samsung και πολλά άλλα όπως lg htc xiaomi είναι απίστευτα κινητά γιατί μου αρέσει να αγοράζω το κινητό και να το κάνω ότι θέλω χωρίς να με περιορίζει ο κατασκευαστής δεν πιστεύω να αγοράζει κάποιος αμάξι και να δέχεται ότι να μην μπορεί να ανοίξει το καπό η να το πειράξει. Στο android κανω τα πάντα και χωρίς να βγαίνει μήνυμα ότι δεν παίζει χωρίς flash player και τέτοια. Απαράδεκτο οτι στην apple να μην μπορείς να διαχειριστεις τα αρχεία σου και πάντα οτι κάνεις πρέπει να έχεις itunes. Όταν ήμουν στη γερμανια πριν χρόνια και πήρα το iphone 4 δεν είχα υπολογιστή και είχα για μια βδομάδα το κινητό να κοιτάζω ενα μηλο. Απαράδεκτο και για όσους λένε για το lag στα android...άλλο είναι το ios με λίγα πράγματα και χωρίς πολλά πολλά ενώ το android είναι γεμάτο με πολλές επιλογές και πολλά που μπορείς να κάνεις και πραγματικό multitasking.

Δημοσ.

Αυτο δηλαδη σε κανει αντικειμενικο?? :rolleyes: :rolleyes:

"Αντικειμενικο" με κάνει το προηγούμενο μήνυμα στο οποίο ευχόμουν να πατωσει η Samsung μήπως και πάρει επιτέλους το μάθημα της.

Επίσης αν και τα μοντέλα ήταν high end τα αγόραζα πάντα αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία τους ώστε η τιμή να πέσει σε λογικά επίπεδα ενώ 3 από αυτά ήταν τσάμπα ως εταιρικά.

Οπότε με βάση τα παραπάνω θεωρώ πως είμαι αρκετά αντικειμενικος όταν μιλάω για την Samsung ως παλιός χρήστης των κινητών της και όταν δεν κρίνω κακεντρεχως την Apple και τους αγοραστές των προϊόντων της πολύ απλά επειδή δεν την συμπαθώ ως εταιρία.

Δημοσ.
"Αντικειμενικο" με κάνει το προηγούμενο μήνυμα στο οποίο ευχόμουν να πατωσει η Samsung μήπως και πάρει επιτέλους το μάθημα της.

Ποιος να πάρει το μάθημα του? Η apple να δω ποτέ θα πάρει το μάθημα της. Αλλά που μέχρι να παιθανει η ψωνιαση δεν θα πάρει το μάθημα της.

Δημοσ.

Επίσης αν και τα μοντέλα ήταν high end τα αγόραζα πάντα αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία τους ώστε η τιμή να πέσει σε λογικά επίπεδα ενώ 3 από αυτά ήταν τσάμπα ως εταιρικά.

Οπότε με βάση τα παραπάνω θεωρώ πως είμαι αρκετά αντικειμενικος όταν μιλάω για την Samsung ως παλιός χρήστης των κινητών της και όταν δεν κρίνω κακεντρεχως την Apple και τους αγοραστές των προϊόντων της πολύ απλά επειδή δεν την συμπαθώ ως εταιρία.

Ποιο μαθημα της να παρει ρε συ. Το μονο μαθημα που μπορουν να παρουν οι εταιριες ειναι να σταματησουν ειτε να βγαζουν 800μοντελα σε λιγο χρονικο διαστημα αλα Samsung και να μην βγαζουν κινητα καθε χρονο αλλα αυτο ειναι σχεδον αδυνατο.

Εμένα μου αρέσει η samsung και πολλά άλλα όπως lg htc xiaomi είναι απίστευτα κινητά γιατί μου αρέσει να αγοράζω το κινητό και να το κάνω ότι θέλω χωρίς να με περιορίζει ο κατασκευαστής δεν πιστεύω να αγοράζει κάποιος αμάξι και να δέχεται ότι να μην μπορεί να ανοίξει το καπό η να το πειράξει. Στο android κανω τα πάντα και χωρίς να βγαίνει μήνυμα ότι δεν παίζει χωρίς flash player και τέτοια. Απαράδεκτο οτι στην apple να μην μπορείς να διαχειριστεις τα αρχεία σου και πάντα οτι κάνεις πρέπει να έχεις itunes. Όταν ήμουν στη γερμανια πριν χρόνια και πήρα το iphone 4 δεν είχα υπολογιστή και είχα για μια βδομάδα το κινητό να κοιτάζω ενα μηλο. Απαράδεκτο και για όσους λένε για το lag στα android...άλλο είναι το ios με λίγα πράγματα και χωρίς πολλά πολλά ενώ το android είναι γεμάτο με πολλές επιλογές και πολλά που μπορείς να κάνεις και πραγματικό multitasking.

Το Ios καλως ή κακως ετσι ειναι αφου υπαρχει μονο ενας κατασκευαστης και επειδη αυτα που γραφεις ειναι πραγματα που ισχυουν εδω και χρονια τα θεωρουμε πλεον δεδομενα ειτε μας αρεσουν ειτε οχι.Στην τελικη δεν σε υποχρεωνει κανενας να παρεις Iphone αλλα παρολα αυτα βλεπω συνεχεια μια εμμονη και ενα μισος απο αρκετους κατοχους Android προς την Apple λες και εχουν αποθημενο τα iphone για αγορα .

Δημοσ.

Ναι, ξοδεύει λεφτά για κινητά ενώ τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε.

Πολύ σκατάνθρωπος είναι

Δημοσ.

Εγώ θα σας κάνω δώρο ένα τεράστιο Λουκέτο. Ειναι δυνατόν μια ναυαρχίδα να προσφέρει λιγότερα από την προηγούμενη??? Μπαταρία με δεδομένα ανοιχτά με το ζόρι κρατάει 6 ώρες χωρίς κάρτα SD... ούτε καν δικαρτο μπας και τραβήξει λίγο τον κόσμο... Άντε γειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...