Masma Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Η Sony δηλαδή τι είναι; Φακίρης είναι; Μαλλον τι να σου πω απλα υποθετω οτι δεν μπορουσαν να το κανουν. Αλλιως ρε εσυ γιατι να μην το κανουν? Επειδη δεν πηγε καλα το s5?
kirileman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αγορα... Ποια αγορα; Την αγορά των smartphones, ποια άλλη;
Masma Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Την αγορά των smartphones, ποια άλλη; Aυτο που σου λεει (αυτος που δεν πρεπει να λεμε το ονομα του) ειναι οτι η apple επειδη εχει αλλο λογισμικο εχει δικη της κατηγορια smartphone και λειτουργει σαν μονοπώλιο. Οσο οι υπολοιποι χρησιμοποιουν λογισμικο της google η apple θα ειναι μπροστα σε πωλησεις καθωσεις τα android χτυπιουντε μεταξυ τους.πχ φετος lg g4 με s6 κλπ. Το I phone 6 μια κατηγορια μονο του 2
Tragic! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μαλλον τι να σου πω απλα υποθετω οτι δεν μπορουσαν να το κανουν. Αλλιως ρε εσυ γιατι να μην το κανουν? Επειδη δεν πηγε καλα το s5? Για να είναι ούλτρα σούπερ ντούπερ σλίμ και μαλακίες ξέρω 'γω κάτι τέτοιο μάλλον. Ή για λόγους κόστους. Ή γιατί αντιγράφουν την Ακατονόμαστη, που σε στοιχειώδεις απαιτήσεις του καταναλωτή (FullHD ή ακόμα και QHD οθόνη, αδιαβροχοποίηση, SD, dual SIM, RAM -και δε θέλω μαλακίες τύπου "σιγά μωρέ ελαφρύ είναι δε χρειάζεται" και πολλά ακόμα) δεν ανταποκρίνεται. Μπράβο Sammy, έτσι απ το κακό στο χειρότερο. 1
sm4rt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλο και αυτο οποιος εχει apple ειαι προβατο....... Εσυ σιγουρα δεν ειχες ποτε σου παντως. Αν ειχες θα ησουν πιο αντικειμενικος. H Samsung παλι καλα που εχει τη σιερα note να λετε.... Για το s6 εχω να πω οτι ειναι πολυ ομορφο. Ναι η οθονη ειναι καλυτερη του s5 αλλα αναμεσα στα 2 εγω s5 θα επραιρνα. (αποσπομενη μπαταρια, sd, αδιαβροχο). οποτε δνε ειναι μονο η τιμη. Αν το s6 ειχε αποσπομενη μπαταρια και επαιρνε sd εγω πιστευω θα πηγαινε καλα σε πολησεις ακομα και με αυτην την πολυ ψιλη τιμη. Τωρα εσυ συγκρινεις s2 με I phone 6? Καλα 700 ευρω δεν αξιζει να δωσεις για κανενα κινητο αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη. Το ios ειναι πολυ καλο λειτουργικο αντικειμενικα. το desing-ποιοτητα κατασκευης νομιζω οτι ειναι το πιο καλο . Καλα με το μετριο μπαμ κανει οτι εισαι apple hater. Παντως ναι για το s6 εχεις δικιο απο αυτα που εχω δει εγω ειναι το πιο γρηγορο.Και ναι στην apple πληρωνεις και το ονομα αλλα οχι μονο αυτο... Οχι φιλε μου δε συγκρινω s2 με ιphone προφανως επειδη ακριβως εχει πολυ καλο λειτουργικο και ολες οι εφαρμογες ειναι φτιαγμενες για το δικο της λειτουργικο γι αυτο ακριβως ενω εχει χαρακτηριστικα κοντινα με το s2 ειναι περιπου 20 φορες καλυτερο απο s2. To μονο που συγκρινω ειναι αυτο που ειπα τα χαρακτηριστικα. Τα εξαρτηματα που βαζει στα κινητα της ειναι της τάξεως των 100€ οποτε δε μπορω να διανοηθω να πληρωνεις 700€ ενα λειτουργικο που το πληρωνεις 8 χρονια τωρα, μιλαω γι αυτους που παίρνουν συνεχεια iphone οι οποιοι ειναι πολλοι. Θα θεωρουσα πολυ δικαιο εφοσον έχεις πάρει ενα iphone που έχεις σκάσει τα λεφτα για το λογισμικο, επειτα καθε επομενο iphone να το δίνει η apple με μια γενναια εκπτωση, ετσι δε θα ελεγα τιποτα για την apple. Για το μέτριο design επιμένω γιατι δε μου αρεσουν τα κινητα με μικρες οθόνες. Οποτε αν εξαιρεσεις το τελευταιο iphone που μου αρεσει εμφανησιακα ολα τα προηγουμενα λογω μεγέθους δε μου αρεσαν καθόλου. Τελος να προσθέσω οτι με χαλαει επισης που ειναι κλειδωμένα όλα στο λογισμικο, αυτο κ αν ειναι απαραδεκτο. Για να βαλεις ringtone itunes και σπασιμο νευρων για εικονες το ιδιο για να μεταφερεις επαφες και μηνυματα απο android ειδικο λογισμικο. Εν ολιγοις αν δε κανεις jailbreak δε βρισκεις την υγειά σου. Αυτος ειναι ο βασικος λογος που δε μου αρεσει η apple. Πληρωνεις τα πάντα ακομα κ εφαρμογες που ειναι free στο android στο apple store τις πληρώνεις. 1
Tragic! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Οχι φιλε μου δε συγκρινω s2 με ιphone προφανως επειδη ακριβως εχει πολυ καλο λειτουργικο και ολες οι εφαρμογες ειναι φτιαγμενες για το δικο της λειτουργικο γι αυτο ακριβως ενω εχει χαρακτηριστικα κοντινα με το s2 ειναι περιπου 20 φορες καλυτερο απο s2. To μονο που συγκρινω ειναι αυτο που ειπα τα χαρακτηριστικα. Τα εξαρτηματα που βαζει στα κινητα της ειναι της τάξεως των 100€ οποτε δε μπορω να διανοηθω να πληρωνεις 700€ ενα λειτουργικο που το πληρωνεις 8 χρονια τωρα, μιλαω γι αυτους που παίρνουν συνεχεια iphone οι οποιοι ειναι πολλοι. Θα θεωρουσα πολυ δικαιο εφοσον έχεις πάρει ενα iphone που έχεις σκάσει τα λεφτα για το λογισμικο, επειτα καθε επομενο iphone να το δίνει η apple με μια γενναια εκπτωση, ετσι δε θα ελεγα τιποτα για την apple. Για το μέτριο design επιμένω γιατι δε μου αρεσουν τα κινητα με μικρες οθόνες. Οποτε αν εξαιρεσεις το τελευταιο iphone που μου αρεσει εμφανησιακα ολα τα προηγουμενα λογω μεγέθους δε μου αρεσαν καθόλου. Τελος να προσθέσω οτι με χαλαει επισης που ειναι κλειδωμένα όλα στο λογισμικο, αυτο κ αν ειναι απαραδεκτο. Για να βαλεις ringtone itunes και σπασιμο νευρων για εικονες το ιδιο για να μεταφερεις επαφες και μηνυματα απο android ειδικο λογισμικο. Εν ολιγοις αν δε κανεις jailbreak δε βρισκεις την υγειά σου. Αυτος ειναι ο βασικος λογος που δε μου αρεσει η apple. Πληρωνεις τα πάντα ακομα κ εφαρμογες που ειναι free στο android στο apple store τις πληρώνεις. Για να λέμε και του στραβού τι δίκιο: Το HW της Apple είναι σχετικά αρκετά υψηλό, όχι κορυφαίο αλλά υψηλό. Τώρα εάν εσύ θεωρείς κριτήριο ενός λόγου χάρη επεξεργαστή τους πυρήνες ή τη συχνότητα τι να πω. Το ίδιο και στα megapixel. Το Design είναι υποκειμενικό, ούτε εγώ το πολυγουστάρω βέβαια γιατί είναι ξενέρωτο, αδιάφορο, άσχημο με τεράστια bezel και ανατριχιαστικό/σιχαμερό/πανάθλιο/τιποτένιο κουμπί στη μέση-μέση. Το μέγεθος είναι πάλι υποκειμενικό, αν και τις 5" για τα δικά μου χέρια τις θεωρώ ιδανικές, άντε 5,5. Το οτι είναι κλειδωμένα όλα είναι για πραγματικά αρκετούς χρήστες αδιάφορο, καθώς δεν ασχολούνται. Για όσους θέλουν σκαλίσματα, υπάρχει και το jailbreak όπως πολύ σωστά προείπες. Οι εφαρμογές κάπου είναι φρι εδώ κάπου είναι φρι αλλού. Όσο για την έκπτωση, η Apple έστω και μια αμελητέα έκπτωση 1% σε κάθε πρώην iphonάκια να έκανε που δε θα εκτιμούσε κανείς, με τις δεκάδες εκατομύρια πωλήσεις της θα είχε τεράστια χασούρα και ζημιά. Όσο για τα 100€, για διευκρίνισε μας το λίγο κύριε Διευθυντή Οικονομικού Τμήματος της Apple. Αα ναι, και μην ξεχάσεις να αναφέρεις τις (αξιόπιστες) πηγές σου.
sokinfragoul Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Κατι μου λεει οτι την καταληξη της νοκια θα εχει και η σαμμυ,μονο που η δευτερη θα καταληξει ακομα χειροτερα μιας και εχει κανει τεραστα ανοιγματα σε πολλους κλαδους
tarif16 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Που να δεις τι γίνετε αν έχεις και iPad η παρτουζα είναι σίγουρη σε καθημερινη βάση. να σαι καλα φιλε μου...εχω κλ@σει στο γελιοοοο...και αυτη την εποχη ειναι ακρως απαραιτητο!!! 2
kirileman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Aυτο που σου λεει (αυτος που δεν πρεπει να λεμε το ονομα του) ειναι οτι η apple επειδη εχει αλλο λογισμικο εχει δικη της κατηγορια smartphone και λειτουργει σαν μονοπώλιο. Οσο οι υπολοιποι χρησιμοποιουν λογισμικο της google η apple θα ειναι μπροστα σε πωλησεις καθωσεις τα android χτυπιουντε μεταξυ τους.πχ φετος lg g4 με s6 κλπ. Το I phone 6 μια κατηγορια μονο του Η αγορά εξακολουθεί να είναι μία και οι υποψήφιοι αγοραστές μπορεί να προέρχονται από οποιαδήποτε πλατφόρμα. Αν το android απευθύνεται σε μικρότερα πορτοφόλια, ας μειώσει η Samsung τις τιμές ή ας δημιουργήσει το δικό της... "μονοπώλιο" με το Tizen.
voldemort Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Το I phone 6 μια κατηγορια μονο του Aυτο. Αν το android απευθύνεται σε μικρότερα πορτοφόλια, ας μειώσει η Samsung τις τιμές ή ας δημιουργήσει το δικό της... "μονοπώλιο" με το Tizen. Καμια σχεση με τα πορτοφολια. Εχω δωσει σε ANDROID πολυ περισσοτερα απο ενα iphone. Και η apple πρεπει να ριξει τις τιμες της για mid συσκευες αλλωστε. Εγω αναφερθηκα σε λειτουργικο. Tizen;Tizen... Aπλα δεν την βλεπω να ξεκουνιεται λιγακι. 2
DJTaurus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Η Samsung θα συνεχίσει να ρίχνει τις τιμές και θα παρουσιάσει περισσότερα low και mid range smartphone για να μην μειωθούν οι αποστολές της. Με τον ρυθμό που μειώνονται τα περιθώρια κέρδους της δεν απέχει μακριά από το να ακολουθήσει και τους υπόλοιπους android OEM σε συσκευές που θα πωλούνται σε τιμές κόστους η και κάτω από αυτό...τελειώσαν τα ψέματα. Μια του copier, δυο του copier, τρεις και την κακή του πατέντα χαχαχαχαχαχ “The 6.6 percent decline wiped out more from Samsung’s market value that the company has ever posted in quarterly operating profit,” Lee reports. “Samsung will add more middle- and low-end models, and cut spending in the phone division, it said.” Ποιος λυγίζει τώρα?... ή μάλλον ποιος λυγίζει για 7 συνεχόμενα οικονομικά τρίμηνα και ποιος συγκεντρώνει το 92% των εσόδων στην αγορά των smartphone? 1
mourouzis2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τελικά εγώ από όλα τα ποστ κατάλαβα ότι για την πτώση της Samsung φταίει η Apple και τα isheep. Τι, όχι;;; 1
vasilisaerox Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μια χαρά είναι η samsung και τώρα τι να λέτε για τα και καλα ουαου iphone...λογια του αέρα.
grmike Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 εφαγαν ξυλο απο τους κινεζους και εβαλαν μυαλο. Οπως και η sony και οι λοιπες ιαπωνικες εταιρειες αναγκασαν να μειωσουν τις τιμες τους για να συναγωνιστουν τους τοτε ανερχομενους κορεατες. Τωρα πληρωνονται με το ιδιο νομισμα απ τους κινεζους 2
Regulus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Όπως ισχύει και στους υπολογιστές, όποιος είναι στην αιχμή της τεχνολογίας χάνει. Εκτός και αν περισσεύει χρήμα οπότε πάσο. Γι' αυτό ένα βηματάκι πίσω δεν κάνει κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα