Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης δίνει στους φοιτητές του δωρεάν internet εξοπλίζοντας τους με ενα nanoStation Loco 5 το οποίο στοχεύεις σε μία απο τις κεραίες που εχουν στήσει σε όλα τα Χανιά. Θέλοντας να το μοιράσω μεσω wifi σκέφτηκα να παρω ενα ZXHN H108L που ειχα απο την wind και να το βάλω σε bridge mode. Τα συνέδεσα με UTP, ως DNS εβαλα user defined το nanoStation και αλλαξα τον DHCP να δίνει μεχρι 200 διευθύνσεις στο φάσμα εκτός του nanoStation και του router.
Ολα καλά λοιπον μέχρι που δοκίμασα την σύνδεση. Ενώ ειχα και συνδεδεμένος μεσω UTP καποιες απώλειες (ειναι λογικό καθότι ασύρματη η σύνδεση με το Πολυτεχνείο παρότι εχω φουλ σήμα), απο οταν το εβαλα στο ZXHN H108L ειμαι τυχερός οταν έχω internet! :mad:
Ενώ βλέπω χωρίς κανένα προβλημα και την διευθυνση του router και του nanoStation οποιαδήποτε στιγμή, by default μου δίνει σωστά τον DNS στις συσκευές, όμως ειναι σαν να δυσκολέυεται ο router να "καθοδηγήσει" οτιδήποτε απο και προς το internet. Όταν ξανασυνδεθώ με UTP δεν εχω πάλι κανένα πρόβλημα.. Any ideas?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...