idomeneas7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Και δεν ντρέπεσαι;;; Είσαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Για το δέυτερο δεν είναι καθόλου απατεώνας γιατί δεν κληρονόμησε λογαριασμό του πατέρα του αλλά ήταν συνδικαιούχος, άρα δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Για το πρώτο είναι φάουλ και αυτός και ο εργοδότης, αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Για το δέυτερο δεν είναι καθόλου απατεώνας γιατί δεν κληρονόμησε λογαριασμό του πατέρα του αλλά ήταν συνδικαιούχος, άρα δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Για το πρώτο είναι φάουλ και αυτός και ο εργοδότης, αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα. Σωστά, και μαλακία μου που μπλέχτηκα. Εφόσον δεν ξέρω αν μπορεί να δηλώσει κάποιος το αυτοκίνητό του στο όνομά της γιαγιάς του, δεν έχω τίποτα να προσφέρω στην συζήτηση. Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 λοιπων ειμαι 24 δεν ειμαι φοιτητης δουλευω σε μια επιχειρηση απλα τα εσοδα μου δεν καλυπτουν τετοια αγορα. Περνω 800 το μηνα απλα απο αυτα τα 800 τα 300 τα περνω στο χερι οχι σε λογαριασμο μισθωδοσιας μου Και εκτος αυτου ειμαι συνδικαιουχος σε αυτο το λογαριασμο οποτε χωρις καποια δικαιολογητικα μπορω να χρησιμιποιησω τον λογαριασμο αυτο. Αδερφέ, εάν ήσουν συνδικαιούχος του λογαριασμού πριν πεθάνει ο πατέρας σου (δηλαδή ήσουν μαζί με τον πατέρας σου), τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το γράψεις στο όνομα της γιαγιάς σου. Τα χρήματα δικαιολογούνται. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πλέον είναι τα τεκμήρια, αν και καλύπτεσαι, εφόσον μιλάμε για το 1600 και εφόσον δεν έχεις κανένα ακίνητο ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο στο όνομά σου. Στη φορολογική σου δήλωση πρέπει να δηλώνεις 14x500 = 7000 και το τεκμήριο για καινούριο 1600άρι είναι 6400 ευρώ. Για το δίλιτρο δεν το συζητάμε γιατί η εφορία θα σε σκίσει. Θα δίνεις ένα μισθό μόνο σε τέλη κυκλοφορίας. Άντε, καλορίζικο και καλοτάξιδο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Σωστά, και μαλακία μου που μπλέχτηκα. Εφόσον δεν ξέρω αν μπορεί να δηλώσει κάποιος το αυτοκίνητό του στο όνομά της γιαγιάς του, δεν έχω τίποτα να προσφέρω στην συζήτηση. Καλή συνέχεια Κοίτα, συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν νομίζω πως έχει νόημα να του πούμε το αυτονόητο γιατί όποιος έχει τέτοια νοοτροπία δεν πρόκειται να αλλάξει με κάτι που θα διαβάσει σε ένα φόρουμ. Μακάρι να είμασταν κι εδώ Σουηδία και να μην υπήρχαν τέτοια φαινόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Σωστά, και μαλακία μου που μπλέχτηκα. Εφόσον δεν ξέρω αν μπορεί να δηλώσει κάποιος το αυτοκίνητό του στο όνομά της γιαγιάς του, δεν έχω τίποτα να προσφέρω στην συζήτηση. Καλή συνέχεια Απο ποια εφορια εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αδερφέ, εάν ήσουν συνδικαιούχος του λογαριασμού πριν πεθάνει ο πατέρας σου (δηλαδή ήσουν μαζί με τον πατέρας σου), τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το γράψεις στο όνομα της γιαγιάς σου. Τα χρήματα δικαιολογούνται. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πλέον είναι τα τεκμήρια, αν και καλύπτεσαι, εφόσον μιλάμε για το 1600 και εφόσον δεν έχεις κανένα ακίνητο ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο στο όνομά σου. Στη φορολογική σου δήλωση πρέπει να δηλώνεις 14x500 = 7000 και το τεκμήριο για καινούριο 1600άρι είναι 6400 ευρώ. Για το δίλιτρο δεν το συζητάμε γιατί η εφορία θα σε σκίσει. Θα δίνεις ένα μισθό μόνο σε τέλη κυκλοφορίας. Πως ακριβώς προκύπτει ότι τα χρήματα δικαιολογούνται εφόσον ήταν συνδικαιούχος στο λογαριασμό? Επίσης στο τεκμήριο του αυτοκινήτου θα πρέπει να προστεθεί και το ατομικό τεκμήριο διαβίωσης(3.000) συν τυχόν τεκμήρια οικίας ή οτιδήποτε άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Πως ακριβώς προκύπτει ότι τα χρήματα δικαιολογούνται εφόσον ήταν συνδικαιούχος στο λογαριασμό? Γιατί προφανώς είχαν κατατεθεί από τον πατέρα του και θεωρούμε πως ήταν νόμιμα και δηλωμένα γιατί δεν μας έχει πει το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 για τους συνδικαιουχους υπαρχει επιτηδες νομικο κενο ετσι ωστε να μπορει να κρατησει τα λεφτα της οικογενειας του χωρις καποια αλλη ενεργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Γιατί προφανώς είχαν κατατεθεί από τον πατέρα του και θεωρούμε πως ήταν νόμιμα και δηλωμένα γιατί δεν μας έχει πει το αντίθετο. Έστω πως ήταν νόμιμα και δηλωμένα, ήταν λεφτά του πατέρα του, για να τα κληρονομήσει θα πρέπει να πληρώσει φόρο, το έγραψε και ο ίδιος σε προηγούμενο post: τα λεφτα οταν εκανα αποδοχη κληρονομιας δεν τα δηλωσα στα χαρτια που καταθετεις στην εφορια. Γιατι να πληρωσω extra φορο κληρονομιας για λεφτα που ειχε δουλεψει ο πατερας μου. ---------------------------------- για τους συνδικαιουχους υπαρχει επιτηδες νομικο κενο ετσι ωστε να μπορει να κρατησει τα λεφτα της οικογενειας του χωρις καποια αλλη ενεργεια Να τα κρατήσει ναι, φυσικά και μπορεί, να τα δικαιολογήσει ως πόθεν έσχες όμως δεν μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 δεν πληρωνει φορο,το εγραψα πιο πανω,ας ξυπνησουν μερικοι... δεν κανεις τιποτα ουτε αποδοχη ουτε τιποτα αλλο αν εισαι συνδικαιουχος πριν το θανατο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ^ Aκριβώς αυτό, ως συνδικαιούχος είναι δικά σου τα λεφτά, νόμιμα, χωρίς καταβολή φόρου. Αν έκανε αποδοχή σε λογαριασμό του πατέρα του, εκεί θα είχε φόρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 δεν πληρωνει φορο,το εγραψα πιο πανω,ας ξυπνησουν μερικοι... δεν κανεις τιποτα ουτε αποδοχη ουτε τιποτα αλλο αν εισαι συνδικαιουχος πριν το θανατο Κοίτα μόνο μην είσαι εσύ αυτός που κοιμάται, και ξυπνήσεις απότομα. Σε έναν απλό κοινό τραπεζικό λογαριασμό κάθε δικαιούχος μπορεί να σηκώσει είτε μέρος είτε όλα τα χρήματα που υπάρχουν σε αυτόν, άσχετα αν οι υπόλοιποι δικαιούχοι είναι εν ζωή ή όχι, άσχετα πότε κατατέθηκαν και από ποιόν. Όταν όμως πας να αγοράσεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, πρέπει να είσαι σε θέση να δικαιολογήσεις το "πόθεν έσχες", το που βρήκες τα λεφτά να το αγοράσεις. Το "τα είχα στην τράπεζα" δεν είναι αποδεκτό, πρέπει να δικαιολογήσεις που τα βρήκες και τα έβαλες στην τράπεζα. Το "τα κληρονόμησα" επίσης δεν είναι αποδεκτό, για να τα κληρονομήσεις επίσημα πρέπει να πληρώσεις φόρο κληρονομιάς! Μπορείς να τα φας άνετα σε σουβλάκια, δεν μπορείς όμως να τα χρησιμοποιήσεις για να δικαιολογήσεις το πόθεν έσχες. Αν ήταν έτσι όπως τα έλεγες, τότε θα έκανα κατάθεση στο λογαριασμό του άρρωστου πατέρα μου το 1.000.000€ που έχω στο στρώμα μου από εμπόριο ναρκωτικών για να τα νομιμοποιήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Κοίτα μόνο μην είσαι εσύ αυτός που κοιμάται, και ξυπνήσεις απότομα. Σε έναν απλό κοινό τραπεζικό λογαριασμό κάθε δικαιούχος μπορεί να σηκώσει είτε μέρος είτε όλα τα χρήματα που υπάρχουν σε αυτόν, άσχετα αν οι υπόλοιποι δικαιούχοι είναι εν ζωή ή όχι, άσχετα πότε κατατέθηκαν και από ποιόν. Όταν όμως πας να αγοράσεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, πρέπει να είσαι σε θέση να δικαιολογήσεις το "πόθεν έσχες", το που βρήκες τα λεφτά να το αγοράσεις. Το "τα είχα στην τράπεζα" δεν είναι αποδεκτό, πρέπει να δικαιολογήσεις που τα βρήκες και τα έβαλες στην τράπεζα. Το "τα κληρονόμησα" επίσης δεν είναι αποδεκτό, για να τα κληρονομήσεις επίσημα πρέπει να πληρώσεις φόρο κληρονομιάς! Μπορείς να τα φας άνετα σε σουβλάκια, δεν μπορείς όμως να τα χρησιμοποιήσεις για να δικαιολογήσεις το πόθεν έσχες. Αν ήταν έτσι όπως τα έλεγες, τότε θα έκανα κατάθεση στο λογαριασμό του άρρωστου πατέρα μου το 1.000.000€ που έχω στο στρώμα μου από εμπόριο ναρκωτικών για να τα νομιμοποιήσω. ξυπνα !!! αλλο γραφω αλλοο φανταζεσαι,μου αρεσει που κανεις και παραθεση αυτο που εγραψα και συνεχισεις τα δικα σου.Ειμαι οφτοπικ δε γραφω να παει να παρει σπιτι ελεος ας καταλαβεις επιτελους τι διαβαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 κλασσικη νοοτροπια ειναι που καταληξατε να κραζετε αντι να βοηθησετε... ελπιζω παληκαρια μου να ρωτατε τα ιδια μπροστα στο βυσμα που σας τακτοποιησε καπου και στον πολιτικο που ψηφιζεται ή στον συγγενη σας .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Λες και φταινε τα 300 ευρω μαυρα του ts για την κατασταση της χωρας, αντε να καταλαβει ο μεσος βλαχος ελληνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα