kalogeros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αφού λύθηκε η πρώτη απορία, ακολουθεί η δεύτερη. Τα λεφτά του μπαμπά που συγχωρέθηκε φτάνουν και για να το συντηρήσεις; Έχεις για τέλη, ασφάλειες, βενζίνες, σέρβις κλπ; Κάνω παράθεση στο post μου για να συμπληρώσω κάτι. Έχουμε δύο γεγονότα: 1) Θέλεις να δόσεις 24.000 ντούκου από λεφτά που δεν απέκτησες με τον ιδρώτα σου, για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο, σε καιρούς, μάλιστα, που δεν υπάρχει σάλιο για τους περισσότερους. 2) Για κάποιον λόγο, δεν μπορείς να έχεις το αμάξι στο όνομά σου. Πιθανολογώ ότι ο λόγος είναι ότι είτε δεν κάνεις φορολογική δήλωση είτε τα εισοδήματά σου δεν δικαιολογούν τέτοια αγορά, ίσως γιατί είσαι φοιτητής. Συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω γεγονότα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχεις νεαρή ηλικία, ίσως και κάτω των 20 ετών. Αν ισχύει αυτό, έχε υπόψιν σου ότι αν η υπόλοιπη παρέα σου δεν έχει αυτοκίνητα, θα γίνεις ο ταξιτζής τους. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι οι βενζίνες που θα χρειάζεσαι, θα είναι πολλαπλάσιες αυτών που πιθανόν έχεις στο μυαλό σου. Και δεν μιλάω μόνο για βόλτες για καφέδες και μπίρες. Καλοκαιράκι είναι, πάμε για κανενα μπανάκι, έχει αμάξι ο cask. Please, πες μου αν θες την ηλικία σου, απλά και μόνο για να δω αν έπεσα μέσα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 οκ δεν κανει και κανα εγκλημα ο ανθρωπος για να τον σταυρωνουμε ετσι Του αφησε καποια λεφτα η οικογενεια του και θελει να παρει ενα αυτοκινητο Ουτε θα πεσει εξω το κρατος αν το δηλωνει η γιαγια ουτε θα του κανουμε κουμαντο ποση βενζινη θα βαλει κι αν θα παρει μαζι τους φιλους του Εσας δηλαδη οι γονεις σας δε σας εχουν δωσει τιποτα κι ολα τα παιρνετε απο το μεροκαματο στην οικοδομη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 οκ δεν κανει και κανα εγκλημα ο ανθρωπος για να τον σταυρωνουμε ετσι Του αφησε καποια λεφτα η οικογενεια του και θελει να παρει ενα αυτοκινητο Ουτε θα πεσει εξω το κρατος αν το δηλωνει η γιαγια ουτε θα του κανουμε κουμαντο ποση βενζινη θα βαλει κι αν θα παρει μαζι τους φιλους του Εσας δηλαδη οι γονεις σας δε σας εχουν δωσει τιποτα κι ολα τα παιρνετε απο το μεροκαματο στην οικοδομη Δεδομένης την κατάστασης στην Ελλάδα, δεν είναι και η πιο καλή αγορά αν δεν έχεις κάποιο εισόδημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος και εμεις του ζηταμε να μπορει να το συντηρηση να πληρωσει τις βενζινες ασφαλειες κλπ, νομιζω αυτα ειναι προσωπικά θεματα και δεν μας αφορούν, εκτος αυτου ειναι off topic αλλα και κουράζουν κιολας, ο καθε ενας κανει τα χρήματα του οτι γουστάρει. Για μενα δεν ηταν υποχρεωμένος να πει ουτε που τα βρήκε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 http://www.onlydriving.gr/ayksisi-poliseon-gia-to-mina-iounio-stin-agora-aytokinitou/ Αύξηση πωλήσεων για το μήνα Ιούνιο στην αγορά αυτοκινήτου Οχι πρεπει να πει και που θα πηγαινει βολτες αλλιως θα τον σκοτωσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 θελω να αγορασω αυτοκινητο καινουργιο αξιας 24000 αλλα δεν μπορω να το βαλω στο ονομα μου. Ετσι σκεφτηκα να το βαλω στης γιαγιας μου αλλα δεν εχει διπλωμα. Θα μπορη να το βαλει στο ονομα της, και μπορω να βγαλω ασφαλεια για το οχημα αυτο και αν ναι θα με καλυβει? Γιατί δεν μπορείς να το βάλεις στο όνομά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 http://www.onlydriving.gr/ayksisi-poliseon-gia-to-mina-iounio-stin-agora-aytokinitou/ Αύξηση πωλήσεων για το μήνα Ιούνιο στην αγορά αυτοκινήτου Οχι πρεπει να πει και που θα πηγαινει βολτες αλλιως θα τον σκοτωσουμε Έχει γίνει τρελή κατανάλωση γενικά υπό το φόβο κουρέματος καταθέσεων και δρχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cask Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Κάνω παράθεση στο post μου για να συμπληρώσω κάτι. Έχουμε δύο γεγονότα: 1) Θέλεις να δόσεις 24.000 ντούκου από λεφτά που δεν απέκτησες με τον ιδρώτα σου, για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο, σε καιρούς, μάλιστα, που δεν υπάρχει σάλιο για τους περισσότερους. 2) Για κάποιον λόγο, δεν μπορείς να έχεις το αμάξι στο όνομά σου. Πιθανολογώ ότι ο λόγος είναι ότι είτε δεν κάνεις φορολογική δήλωση είτε τα εισοδήματά σου δεν δικαιολογούν τέτοια αγορά, ίσως γιατί είσαι φοιτητής. Συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω γεγονότα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχεις νεαρή ηλικία, ίσως και κάτω των 20 ετών. Αν ισχύει αυτό, έχε υπόψιν σου ότι αν η υπόλοιπη παρέα σου δεν έχει αυτοκίνητα, θα γίνεις ο ταξιτζής τους. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι οι βενζίνες που θα χρειάζεσαι, θα είναι πολλαπλάσιες αυτών που πιθανόν έχεις στο μυαλό σου. Και δεν μιλάω μόνο για βόλτες για καφέδες και μπίρες. Καλοκαιράκι είναι, πάμε για κανενα μπανάκι, έχει αμάξι ο cask. Please, πες μου αν θες την ηλικία σου, απλά και μόνο για να δω αν έπεσα μέσα. λοιπων ειμαι 24 δεν ειμαι φοιτητης δουλευω σε μια επιχειρηση απλα τα εσοδα μου δεν καλυπτουν τετοια αγορα. Περνω 800 το μηνα απλα απο αυτα τα 800 τα 300 τα περνω στο χερι οχι σε λογαριασμο μισθωδοσιας μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Βρε κάνε τα χρήματα κάτι πιο χρήσιμο. Επένδυσέ τα κάπου. Μέχρι και μισό ταξί μπορείς να πάρεις με τέτοιο ποσό. Να έχεις και ένα έξτρα εισόδημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Α ρε Τζουλιέτάρα!! Μπράβο ts, πολύ καλή επιλογή. Εάν δε θες να χαλάσεις όλο το ποσό, υπάρχουν και πολύ αξιόλογες μεταχειρισμένες με περίπου τα μισά λεφτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Σκασανε μυτη ολοι η εφοριακοι σημερα στο ινσομνια , δικα του ειναι τα λευτα ας τα κανει οτι θελει, δικο του θεμα πως τα εβγαλε και πως θα τα δικαιολογισει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 λοιπων ειμαι 24 δεν ειμαι φοιτητης δουλευω σε μια επιχειρηση απλα τα εσοδα μου δεν καλυπτουν τετοια αγορα. Περνω 800 το μηνα απλα απο αυτα τα 800 τα 300 τα περνω στο χερι οχι σε λογαριασμο μισθωδοσιας μου Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να το πάρεις στο όνομά σου (εφόσον δηλώνεις 800 ευρώ/μήνα εισόδημα στη δήλωσή σου). Από ότι κατάλαβα είσαι συνδικαιούχος στο λογαριασμό, άρα τα λεφτά ήταν του πατέρα σου και εφόσον προέκυψαν από νομιμο εισόδημα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα και να τα κληρονόμησες, αν κατέβαλλες φόρο κληρονομιάς, πάλι δεν έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cask Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να το πάρεις στο όνομά σου (εφόσον δηλώνεις 800 ευρώ/μήνα εισόδημα στη δήλωσή σου). Από ότι κατάλαβα είσαι συνδικαιούχος στο λογαριασμό, άρα τα λεφτά ήταν του πατέρα σου και εφόσον προέκυψαν από νομιμο εισόδημα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα και να τα κληρονόμησες, αν κατέβαλλες φόρο κληρονομιάς, πάλι δεν έχεις πρόβλημα. λοιπων στην εφορια δηλωνω 500 οτι περνω τον μηνα τα 300 ειναι μαυρα(στο χερι) και δευτερον τα λεφτα οταν εκανα αποδοχη κληρονομιας δεν τα δηλωσα στα χαρτια που καταθετεις στην εφορια. Γιατι να πληρωσω extra φορο κληρονομιας για λεφτα που ειχε δουλεψει ο πατερας μου. Και εκτος αυτου ειμαι συνδικαιουχος σε αυτο το λογαριασμο οποτε χωρις καποια δικαιολογητικα μπορω να χρησιμιποιησω τον λογαριασμο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Από τη στιγμή που είσαι συνδικαιούχος, δεν πληρώνεις τίποτα και χρησιμοποιείς τα λεφτά κανονικά. Αν ζητηθεί πόθεν έσχες, φαίνεται η νομιμότητα από τα εισοδήματα του πατέρα σου (φαντάζομαι είναι δηλωμένα τα λεφτά και δεν δουλευε μαύρα ο πατέρας σου). Ας μας πει ένας λογιστής (αν έχει εδώ, αλλιώς ρώτα τον δικό σου) αν το καθαρό εισόδημα των 7.000 ετησίως καλύπτει το τεκμήριο του οχήματος που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 λοιπων στην εφορια δηλωνω 500 οτι περνω τον μηνα τα 300 ειναι μαυρα(στο χερι) και δευτερον τα λεφτα οταν εκανα αποδοχη κληρονομιας δεν τα δηλωσα στα χαρτια που καταθετεις στην εφορια. Γιατι να πληρωσω extra φορο κληρονομιας για λεφτα που ειχε δουλεψει ο πατερας μου. Και εκτος αυτου ειμαι συνδικαιουχος σε αυτο το λογαριασμο οποτε χωρις καποια δικαιολογητικα μπορω να χρησιμιποιησω τον λογαριασμο αυτο. Και δεν ντρέπεσαι;;; Είσαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα