Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να τσεκάρη η εφορία από τι όνομα λογαριασμόυ έγινε η μεταφορά τον χρημάτων. Γιατί εγώ σκοπεύω να τα μεταφέρω από τον λογαριασμό μου στον λογαριασμό της αντιπροσωπείας

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΘΑΝΑΤΕ Ελληνα!! Ο μισθος σου δεν τον δικαιολογει... αλλα οχι!! εσυ θα παρεις αυτοκινητο 24Κ 

χαχα τι να σου πω.. καθεσαι και γινεσαι και ρεζιλι που τα λες "δημοσια"

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει η γιαγια να εχει 24κ και θελει να τα δωσει δωρο.

Πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα. Παρε ενα τηλ σε μια ασφαλιστικη να ρωτησεις

Δημοσ.

24κ δεν είναι και κανένα τρελό ποσο για αυτοκίνητο, αν τα έχει κάποιος στο λογαριασμό του και δεν είναι απατεώνας σίγουρα μπορεί να τα δικαιολογήσει

Δημοσ.

θελω να αγορασω αυτοκινητο καινουργιο αξιας 24000 αλλα δεν μπορω να το βαλω στο ονομα μου. Ετσι σκεφτηκα να το βαλω στης γιαγιας μου αλλα δεν εχει διπλωμα. Θα μπορη να το βαλει στο ονομα της, και μπορω να  βγαλω ασφαλεια για το οχημα αυτο και αν ναι θα με καλυβει?

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ, είναι πώς είναι δυνατόν να έχεις 24000 ευρώ cash, αλλά να μην μπορείς να βάλεις το αμάξι στο όνομά σου. Βοήθησέ μας λίγο αν δεν σου κάνει κόπο.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει η γιαγια να εχει 24κ και θελει να τα δωσει δωρο.

Πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα. Παρε ενα τηλ σε μια ασφαλιστικη να ρωτησεις

Βασικά ο ts το αντίθετο θέλει, ο εγγονός να κάνει δώρο στη γιαγιά 24k για να πάρει η γιαγιά αυτοκίνητο :P

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πληρωθεί φόρος δωρεάς.

Όσο για την ασφάλιση, φυσικά και γίνεται να ασφαλιστεί ένα όχημα όταν δεν έχει δίπλωμα ο ιδιοκτήτης του. Ο οδηγός που θα δηλωθεί στην ασφαλιστική δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη.

Δημοσ.

Τα λεφτά ήταν του πατέρα μου που έχει πεθάνει και απλά είμαι συνδικαιούχος στο λογαριασμό και θέλω να τα χρησιμοποιήσω για την αγορά αυτή

Δημοσ.

Εγώ ένα new beetle ήθελα με αυτό το κασέ αλλα θα περιμένω κάμποσο για να το αποκτήσω.

Πάρε ένα Smart με diesel, σε 3 χρονια θα κάνεις τρελή απόσβεση καθώς δεν καταναλωνει. Φαντάσου Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 40Ευρώ μας πήγε (μαζί με επιστροφή). Ποιό πολλα ήταν τα διόδια βέβαια. Αλλα Smartάκι για την πόλη αξίζει και εχει μια παραπάνω ασφάλεια με σχέση τις κονσέρβες (Matiz, Fiat κλπ).

Δημοσ.

Πάρτο αφού εχεις το χρήμα, μονο ρωτά ενα λογιστή για την φδ, πιστεύω η γιαγιά μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια αγορά, δεν θα βρεις πρόβλημα, εδώ άλλοι έχουν διαλύσει τα παντα και δεν τρέχει τίποτα και εμείς ψάχνουμε πως θα πάρουμε ενα αυτοκίνητο με νόμιμα χρήματα χωρίς να μας γδαρουν.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Δημοσ.

Τι θα παρεις τελικα ?

Αν σου περισσεουν παρε καινουριο αλλιως με πολυ μικροτερο ποσο παιρνεις μεταχ με λιγα χλμ ισως πολυ ανωτερο

Δημοσ.

σκεφτομαι να παρα το alfa romeo giulietta απλα το ολο θεμα μου ειναι οτι θελω να βαλω το αμαξι στο ονομα της γιαγιας μου που μπορει να καλυψει τα τεκμηρια. Απλα το λεφτα θα τα κανω μεταφορα απο λογαριασμο που ειναι στο ονομα μου στην αντιπροσωπεια. Και εκει κολαω στο να μην δημιουργιθει καποιο θεμα με την εφορια

• Like 1
Δημοσ.

Τα λεφτά ήταν του πατέρα μου που έχει πεθάνει και απλά είμαι συνδικαιούχος στο λογαριασμό και θέλω να τα χρησιμοποιήσω για την αγορά αυτή

Αφού λύθηκε η πρώτη απορία, ακολουθεί η δεύτερη. Τα λεφτά του μπαμπά που συγχωρέθηκε φτάνουν και για να το συντηρήσεις; Έχεις για τέλη, ασφάλειες, βενζίνες, σέρβις κλπ;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...