k_skidrow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπερα,αντιμετωπιζω το εξης προβλημα κατα τη διαρκεια ενος φορματ που θελω να περασω τα windows 8.1 64bit. Επιλεγω τον δισκο που θελω να περασω το λογισμικο και ξεκιναει η διαδικασια,στο δευτερο σταδιο που κανει install τα files μου πεταει το εξης μηνυμα. windows cannot install required files. make sure all files required for installation are available and restart the installation. error code 0x8007045D. Πραγματα που εχω κανει μεχρι τωρα για την επιλυση του προβληματος. reset bios/cmos battery εβγαλα και ξαναεβαλα τις ραμ εκανα "clean" ton ssd μεσω command prompt Καποια βοηθεια ρε παιδια,γιατι με εχει παιδεψει απο χτες το βραδυ και ειμαι με ενα λαπτοπ που πρεπει να επιστραφει συντομα. Ευχαριστω.
Gtr34 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Για προβληματικο δισκάκι μου κάνει.Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις τα Windows και αυτή την φορά πέρασε τα σε φλασακι.
k_skidrow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Σε φλασακι τα εχω περασει δοκιμασα και τα 8.1 και τα 7. Μαλλον ειναι προβλημα του ssd. Πριν το φορματ δεν υπηρχε κανενα προβλημα μαλλον κατι παιχτηκε πανω στην διαγραφη δεδομενων του ssd. Υπαρχει καποιο Bootable iso προγραμμα να το φορτωσω να μου καθαρισει τελειως τον ssd??? Ευχαριστω για τον χρονο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα