nikosggg3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι με τον προγραμματισμο στο android και θελω να ρωτησω κατι. Οταν τρεχω την εφαρμογη που εχω φτιαξει αργει παρα πολυ μεχρι να εμφανίσει το αποτέλεσμα. τι μπορω να κανω? ο υπολογιστης μου δεν ειναι παλιος. intel i5 3.4Ghz - 8GB μνημη. εαν παρω εναν ssd θα δω διαφορα?
hliastsek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εννοεις στον emulator?! Το ιδανικο ειναι αντι για emulator να το τρεχεις κατευθειαν στην συσκευη σου!
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μπορείς να δοκιμάσεις να βελτιώσεις τον κώδικά σου για να μην σου παίρνει τόσο χρόνο. Ο SSD δε θα βοηθούσε στο χρόνο εκτέλεσης εκτός αν στο πρόγραμμά σου διαβάζεις πράγματα από το δίσκο.
nikosggg3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ναι στον emulator το τρεχω. στην συσκευη δεν το δοκιμασα ακομα. απλα διαβασα μερικα σχολια στο ιντερνετ για το ποσο πιο γρηγορα τρεχει ο emulator με ssd γιαυτο ρωταω
visualizer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μην το ψάχνεις..κατέβασε το genymotion..πάει σφαίρα ακόμα και στο παλιό υπολογιστή μου λειτουργεί άψογα.
vacilis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μια 2η φτηνή συσκευή Android και να την χρησιμοποιήσεις ως emulator. Αλλιως είτε genymotion ή δοκιμή στο κινητό σου ή στο tablet σου.
ShevaGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 ναι στον emulator το τρεχω. στην συσκευη δεν το δοκιμασα ακομα. απλα διαβασα μερικα σχολια στο ιντερνετ για το ποσο πιο γρηγορα τρεχει ο emulator με ssd γιαυτο ρωταω +1 στο genymotion που σου γράφει ο φίλος παρακάτω. Εναλλακτικά, αν έχεις linux, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το kvm και το gpu acceleration. Εγώ τα έχω ενεργοποιήσει και ο emulator έχει φτάσει σε επίπεδα genymotion, ίσως και λίγο πιο καλά σε θέματα ταχύτητας. http://developer.android.com/tools/devices/emulator.html στο Configuring VM Acceleration on Linux. και Configuring Graphics Acceleration. Εναλλακτικά συσκευή. Αν δεν θες καλώδια δοκίμασε και το ADB Over network από τα developer settings (σε ασφαλές δίκτυο πάντα) και συνδέεσαι με adb connect <ip> Αν προτιμήσεις genymotion που είναι πολύ καλή εναλλακτική, χρειάζεσαι και αυτό εδώ https://www.genymotion.com/#!/developers/user-guide#genymotion-plugin-for-android-studio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα