Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιες,
θελω να αγορασω ενα note 4c μεταχειρισμενο αλλα το παλικαρι το πηρε με τιμολογιο και υπαρχει θεμα.
Θα εχω εγγυηση κανονικα; Ποιος εχει το σερβις της συσκευης;
Ευχαριστω.

Δημοσ.

και αποδειξη να μν ειχε καν δν παιζει ρολο το τιμολογιο!
οι συσκευες εχουν σερβις μεσο ΙΜΕΙ αμα ειναι ευροπαικο μοντελο τοτε εχεις εγγυηση κανονικα!
το μονο προβλημα με το τιμολογιο ειναι οτι δν θα εχεις στα χερια σου την αποδειξη του κινητου σου , τωρα αμα σε πειραζει η οχι αυτο ειναι δικο σ θεμα εγω παντως δν θα αγοραζα ποτε κ τπτ χωρις να παρω την αποδειξη του

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδιες,

θελω να αγορασω ενα note 4c μεταχειρισμενο αλλα το παλικαρι το πηρε με τιμολογιο και υπαρχει θεμα.

Ευχαριστω.

Αν τα χρηματα που θες να δωσεις ειναι 300+ καλυτερα αγορασε κατι καινουργιο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.....

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιες,

Ευχαριστω.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις αυτοπροσωπος την samsung και να υποβαλεις την ιδια ερωτηση.

Ενα τηλεφωνο ειναι.

Προσωπικα εαν το 4c ειναι 6μηνο - χρονου με εναν χρονο εγγυηση ακομη(παρε τηλεφωνο)θα το επαιρνα ανετα\ στα 300 ευρω οταν ολοι ξερουμε οτι το καινουριο τωρα ειναι στα υψη και λογω ελλειπων χαρακτηριστικων στο Note 5 θα γινει αναρπαστο.

Απλα και λογικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...