Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 24 Απριλίου θα είναι τελικά η ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι backers θα έχουν τα κλειδιά περίπου μία ημέρα νωρίτερα. Υπόψη, για όσους κατέβασαν τη beta (η οποία έχει απενεργοποιηθεί εδώ και κάποιο διάστημα) πως αυτή δεν θα ανανεωθεί αυτόματα στη full version του παιχνιδιού, θα πρέπει να περάσετε πάλι το κλειδί που θα βρείτε στο Backerkit. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο δεν είχα τσεκάρει το update για τους χαρακτήρες και δεν την ήξερα την Kamea και την περιοχή που θα παλεύουμε. Μου αρέσει που είμαστε δίπλα στην Capellan Confederation γιατί γουστάρω να σκοτώνω Liao. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από GhostRiderLSOV
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Πάρα πολύ καλό βίντεο, εξηγούν διάφορα στοιχεία των μαχών, όπως το ρόλο του initiative, το πώς επηρεάζει το περιβάλλον τις δυνατότητες των mechs, πλαγιοκοπήσεις, υψομετρικό πλεονέκτημα κτλ. Είναι πάνω από μία ώρα, αλλά αξίζει τον κόπο. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Semi off-topic θα αφήσω μια μικρή περίληψη για το σύμπαν του Battletech για όποιον ενδιαφέρεται. 2 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 @GhostRiderLSOV Το είδα ζωντανά, πάρα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα έδειξαν στο στρατηγικό κομμάτι, ταξίδια, διαχείριση ομάδας, διαπραγμάτευση συμβολαίων κτλ. Γενικά -παρότι σε σχετική ερώτηση είπαν πως θέλουν τον επιπλέον μήνα για bugs κτλ.- το παιχνίδι έδειξε πρακτικά έτοιμο, με πολλά στοιχεία προς διαχείριση, αναβάθμιση βάσης, ανάρρωση πιλότων, επισκευή mechs. Ένα σημείο που ήθελα να ρωτήσω αλλά μέσα στον πανικό που γινόταν στο chat ξεχάστηκα και δεν ρώτησα τελικά είναι αν ο βαθμός δυσκολίας έτσι όπως αποτυπώνεται στην καρτέλα παρουσίασης του κάθε συμβολαίου είναι απόλυτος ή σχετικός με τις δυνατότητες/assets της ομάδας. Πάρα πολύ σταθερό έδειξε σε άλλη μία γεμάτη ώρα παρουσίασης. Υπομονή άλλες τρεις εβδομάδες και κάτι. Νομίζω πως οδεύουμε προς έναν εξαιρετικό τίτλο 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, Snoob είπε Πάρα πολύ σταθερό έδειξε σε άλλη μία γεμάτη ώρα παρουσίασης. Υπομονή άλλες τρεις εβδομάδες και κάτι. Νομίζω πως οδεύουμε προς έναν εξαιρετικό τίτλο Υep, μακάρι.
Starback Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς ανακάλυψα το παιχνίδι λίαν καθυστερημένα και μοιάζει μακρινή η ημερομηνία κυκλοφορίας. Έχοντας ξυπνήσει μνήμες από εποχές Mech Commander, και Mech Warrior και αφού απορρόφησα ότι υλικό βρίσκω σε YouTube ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας τρόπος να βρω την beta να ασχοληθώ μέχρι την κυκλοφορία καθώς από ότι καταλαβαίνω από το kickstarter έχει καιρό που "πέταξε το πουλάκι". Ευχαριστώ και καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 H beta έχει αποσυρθεί, διαθέσιμα builds ανοιχτά σε όλους δεν υπάρχουν. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο μέσω Steam και GOG (νομίζω στο GOG θα δώσουν και κάποιο Shadowrun δωρεάν με την προπαραγγελία) σε δύο εβδομάδες από σήμερα. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Με εχετε βαλει στην πριζα με τα gameplay videos που ειδα μου φαινεται θα γινει αγορα αμεση μολις βγει..
Starback Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Με εχετε βαλει στην πριζα με τα gameplay videos που ειδα μου φαινεται θα γινει αγορα αμεση μολις βγει.. Και εγώ μια από τα ίδια...! Τελικά ανακάλυψα και μια beta build από τον θείο και λέω να πλακωθώ να έχω μάθει πέντε πράγματα, να έχω ξεστραβωθεί όταν με το καλό βγει το παιχνίδι. Γιατί όσον έχει τόσες λεπτομέρειες σε όπλα, τακτικές, mech builds κτλ που νοιώθω ο ορισμός του noob! 1
Starback Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Έχοντας παίξει κανένα 4ωρο skirmish μπορώ να πω ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην ζωή μου που θα προπαραγγείλω! Έχει τόσο βάθος για να ασχοληθείς και να πειραματιστείς και αυτό χωρίς καν να υπολογίσουμε το mechlab και το campaing...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα