Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτή τη φορά δοκίμασα την "ομάδα" μου (Light Battle) που χρησιμοποιώ συστηματικά, προσπαθώντας να καταλάβω πώς λειτουργούν ορισμένα πράγματα, απέναντι σε μια διαφορετική ΑΙ (Light Cavalry, πολλά jet packs και flamers, 3/4 light mechs, βασίζεται στο να βρεθεί κοντά και πίσω σου για να κάνει ζημιά και να έρθει μετά το άκρως ευκίνητο medium mech που συμπληρώνει τη lance για να δώσει το τελειωτικό χτύπημα). Η ΑΙ δεν τα πήγε και τόσο καλά, όμως: Μάλλον γιατί στάθηκα τυχερός με ορισμένα χτυπήματα (το Firestarter, 2ο από αριστερά, είναι το πιο στοχευμένο kill μου μέχρι τώρα) αλλά και επειδή τα όπλα του ανέβασαν πολύ το δικό του heat, οπότε στην προσπάθεια να με αποφύγει για να ρίξει θερμοκρασία μου έδινε ελεύθερα χτυπήματα. Ρόλο προφανώς έπαιξε και η πίστα, αφού στην έρημο δεν υπήρχε στο σημείο που συγκρουστήκαμε χώρος με νερό για να ρίξει θερμοκρασία. Και οι δικοί μου τέσσερις (δεν νομίζω άλλη φορά να κατάφερα να τους βγάλω όλους όρθιους από skirmish):
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μπήκε και η multiplayer beta. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, δεν νομίζω να παίξω πολύ ΜΡ. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ούτε εγώ, για να είμαι ειλικρινής, αλλά τουλάχιστον βγήκε ένα εμπόδιο από τη μέση ώστε να φτάσουμε επιτέλους στο campaign που θα κρίνει, για μένα, αν θα μιλάμε για κλασικό τίτλο. Όχι πως πρόκειται να παίξουμε το campaign πριν την πλήρη κυκλοφορία του τίτλου, αλλά λογικά μειώνονται με την κυκλοφορία του multi οι πιθανότητες να έχουμε (και άλλες) καθυστερήσεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Battletech is shaping up to be a great tactical combat game, and an absorbing mercenary sim Επίσης πριν λίγες μέρες State-of-the-Game Update
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Οι devs παρουσιάζουν -εδώ και καιρό- τα διάφορα mech, κάνουν "συγκριτικά" κτλ. Εδώ, η κάρτα ενός Vindicator του House Liao. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Τα έχουμε φάει με το κουτάλι τα συγκεκριμένα στο MWO, το παιχνίδι θέλω...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Συμφωνώ, καλά ήταν τα skirmish αλλά η ουσία είναι στο campaign. Στην ιστορία, στο πώς επηρρεάζουν οι αποφάσεις που παίρνει ο παίκτης τον κόσμο, στο πώς μια ήττα ζορίζει τα πράγματα και πώς μια νίκη βοηθάει. Ελπίζω να έχουμε συγκεκριμένες ανακοινώσεις σύντομα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Aνακοινώθηκε επίσημα ότι το Battletech θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. Οι προπαραγγελίες στο Steam ενεργοποιήθηκαν. H σχετική ανακοίνωση και επιπλέον πληροφορίες εδώ. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Το να βλέπω το Atlas που είναι 100 τόνοι να ρίχνει πυραύλους και να κάνει σαν σπαστικό, θα ήθελα να μην το είχαν, αλλά οκ. Can't wait να έρθει κατά τ' άλλα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο εύχομαι να έχει ένα σωστό, reactive -μέσα σε λογικά πλαίσια- campaign. Οι μάχες, όσο τις είδα στα skirmish, έχουν ένα σωρό επιλογές, αν έχει και αξιόλογο campaign εκτοξεύεται αμέσως σε κλασικό τίτλο και ανοίγει αμέτρητες προοπτικές για επιπλέον υλικό κτλ. Σε επίπεδο μηχανής και τακτικών δυνατοτήτων, είναι κλάσεις ανώτερο των Shadowrun που έβγαλε η HBS. Οπότε... campaign. Εκεί θα κριθούν όλα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ναι, για να δούμε. Συνήθως τα campaigns στα Mechwarrior games δεν με τρέλαιναν, αν και είχαν κάποια καλά σημεία. Εδώ είναι και σε ένα κομμάτι του timeline που έχουν αρκετή "άπλα" να κάνουν πράγματα που θέλουν, οπότε ελπίζω κι εγώ σε κάτι καλό.
Tobajara Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Άνοιξε και η προπαραγγελία στο GOG, σε αρκετά αλμυρή τιμή νομίζω. Βέβαια γράφει Digital Deluxe. https://www.gog.com/game/battletech_digital_deluxe_edition
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Είχα ξεχάσει να το βάλω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Θα το ξαναγράψω, αν το campaign/management είναι καλό και έχει ουσία, μιλάμε για παιχνίδι που θα αφήσει εποχή: το κομμάτι των μαχών το έχουν πιάσει καλά, αν αυτά που κάνεις στο πεδίο της μάχης έχουν πραγματικό αντίκτυπο στο στρατηγικό σκέλος, και αν δεν πρέπει να σκίζεις σε όλες τις εμπλοκές για να προχωράς (όπως δυστυχώς συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, λ.χ. στο ωραιότατο, κατά τα άλλα, Sanctus Reach, που ή κερδίζεις ή χάνεις, δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση) θα έχουμε ένα διαμάντι, πάρα πολύ απλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα