Προς το περιεχόμενο

Battletech (Τurn Based)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
  • Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

15 Μαρτίου ξεκινά η beta, σύμφωνα με ανακοίνωση της Harebrained και θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες.

Θα περιλαμβάνει multiplayer και single-player skirmish, καθόλου campaign και -αρχικά, τουλάχιστον- καμία δυνατότητα προσαρμογής των mech στις προτιμήσεις του χρήστη (no customization, που λέμε στην καθομιλουμένη).

Η beta θα είναι διαθέσιμη σε όσους υποστήριξαν στο παιχνίιδι (είτε μέσω KS, είτε μέσω του site του Battletech) στα 50+ δολάρια, αποκλειστικά μέσω Steam. 

Για την ίδια κατηγορία υποστηρικτών είναι διαθέσιμη και η πρώτη νουβέλα του project (pdf, mobi, epub), με τίτλο Heir Apparent. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aρκετά bare bones αλλά και στην σελίδα με το backing λέγεται "Stage One Skirmish Beta", οπότε θα έχουμε και συνέχεια.

Mε ενδιαφέρει να δω ποια mechs θα έχουμε για δοκιμή, πολύ πιθανό ότι δεν θα είναι όλα, yep, τσέκαρα και ακόμα κοιτάνε ποια θα βάλουν. Να δούμε και το σημερινώ dev. update τι θα λέει.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Mechs in upcoming BattleTech Game from Harebrained Schemes

Και όπως έχει προειπωθεί (και φαίνεται και στις εικόνες), το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί τα designs του Mechwarrior Online.

Λίγο disappointed που δεν υπάρχει το (αγαπημένο μου) Timber Wolf/Mad Cat στη λίστα - αν και δικαιολογείται πως χρονολογικά το campaign είναι κάποια χρόνια πρίν τo Clan Invasion, θα ήταν ωραίο για skirmish mode έστω να υπήρχαν και κάποια non-canon 'Mech :P.

Δημοσ.

Απλά θυμάμαι απο το 'MechCommander 2 τα Timber Wolf ήταν απο τα πιο εύχρηστα / all-around 'Mech γενικά :P Σε κάποια φάση θα ασχοληθώ και με το MWO, εν'οψει backlog όμως πήραν άλλα σειρά... :P

• Moderators
Δημοσ.

Ισχύει ότι είναι πολύ καλά mechs για όλους τους ρόλους, αλλά προτιμώ να τα έχω σε Splat (SRM) configuration. ^_^

Edit: Θέλει αρκετό play το MWO για να έχεις κάποια από τα "βασικά" mechs. Και γενικά τα Clan Mechs είναι ακριβά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

By the way, για late backing (έβαλα big font for highlight :P ):

Can I still upgrade my reward level or get in as a Late Backer?

If you’re a current Backer and you want to upgrade to the MechWarrior tier at the current $50 price, email us and we will give you directions on how to do this since it’s a manual process.

If you have friends who are kicking themselves for not backing the project earlier, let them know they can still get in on our Digital Reward Tiers, including the MechWarrior level which grants access to the Kickstarter Beta. Just send them to to our Late Reinforcements website to get in on the action. But tell them to act fast! On February 15th, the prices for each digital reward level will go up by $10.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χτεσινό Q&A.

Επίσης διάβασα την νουβέλα. Δυστυχώς δεν είχα προσέξει ότι είναι η πρώτη από 4, οπότε τελειώνει σε cliffhanger...

Κατά τ' άλλα, είναι κάπως...περίεργη μέχρι στιγμής. Τουλάχιστον 3 λάθη που με proofreading δεν θα ήταν εκεί, εκτός αν έχουν σκουριάσει τόσο τα αγγλικά μου και δεν έχω ιδέα πώς θα συνεχίσει. :P

Τα γνωστά "μοτίβα" (romance, conspiracy, out-of-mech combat) του Stackpole που έχω διαβάσει και σε άλλα Battletech novels του είναι εκεί πάντως, εκτός του τεράστιου cast που εισάγει κάθε φορά. Μάλλον θα έχουμε και παραπάνω χαρακτήρες στα επόμενα.

Επίσης nice ότι είχε και μικρό cameo από Quintus και λίγο μπλα μπλα για τα παιδιά του (Justin και Daniel), που είναι 3 πολύ γνωστοί χαρακτήρες.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Super Moderators
Δημοσ.

Aρχικά το σχέδιο ήταν να είναι μία. Ο συγγραφέας αποφάσισε να τη "σπάσει" σε τέσσερις συνέχειες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και στο πρώτο βίντεο βλέπουμε έμμεσα (υπήρξε και σχετική ανακοίνωση) ότι η HΒS συνεργάζεται πλέον με την Paradox για την κυκλοφορία του παιχνιδιού (με ιδιαίτερη έμφαση στο beta testing).

Στο KS ενημέρωσαν τους υποστηρικτές του παιχνιδιού ότι η (multiplayer only, boo...) beta πηγαίνει για 1/6 και στοχεύουν σε κυκλοφορία τέλη καλοκαιριού, αρχές φθινιπώρου (που μου φαίνεται κάπως υπεραισιόδοξο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις).

Με διαφορά το παιχνίδι που περιμένω περισσότερο από κάθε άλλο μέσα στο '17.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...