Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Επιτεύχτηκε και ο στόχος να συμπεριληφθούν οι legendary mechwarriors & mechs στο campaign :D
Occultist Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Και για μια στιγμή νόμισα ότι διάβασα "Robotech" Κρίμας... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Και για μια στιγμή νόμισα ότι διάβασα "Robotech" Κρίμας... Χμ... κοντά είσαι, αλλά όχι ακριβώς. Το Battletech είχε χρησιμοποιήσει designs από Macross / Robotech και άλλα anime, αφού είχε πάρει την άδεια από τους ιάπωνες, αλλά είχε παιχτεί ιστορία με την Harmony Gold (που έφερε το Macross στην Δύση, μετονομάζοντάς του και αλλάζοντας το σενάριο σαν Robotech) που όποτε έβρισκε ευκαιρία, πήγαινε στα δικαστήρια για τα "Unseen" mechs και τέλος πάντων, οι fans του Battletech (ή τουλάχιστον οι fans του Mechwarrior Online και των άλλων Mechwarrior παιχνιδιών) δεν την γουστάρουν καθόλου. Γι' αυτό και το "στα μούτρα σας!" τώρα που στο Battletech εμφανίζονται ξαναφτιαγμένα τα unseen mechs και αντίστοιχα Marauder και Warhammer θα μπουν στο Mechwarrior Online. Anyways...
Tobajara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ta 25 δολλάρια του πρώτου tier μου πέφτουν λίγο αλμυρά αυτή την περίοδο αλλά λογικά θα τιμήσω το παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει και δω κριτικές. Τα MechWarrior μου έχουν λείψει πολύ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Kι εκεί που όλα έδειχναν πως τα 2.5 εκατομμύρια θα τους ξέφευγαν, τις τελευταίες 48 ώρες εμφανίστηκαν κάπου 2.500 backers με άνω του βασικού επιπέδου συμμετοχή, οπότε θα μπει και το PvP από την αρχή. Ό,τι παραπάνω συγκεντρωθεί στις 28 ώρες που απομένουν θα πάει για την περαιτέρω βελτίωση του περιεχομένου που έχει περιγραφεί ως τώρα και, εφόσον είναι αρκετά περισσότερα, για την υποστήριξη του παιχνιδιού με επιπλέον υλικό μετά την κυκλοφορία του. Τελικά, το Battletech αποδείχτηκε το πιο πετυχημένο project που πρότεινε η Harebrained μέσω του KS. Μπράβο τους και μακάρι το αποτέλεσμα να δικαιώσει την εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων. 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Customizable DropShip Home Base Details
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 H Harebrained ειδοποίησε σήμερα τους backers για το pre-alpha (v.0.07) βίντεο που δείχνει το πώς λειτουργεί το παιχνίδι σε επίπεδο μαχών/αποστολών. Επειδή θα το παρουσιάσουν στη GenCon (Ινδιανάπολις, booth 2329 για όσους insomniacs βρίσκονται στις ΗΠΑ και έχουν διάθεση να δουν το demo από κοντά), ζητάνε να μην το κυκλοφορήσουμε ακόμη, αλλά είναι τόσο ενδιαφέροντα αυτά που είδα, ώστε θέλω να πω το εξής απλό, για την ώρα: Αισιοδοξώ ότι θα δούμε πολύ σπουδαία πράγματα: ένα σωρό λεπτομέρειες έχουν μπει ήδη στο παιχνίδι και έπονται πολλές περισσότερες, και ήδη η αίσθηση είναι εξαιρετική, η κάμερα λειτουργεί ωραιότατα, ποικιλία όπλων και mechs. Μακάρι να είναι ανάλογη η συνέχεια και με το public release του video θα έχουμε πολλά ακόμη να πούμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εγώ είχα θέμα να πληρώσω και έκανα μέσω Paypal λόγω των CC τον Ιανουάριο και μου είχαν πει ότι ήταν ΟΚ και μου έστειλαν και κωδικό για το forum. Τώρα όμως δεν είμαι backer λέει, αλλά τα λεφτά τα πήραν τότε. Άντε να δούμε. Edit: Μέχρι τον Ιούλιο έπαιρνα updates και δεν έκανα ποτέ cancel, αλλά τώρα nada.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Κάνε μια ερώτηση στο support τους εκεί, δεν πιστεύω πως θα υπάρξει θέμα, εφόσον έχεις και πληρωμή με paypal. Το βίντεο (κάπου 23 λεπτά) είναι πολύ καλό. Έχει κάποια θεματάκια, βέβαια (v 0.0.7, προφανώς και θα έχει) αλλά τα controls μου φάνηκαν πολύ καλά, η επιλογή όπλων αναλυτική και σαφής, η κάμερα πολύ καλή, τα γραφικά όμορφα, καλά εφέ, direct και indirect fire, spotters και πολλά ακόμη. Α, και αυτό που έδειξαν ήταν το πρώτο μισό της αποστολής. Γενικά, άριστες οι πρώτες εντυπώσεις, άντε να το δημοσιοποιήσουν να μπορέσουμε να τα πούμε κανονικά και όχι με μισόλογα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ναι, τους έστειλα και με το reply που μου είχαν στείλει με τις λεπτομέρειες και "all set!" και περιμένω απάντηση (κατά το βράδυ ή ξημερώματα λόγω διαφοράς ώρας).
skiabox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/battletech/posts/1652307
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Και κάτι που έχει το παιχνίδι (και είναι και στο tabletop) αλλά δυστυχώς στα Mechwarrior δεν βλέπουμε (εκτός του Death From Above που δεν θα δούμε στο MWO ποτέ... Τ-Τ).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλό το σημερινό update, τα animations πολύ πειστικά. Κι από ό,τι γράφουν, τα πράγματα εξελίσσονται καλά για τη beta αρχές του '17. Για να δούμε, έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, τακτικά updates, εμφανής πρόοδος, ευελπιστώ ότι οδεύουμε προς ένα νέο κλασικό τίτλο.
skiabox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγώ στα forums πάντως βλέπω ότι είναι ακόμα σε pre-alpha stage το development.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα