Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Starback είπε Ευχαριστώ για την απάντηση! Ακόμα μια ερώτηση, επειδή σκέφτομαι να ξαναρχίσω το campaign, έχει νόημα να περιμένω να πάρω τα dlc's, εννοώ προστίθενται αποστολές εν μέσω του campaign ή αποκτάς και στο campaign πρόσβαση σε νέα mechs και εξοπλισμό ή όλα αυτά "αναγκαστικά" λειτουργούν μετά την ολοκλήρωση του campaign? Αυτό δεν ξέρω να το απαντήσω, γιατί δεν έχω ξαναπαίξει το βασικό campaign με τα DLC. Αποστολές, 99,9% όχι, είναι συγκεκριμένη η ιστορία, τα νέα mech ενδεχομένως, αλλά μάλλον όχι τα βαριά. Πάντως, προσωπικά προτιμώ το Flashpoints, γιατί σε μετατρέπει περισσότερο σε "μισθοφόρο", αντί για καλό παιδί που αγωνίζεται για την πριγκίπισσα και σου δίνει μεγαλύτυρη ελευθερία κινήσεων. Μην παρεξηγηθώ, μου άρεσε το βασικό campaign, και ορισμένες αποστολές έκρυβαν γερές εκπλήξεις, όμως από την άλλη τα mechs που έπαιρνες ως αμοιβή για την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής έδιναν κατά την άποψή μου πάρα πολύ μεγάλο μπόνους και καθιστούσαν ό,τι είχες ως τότε λιγότερο σημαντικό. 2
hurin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ύστερα από τόσο καιρό, μετά από 3 dlc-expansions, εξακολουθεί να είναι broken. Bugs, bad performance, και το χειρότερο : ΔΥΣΚΟΛΙΑ. Έχω κάνει τόσα rage-quit, ούτε στο FIFA98 δεν είχα τέτοια νεύρα. Οι νεκροκεφαλές δεν έχουν καμία πρακτική αξία, καθώς ακόμα και σε 1.5 δυσκολία μπορεί να σου την πέσουν 3 lance! Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορώ να φαρμάρω εύκολες αποστολές, γιατί δεν υπάρχουν! Και όσες είναι δυσκολίας >2 είτε δεν τις βγάζω, είτε γυρίζω με σμπαραλιασμένα mechs. Δεν μπορώ να δυναμώσω για να συνεχίσω το campaign, και είμαι στο τσακ να το κάνω uninstall.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, hurin είπε Ύστερα από τόσο καιρό, μετά από 3 dlc-expansions, εξακολουθεί να είναι broken. Bugs, bad performance, και το χειρότερο : ΔΥΣΚΟΛΙΑ. Έχω κάνει τόσα rage-quit, ούτε στο FIFA98 δεν είχα τέτοια νεύρα. Οι νεκροκεφαλές δεν έχουν καμία πρακτική αξία, καθώς ακόμα και σε 1.5 δυσκολία μπορεί να σου την πέσουν 3 lance! Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορώ να φαρμάρω εύκολες αποστολές, γιατί δεν υπάρχουν! Και όσες είναι δυσκολίας >2 είτε δεν τις βγάζω, είτε γυρίζω με σμπαραλιασμένα mechs. Δεν μπορώ να δυναμώσω για να συνεχίσω το campaign, και είμαι στο τσακ να το κάνω uninstall. Το campaign είναι αρκετά βατό, αλλά η αποστολή στη φυλακή (αν θυμάμαι σωστά) που τη θεωρώ κομβικής σημασίας και αργότερα αυτή στα χιόνια (που αλλάζει πλήρως τις ισορροπίες, υπέρ του παίκτη) θέλουν μια σχετικά συγκεκριμένη προσέγγιση για να βγουν. Δυστυχώς, ο "βαθμός δυσκολίας είναι, πράγματι, ανούσιος. Όμως, στο βασικό setup (εννοώ με default κομμάτια για να φτιάξεις mech) γίνεται αρκετά εύκολο farming με σημάδι στα πόδια. Βέβαια, έχω καιρό να παίξω κι έχω σκουριάσει. Αν θες να συζητήσουμε όμως κάποιο συγκεκριμένο σημείο, ακόμη και με spoiler, ευχαρίστως, όσο και ό,τι θυμάμαι.
hurin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, Snoob είπε Το campaign είναι αρκετά βατό, αλλά η αποστολή στη φυλακή (αν θυμάμαι σωστά) που τη θεωρώ κομβικής σημασίας και αργότερα αυτή στα χιόνια (που αλλάζει πλήρως τις ισορροπίες, υπέρ του παίκτη) θέλουν μια σχετικά συγκεκριμένη προσέγγιση για να βγουν. Δυστυχώς, ο "βαθμός δυσκολίας είναι, πράγματι, ανούσιος. Όμως, στο βασικό setup (εννοώ με default κομμάτια για να φτιάξεις mech) γίνεται αρκετά εύκολο farming με σημάδι στα πόδια. Βέβαια, έχω καιρό να παίξω κι έχω σκουριάσει. Αν θες να συζητήσουμε όμως κάποιο συγκεκριμένο σημείο, ακόμη και με spoiler, ευχαρίστως, όσο και ό,τι θυμάμαι. Δεν μπορώ να φτιάξω σωστά builds, ούτε lance. Διαβάζω σκόρπια tips από δω και από κει, αλλά δεν τα καταφέρνω. Για παράδειγμα, σπάνια καταφέρνω να ξεπαστρέψω light mech στον 1ο γύρο, εννοείται με συγκεντρωμένα τα πυρά όλης της ομάδας. Αντιθέτως ο αντίπαλος μου κάνει ζημιά και συνήθως στοχεύει κατά προτεραιότητα το light μου, με αποτέλεσμα να μένω με 3 mech (medium, heavy δεν έχω ακόμη), το light σε κακά χάλια και ο πιλότος νεκρός ή σχεδόν νεκρός. Πέρασα την φυλακή με το shadowhawk σχεδόν κατεστραμμένο, αλλά μόνο αυτό. Δεν με δυσκόλεψε. Τα contracts με έχουν ξεσκίσει...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Τα light έχουν για άμυνα την ταχύτητα με την οποία κινούνται, πρέπει να τους ρίξεις το evasion πριν χτυπήσεις με μαζικά πυρά. Στα default settings, για μένα το παιχνίδι άλλαξε άρδην όταν άρχισαν να ρίχνω στα πόδια. Τρως το ένα, πέφτει κάτω ο αντίπαλος, χάνει γύρο μέχρι να σταθεί, τρως το δεύτερο πόδι και το βγάζεις εκτός μάχης, ενίοτε άθικτο κατά τα λοιπά, που πάει να πει περισσότερα όπλα να διαλέξεις και κομμάτια σασί για να φτιάξεις δικά σου. Τα headshots είναι γκαντεμιά, μου έχει τύχει αρκετές φορές να χάσω πιλότο σε άθικτο mech από τέτοια βολή. Εκμεταλλεύσου τα δάση για να περιορίσεις την ακρίβεια των αντιπάλων σου, την ταχύτητά σου για flanking και ρίχνε τυράκι: high evasion/forest για να ρίχνει ο αντίπαλος με φαιδρές πιθανότητες να κάνει κάτι, λ.χ. Αν κινδυνεύεις να χάσεις όπλο/άκρο και δεν μπορείς να κρυφτείς, γύρνα στον αντίπαλο τη γερή σου πλευρά. Σταδιακά, άρχισε τις μικρές μετατροπές στα loadouts, να δεις τι μπορείς να βελτιώσεις σε heat/βεληνεκές. Προσπάθησε τα πόδια, δεν έχουν μπρος/πίσω ασπίδα και καταστρέφονται ευκολότερα. Φτιάξε κι έναν sniper με καλό σημάδι να ρίχνεις πάρα πολύ στοχευμένεα χτυπήματα, λ.χ. κεφάλι ή core. Δυστυχώς, έχει περάσει καιρός από όταν ασχολήθηκα τελευταία φορά και δεν θυμάμαι να σου προτείνω κάποιο build συγκεκριμένο. Το Shadohawk είναι τίμιο εργαλείο, πάντως, με αρκετή ευελιξία. 2
hurin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Παράτησα το campaign αφού είχα βαλτώσει, και ξεκίνησα νέο. Εκει που πήγαινε καλά, παώ να κάνω μια αποστολή 1,5 δυσκολίας, Stop the Convoy. Και μου βγάζει Jenner, Commando, Shadowhawk, Panther. Και το convoy ήταν Striker (x2), Manticore και SRM. Και όλα αυτά πηγαίνανε μαζί, εκτός του Jenner. Την έβγαλα με τη 2η, επικεντρώθηκα στο convoy, με το locust και το shadowhawk μου κατεστραμμένα, και το Centurion σε μαύρα χάλια. Κάτι τέτοια με ξενερώνουν. Τώρα δεν μπορώ να συμπληρώσω lance για 22 μέρες. Αλήθεια, πότε κάνουμε eject?
hurin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μετά τα τελευταία patches, η κατάσταση με την δυσκολία των αποστολών έχει γίνει πολύ καλύτερη. Βέβαια μπορεί να σου βγει και μια 3.5 σαν την παρακάτω : όπου 2 Heavy και 7 Medium καραδοκούν όλα μαζί πίσω από δάση, με υψομετρικό πλεονέκτημα. Έχασα Kintaro και Marauder, αλλά την έβγαλα : Έχω την εντύπωση πως για τον υπολογισμό της δυσκολίας υπολογίζει το συνολικό tonnage.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, hurin είπε Μετά τα τελευταία patches, η κατάσταση με την δυσκολία των αποστολών έχει γίνει πολύ καλύτερη. Βέβαια μπορεί να σου βγει και μια 3.5 σαν την παρακάτω : όπου 2 Heavy και 7 Medium καραδοκούν όλα μαζί πίσω από δάση, με υψομετρικό πλεονέκτημα. Έχασα Kintaro και Marauder, αλλά την έβγαλα : Έχω την εντύπωση πως για τον υπολογισμό της δυσκολίας υπολογίζει το συνολικό tonnage. Δυστυχώς, ναι, έτσι υπολογίζει τη δυσκολία, με τα σίδερα. Είναι, με διαφορά, το πλέον προβληματικό σημείο του παιχνιδιού αυτό και -τόσο καιρό μετά- δεν βλέπω να βρίσκεται λύση.
hurin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Snoob είπε Δυστυχώς, ναι, έτσι υπολογίζει τη δυσκολία, με τα σίδερα. Είναι, με διαφορά, το πλέον προβληματικό σημείο του παιχνιδιού αυτό και -τόσο καιρό μετά- δεν βλέπω να βρίσκεται λύση. Και έρχεται μια 4αρα αποστολή, η πρώτη μου, και μου λέει τα παρακάτω : Πρέπει να φυλάξω τη βάση μου και ταυτόχρονα να καταστρέψω την εχθρική, περνώνατας μέσα από 4 lances. Κανονικά την παρατάω και διαλέγω άλλη ,αλλά είπα να δω πως είναι. Αποτέλεσμα : Το τελευταίο lance, είχε και ένα Annihilator των 100 τόνων. Πότε και για κανένα λόγο ironman αυτό το παιχνίδι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Έχω καιρό να ασχοληθώ, είναι η αλήθεια. Αλλά, ναι, είναι ορισμένες αποστολές που σε ρίχνει στα θηρία. Απλά (χωρίς να δικαιολογώ το χάλι με τη δυσκολία) νομίζω πως στο ironman ή αποδέχεσαι το abort, ή δεν ασχολείσαι, να βγάλεις Battletech ironman σερί, νομίζω ότι είναι άθλος.
hurin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Αφού τελείωσα το campaign, σκέφτηκα για νέο carrier. Όμως είχα ρίξει τόσο πολύ grind (140 ώρες) που βαρέθηκα να ξεκινήσω από την αρχή, οπότε και συνέχισα το campaign. Το παιχνίδι έχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Υπάρχουν αποστολές που είναι απλά αδύνατο να ολοκληρωθουν επιτυχώς. Μόνο οι scripted του campaign και των flashpoints είναι μελετημένες. Για παράδειγμα, σε αποστολή υπεράσπισης βάσης (2 δυσκολία) κατεβάζει 3 lances από διαφορετικές κατευθύνσεις! Σε αποστολή να τοποθετήσεις beacon σε ορισμένο χρονικό διάστημα (3 δυσκολία), ο μόνος τρόπος είναι να σπάσεις το lance και να τρέχει ο καθένας μόνος του, σαν καμικάζι, με τις αναμενόμενες απώλειες. Σε αποστολή συνοδείας convoy (2 δυσκολία), εμφάνισε εχθρικό lance δίπλα στο extraction point, με αποτέλεσμα 2 από τα APC να τα πατήσουν! Δεν γίνεται να είσαι τόσο σκληροπυρηνικό παιχνίδι στρατηγικής, με learning point μεγαλύτερο των 25 ωρών, και οι αποστολές να είναι εντελώς RNG. Θα το είχα ήδη σβήσει, αλλά η απόλαυση να λαμπαδιάζεις εχθρικά mech, ακόμα με διασκεδάζει!
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί το έχω αρχίσει και εγώ και μου είναι τελείως παράξενο για ποιο λόγο σε κάθε turn δεν έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις όλα τα mech σου ξανά. Δλδ τι κουλό είναι αυτό να χρησιμοποιείς εσύ ένα mech σου και σε κάθε turn ο αντίπαλος να τα ολοκληρώνει κανονικά με όλους?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπερδεύτηκα λίγο με αυτό που λες. Tα αντίστοιχα mechs μπορούν να κινηθούν ανάλογα το initiative τους. Οπότε μπορεί το ΑΙ να σου "χώσει" κίνηση ανάμεσα στις δικές σου, αν έχει καλύτερο initiative (τα βελάκια) από κάποιο από τα mechs σου. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από GhostRiderLSOV
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 να σου δώσω ένα πάραδειγμα είμαι στην πρώτη αποστολή και σε κάθε γύρο κάποιος δεν θα μπορεί να κάνει κάποια κίνηση και να έχει ένα αριθμό πάνω το εικονίδιο του
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, chek2fire είπε να σου δώσω ένα πάραδειγμα είμαι στην πρώτη αποστολή και σε κάθε γύρο κάποιος δεν θα μπορεί να κάνει κάποια κίνηση και να έχει ένα αριθμό πάνω το εικονίδιο του Εκτός αν το έχουν αλλάξει, στο πάνω μέρος της οθόνης έχει τα turns (νούμερα) και τα βελάκια (mechs) από κάτω. Δείχνει ποιο mech μπορεί να κινηθεί σε ποιο turn. Τα πιο μικρά και γρήγορα, μπορούν να κινηθούν πιο νωρίς. Έχω πολύ καιρό να παίξω πάντως και δεν θυμάμαι αν γίνεται να παίξουν και 2η φορά μεταξύ turns τα lights σε σχέση με heavies/assaults.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα