xrhstos08 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιδιά θέλω να πάρω ένα κινητό μέχρι 300 και κτ παραπάνω αν υπάρχει...θα προτιμούσα android γιατί τώρα έχω lumia 920 και θέλω να δοκιμάσω και κτ διαφορετικό..δεν με πειράζει να ειν και κινέζικο
geekas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τσίμπα από Wind το Moto G λίγο κάτω από τα 200, εξαιρετική και επώνυμη συσκευή!
~mxls~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Σε αυτα τα χρήματα, μαλλον θα επέλεγα: https://www.skroutz.gr/s/6003622/Samsung-Galaxy-A5-16GB.html
kostas8080 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Σε αυτά τα χρήματα και λίγο παραπάνω πρην 1 Μηνα θα επερνες σχεδόν απο τα καλύτερα κινητά ... Τώρα οι τιμές είναι στα ύψη οπότε δε στις αγγελίες κανα μεταχειρισμένο σφραγισμένο ή μεταχειρισμένο σχετικά καινούριο από κάποιον που το αγοράσε σε χαμηλή τιμή Διαφορετικα : 1)Lg g3 (330 ευρώ) 2)Alcatel one touch idol 3 (290 ευρώ, αξίζει είναι πολύ καλό κινητό ) 3)meizu m note 2(288 ευρω)
Masma Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αν επαιρνα απο εξωτερικο θα επαιρνα σιγουρα xaiomi mi4. Τωρα απο skoutz lg g3 η μονη επιλογη! 1
xrhstos08 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Σε αυτά τα χρήματα και λίγο παραπάνω πρην 1 Μηνα θα επερνες σχεδόν απο τα καλύτερα κινητά ... Τώρα οι τιμές είναι στα ύψη οπότε δε στις αγγελίες κανα μεταχειρισμένο σφραγισμένο ή μεταχειρισμένο σχετικά καινούριο από κάποιον που το αγοράσε σε χαμηλή τιμή Διαφορετικα : 1)Lg g3 (330 ευρώ) 2)Alcatel one touch idol 3 (290 ευρώ, αξίζει είναι πολύ καλό κινητό ) 3)meizu m note 2(288 ευρω) Οι τιμές τρ γτ είναι στα ύψη?θα πέσουν ίσως σε λγ καιρό? Το oneplus one στα 300€??
StigmaX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Οι τιμές τρ γτ είναι στα ύψη?θα πέσουν ίσως σε λγ καιρό? Το oneplus one στα 300€?? Αν και πότε σταματήσει το capital control, θα δούμε μείωση στις τιμές μιας και θα αρχίσουν πάλι οι εισαγωγές. Έως τότε όχι μόνο δεν θα βρεις χαμηλές τιμές, αλλά θα ανεβαίνουν όσο το στοκ μειώνεται. Επίσης η αγορά συσκευής από έξω, έχει γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση, μιας και χρειάζεται είτε να έχεις υπόλοιπο στο λογαριασμό PayPal, είτε να έχεις γνωστό με πιστωτική εξωτερικού. 1
kostas8080 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Οι τιμές τρ γτ είναι στα ύψη?θα πέσουν ίσως σε λγ καιρό?Το oneplus one στα 300€??Ε τότε να πάει σε One plus 2 που μόλις ανακοινωθηκε στα 320 τα τρέχοντα 16gb(380 τα 64)κα είναι ισάξιο με κινητα των 600+
StigmaX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ε τότε να πάει σε One plus 2 που μόλις ανακοινωθηκε στα 320 τα τρέχοντα 16gb(380 τα 64) κα είναι ισάξιο με κινητα των 600+ Λίστα αναμονής 800.000+ το μεσημέρι... Μέχρι να το πάρει θα έχει βγει το s7... Καλα Χριστούγεννα.
Tragic! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αν επαιρνα απο εξωτερικο θα επαιρνα σιγουρα xaiomi mi4. Τωρα απο skoutz lg g3 η μονη επιλογη! Αυτός ο Masma διαβάζει το μυαλό μου ρε γαμώτο. Τσίμπα από Wind το Moto G λίγο κάτω από τα 200, εξαιρετική και επώνυμη συσκευή! Έφυγες για Moto G και ξεμπέρδεψες Κλαίω απλά. Με τις προτάσεις και των δυο σας. Σα να λέει διαθέτω λεφτά για φερράρι, και του λέτε πάρε ντάτσουν απλά επειδή είναι φθηνό και καλό, αγνοώντας όμως τις ανάγκες του χρήστη του. Αίσχος πλέον. 1
xrhstos08 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Αυτός ο Masma διαβάζει το μυαλό μου ρε γαμώτο. Κλαίω απλά. Με τις προτάσεις και των δυο σας. Σα να λέει διαθέτω λεφτά για φερράρι, και του λέτε πάρε ντάτσουν απλά επειδή είναι φθηνό και καλό, αγνοώντας όμως τις ανάγκες του χρήστη του. Αίσχος πλέον. Παιδιά ψήθηκα πλ για το xiaomi mi4...και σε κλ τιμή ..λετε αξίζει??
xrhstos08 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ή κάτι σε elephone τι θα λέγατε αξίζει?
Masma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ξεκαθαρα πας για xaiomi mi4. 1) Η xaiomi ειναι εμπιστη εταιρια και θα εχεις πολυ καλη υποστηριξη και γενικα βοηθεια για οτι θες απο το ελληνικο forum https://xiaomi-miui.gr/. 2) Δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για την elephone. 3) Η συσκευη γενικα(xaiomi mi4 ) απο οσο ξερω εγω δεν εχει παρουσιασει προβηματα. Ειναι ενα πολυ γρηγορο και ποιοτικο κινητο και πολυ smooth. Επισδης ειναι πανεμορφο και ναι η τιμη του για αγορα απο το εξωτερικο ειναι παρα πολυ καλη καθως αγοραζεις ενα high end smartphone. Οποτε go for it! Y.Γ. Ξεχασα να αναφερω πως η ποιοτητα κατασκευης ειναι παρα πολυ καλη και επειδη εμενα προσωπικα με ενδιαφερει και δεν θελω να κραταω ενα ακριβω κινητο και να ειναι πλαστικουρα πρεπει να πω οτι το xaiomi mi4 θα σε αφησει ευχαριστημενο και στον τομεα αυτο οπως βεβαια και σε ολους φανταζομαι. 1
Tragic! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ξεκαθαρα πας για xaiomi mi4. 1) Η xaiomi ειναι εμπιστη εταιρια και θα εχεις πολυ καλη υποστηριξη και γενικα βοηθεια για οτι θες απο το ελληνικο forum https://xiaomi-miui.gr/. 2) Δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για την elephone. 3) Η συσκευη γενικα(xaiomi mi4 ) απο οσο ξερω εγω δεν εχει παρουσιασει προβηματα. Ειναι ενα πολυ γρηγορο και ποιοτικο κινητο και πολυ smooth. Επισδης ειναι πανεμορφο και ναι η τιμη του για αγορα απο το εξωτερικο ειναι παρα πολυ καλη καθως αγοραζεις ενα high end smartphone. Οποτε go for it! Y.Γ. Ξεχασα να αναφερω πως η ποιοτητα κατασκευης ειναι παρα πολυ καλη και επειδη εμενα προσωπικα με ενδιαφερει και δεν θελω να κραταω ενα ακριβω κινητο και να ειναι πλαστικουρα πρεπει να πω οτι το xaiomi mi4 θα σε αφησει ευχαριστημενο και στον τομεα αυτο οπως βεβαια και σε ολους φανταζομαι. +10000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα