peronoforos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Όλοι εσείς που κατηγορείτε το Facebook, να σας ενημερώσω ότι έχω έναν συνάδελφο που έχει πεθάνει εδώ και 3 χρόνια και ακόμα μερικοί του εύχονται χρόνια πολλά στις γιορτές του.. Όλοι εσείς που κατηγορείτε το Facebook, να σας ενημερώσω ότι έχω έναν συνάδελφο που έχει πεθάνει εδώ και 3 χρόνια και ακόμα μερικοί του εύχονται χρόνια πολλά στις γιορτές του.. Βλακειες του Facebook. Θα μπορούσε κάποιος συγγενής να ειδοποιήσει απλά το Facebook με κάποιο μήνυμα ότι απεβίωσε ο ιδιοκτήτης του προφίλ. Υπάρχει και η αναφορά προφίλ σαν ενέργεια για ακατάλληλο περιεχόμενο, γιατί όχι και για αυτό. Μόνο Αμερικανός θα σκεφτόταν αυτή τη βλακεια με κληρονόμους
Tragic! Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Επειδή ανάλογο άρθρο έχει ξανα-ανέβει, θέλω να μου επιτρέψει ένα μέλος που πραγματικά αγαπώ και σέβομαι να καταπατήσω ολίγον ξεδιάντροπα τα πνευματικά του δικαιώματα και να επανατυπώσω το post του. "Μακάρι να πεθάνει πρώτα το Facebook και μετά εγώ!" 1
Drake27 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Και επειδή είναι της μόδας ο αμερικλανες,τι θα γίνει αν αφήσω το προφιλ μου στο σκύλο μου!? Και η μ@λ@κια παει....cloud Και εις την αγγλική διάλεκτο:The masturbation goes cloud.
Tragic! Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Και επειδή είναι της μόδας ο αμερικλανες,τι θα γίνω αν αφήσω το προφιλ μου στο σκύλο μου!? Διάσημος 1
Drake27 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Διάσημος Χαχαχα,καλή η διόρθωση,δεν το σκέφτηκα να το έβαζα έτσι :P 1
pournaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Βλακειες του Facebook. Θα μπορούσε κάποιος συγγενής να ειδοποιήσει απλά το Facebook με κάποιο μήνυμα ότι απεβίωσε ο ιδιοκτήτης του προφίλ. Υπάρχει και η αναφορά προφίλ σαν ενέργεια για ακατάλληλο περιεχόμενο, γιατί όχι και για αυτό. Μόνο Αμερικανός θα σκεφτόταν αυτή τη βλακεια με κληρονόμους Και θα ξεκιναγε ετσι μια νεα μοδα trolling οπου ο ξαδερφος, ο φιλος, ο εχθρος, θα εστελνε ειδοποιησεις και θα κλειδωναν το ενα μετα το αλλο τα προφιλ. 1
georgepppo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Όλοι εσείς που κατηγορείτε το Facebook, να σας ενημερώσω ότι έχω έναν συνάδελφο που έχει πεθάνει εδώ και 3 χρόνια και ακόμα μερικοί του εύχονται χρόνια πολλά στις γιορτές του.. άμα τον ξέρουνε δεν θα του γράφουνε γιατί πολύ απλά ξέρουν τι έγινε,όσοι είναι φίλοι έτσι στα ξεκάρφωτα στο fb που απλά στέλνουν αιτήματα κλπ τότε δεν είναι φίλοι. 3
21century Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Το θέμα είναι τώρα πόσοι και πως θέλουν να τα διατηρήσουν
pcos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 κι ομως οσο μακαβριο και αν ακουγεται, το fb εχει καταφερει να ενωσει τοσους "πολiτες του πλανητη γη" και οσο περιεργο και να ακουστει, μαζι με το ιντερνετ γενικα, εχει αποτρεψει τοσους πολεμους! οσο για το αμερικα, παρα τα οσα προβληματα προκαλει κατα καιρους, σκοτωμους, πολεμους, παραμενει κοιτηδα του πολιτισμου με ολη αυτη την τεχνη,επιστημη και τεχνολογια που γενναει καθημερινα. τα παλια παθη και αντιληψεις του παρελθοντος θα εξαφανιστουν μελλοντικα οσο συνεχισει να παραγεται πολιτισμος! τωρα τελευταια μετα λυπης διαπιστωνω οτι πολλοι μετασχηματιζονται σε "καπηταλες τσε γκεβαρα" στα λογια ειναι επαναστατες, στην πραξη αμερικανακια! http://www.technologyreview.com/news/539756/meet-facebooks-stratospheric-internet-drone/
spacemonkey Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 κι ομως οσο μακαβριο και αν ακουγεται, το fb εχει καταφερει να ενωσει τοσους "πολiτες του πλανητη γη" και οσο περιεργο και να ακουστει, μαζι με το ιντερνετ γενικα, εχει αποτρεψει τοσους πολεμους! οσο για το αμερικα, παρα τα οσα προβληματα προκαλει κατα καιρους, σκοτωμους, πολεμους, παραμενει κοιτηδα του πολιτισμου με ολη αυτη την τεχνη,επιστημη και τεχνολογια που γενναει καθημερινα. τα παλια παθη και αντιληψεις του παρελθοντος θα εξαφανιστουν μελλοντικα οσο συνεχισει να παραγεται πολιτισμος! τωρα τελευταια μετα λυπης διαπιστωνω οτι πολλοι μετασχηματιζονται σε "καπηταλες τσε γκεβαρα" στα λογια ειναι επαναστατες, στην πραξη αμερικανακια! http://www.technologyreview.com/news/539756/meet-facebooks-stratospheric-internet-drone/ 1. Πολεμους αποκλειεται να εχει αποτρεψει το Fb, τρομοκρατικες επιθεσεις πολυ πιθανο.. 2. παραμενει κοιτηδα του πολιτισμου με ολη αυτη την τεχνη,επιστημη και τεχνολογια που γενναει καθημερινα. Αλλο πολιτισμος και κουλτουρα και αλλο τεχνολογικη αναπτυξη , καμια σχεση
AntiCambeR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Με αυτήν την προσθήκη του FB θα εμπνευστεί κάποιος σκηνοθέτης και θα βγάλει ταινία με τιτλο:"Η κατάρα του κληρονόμου".Οποιος θα κληρονομεί τον λογαριασμό θα πεθαίνει. @pcos... Με το FB η χωρίς αυτό αν ειναι να γίνει πόλεμος θα γίνει.Βασικά ήδη γίνεται και είναι οικονομικός.
Regulus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τώρα άμα βρίσω θα φταίω. Δηλαδή κάποιος γεροντοκόρος/ρη θα γράφει: Αφήνω τον λογαριασμό του facebook στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου..... 2
Tragic! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τώρα άμα βρίσω θα φταίω. Δηλαδή κάποιος γεροντοκόρος/ρη θα γράφει: Αφήνω τον λογαριασμό του facebook στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου..... Λιώνω απλά
kalodrei Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 δεν εχω facebook , ελπιζω να μην το κανει και η google και στηλει τo ιστορικο του chrome στους κληρωνομους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα