Occultist Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Σοβαρα;Ωραια μια χαρα.Μιλαμε το console launcher που εχει τωρα λεει release date 19 Αυγούστου 2009!!! Φρέσκο πράμα - για τα δεδομένα της Creative
juno12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Λιγο off topic. Εχεις βρει κανενα console launcher για την creative;Drivers κλπ ειμαι οκ,αλλα δεν παιζει με τιποτα το συγκεκριμενο. Όσοι έχετε προβλήματα σε win 10 με creative κάρτες περάστε αυτό το πακέτο. http://forums.creative.com/showthread.php?t=720562 δουλεύουν όλα κομπλε σ'εμένα. 1
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Το πέρασα αλλα περισσότερα προβλήματα είχα οποτε το άφησα με τους default των windows και περιμένω Σεπτέμβριο να βγούν επίσημα και για 10
juno12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 lol περίεργο κι έχουμε την ίδια κάρτα. με τους default windows δεν δούλευε καμιά audio επιλογή και καμία εφαρμογή από το official πακέτο της creative για win 8,1. με το πακέτο του daniel παίζουν όλα καλύτερα κι από όταν αγόρασα την κάρτα, εποχή win vista αν θυμάμαι καλά.
nemesiskp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Όσοι έχετε προβλήματα σε win 10 με creative κάρτες περάστε αυτό το πακέτο. http://forums.creative.com/showthread.php?t=720562 δουλεύουν όλα κομπλε σ'εμένα. Ωραιος θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις. Edit Μια χαρα με το νεο πακετακι.Δουλευουν ολα οπως και πριν. Ερωτηση.Πριν βαλω το νεο πακετο εκανα απεγκατασταση οτι υπηρχε στα προγραμματα των win.Τους drivers ομως δεν καταφερα να τους βγαλω.Και στις συσκευες ηχου που πηγα στην καρτελα driver ειχε μονο την επιλογη driver details ενω το uninstall ηταν σβηστο.Πως μπορω να τους απεγκαταστησω;Βεβαια βαζοντας τους νεους απο πανω δεν εχω θεμα,απλα να γνωριζω. 1
juno12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 θα μπορούσες από τη διαχείριση συσκευών να κάνεις κατάργηση εγκατάστασης συσκευής κι εκεί έχει την επιλογή για απεγκατάσταση των οδηγών της. 1
nemesiskp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 θα μπορούσες από τη διαχείριση συσκευών να κάνεις κατάργηση εγκατάστασης συσκευής κι εκεί έχει την επιλογή για απεγκατάσταση των οδηγών της. Σωστος,δεν το σκεφτηκα να παω απο εκει.Πηγαινα καρφι απο το playback devices. Οπως και να εχει ευχαριστω για το πακετακι.Σορρυ που ξεσκισαμε λιγακι το θεμα του παιδιου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα