Occultist Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γεια χαρά, Προχώρησα και εγώ στην πολυπόθητη αναβάθμιση σε Windows 10 Home 64. Διευθέτησα το πρωταρχικό στάδιο της εγκατάστασης ενημερωμένων και βελτιστοποιημένων drivers για όλο το Hardware μου, ΠΛΗΝ της Asus Xonar DG! Στο επίσημο site δεν υπάρχουν πουθενά drivers για Windows 10 64 και δε γνωρίζω αν θα βγάλουν καν... Η αυτόματη εγκατάσταση των Windows, επίσης, δεν είχε drivers για τη συγκεκριμένη κάρτα... Κρίμα, γιατί ήμουν ικανοποιημένος από τη χρήση της στα Windows 7. Υπάρχει κάποια (σωστή) λύση σε αυτό το θέμα;
Demon Lord Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου. Αν δοκιμάσεις drivers για 8; Υπάρχουν καταρχήν; Γιατί γενικά οι drivers για 8,1 δουλεύουν στα 10 νομίζω. Δε χάνεις κάτι πιστεύω...
aetos1988 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Η Asus δεν έβγαλε επίσημους drivers για τα win 8 για τις κάρτες ήχου είναι ακόμα σε μορφή beta και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα αυτό από μια μεγάλη εταιρεία
SPANK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δοκίμασε να περάσεις των 8 με compatibility mode γιατι και σε εμενα η creative δεν εχει βγάλει αλλα λειτουργούν κανονικά στα 10 , αν δείχνει να παίζει ο ήχος αλλα δεν ακους τιποτα πήγαινε στο device manager στην συσκευή ήχου και δοκίμασε κανεις disable και enable
Delijohn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δοκίμασε να περάσεις των 8 με compatibility mode γιατι και σε εμενα η creative δεν εχει βγάλει αλλα λειτουργούν κανονικά στα 10 , αν δείχνει να παίζει ο ήχος αλλα δεν ακους τιποτα πήγαινε στο device manager στην συσκευή ήχου και δοκίμασε κανεις disable και enable το δοκίμασα και δε με άφησε... no sound for windows 10 & xonar dg κ την πήρα μεταχειρισμένη πριν κάνα μήνα, απλά για να κάνω τη δουλειά μου...
Occultist Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Update! Υπάρχει η εναλλακτική των UNi Xonar drivers Είναι βελτιστοποιημένοι drivers για τις κάρτες ήχου Asus, για διάφορα σενάρια χρήσης και συνδυασμούς software/hardware, σε unified πακέτο για όλες τις εκδόσεις και υποεκδόσεις των Windows - Ναι, και για τα 10 ! Όσοι πιστοί ...
Occultist Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δοκίμασες αν δουλεύει καλά ; Δεν την έχω δοκιμάσει εκτενώς, ακόμα, αλλά μερικά πράγματα που έτρεξα, δεν είχαν πρόβλημα... Θα ενημερώσω και στις επόμενες μέρες... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2015 από Occultist
leriban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Asus xonar dx σε Windows 10 με Uni drivers δουλεύει μια χαρά... Κανένα θέμα....
Occultist Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Και εδώ, Asus Xonar DG σε Windows 10 64, με τους τελευταίους UNi drivers, δουλεύει κανονικά και δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα, ούτε σε ταινίες, ούτε σε μουσική, ούτε σε μερικά "βαριά" games που έχω δοκιμάσει. Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή - ενδεχομένως καλύτερη και από official, ΟΤΑΝ βγουν...
nemesiskp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε να περάσεις των 8 με compatibility mode γιατι και σε εμενα η creative δεν εχει βγάλει αλλα λειτουργούν κανονικά στα 10 , αν δείχνει να παίζει ο ήχος αλλα δεν ακους τιποτα πήγαινε στο device manager στην συσκευή ήχου και δοκίμασε κανεις disable και enable Λιγο off topic. Εχεις βρει κανενα console launcher για την creative;Drivers κλπ ειμαι οκ,αλλα δεν παιζει με τιποτα το συγκεκριμενο.
ultraex2003 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 οσοι εχετε θεμα με asus και win 10 και δε σε αφηνει να κανεις εγκατασταση κανετε τα εξης κατεβαστε το driver για 8- 8.1 αποσυμπιεστετο σε ενα φακελο και γραψτε το εξης donotcare εκει που ειναι το 8.1 κλεινετε-σωνετε και μετα σας αφηνει να κανετε εγκατασταση κανονικα σε μενα ετσι λυθηκε το προβλημα το ανοιγετε και το σωνετε με notepad ++ αλλιως δε δουλευει !! 1
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Λιγο off topic. Εχεις βρει κανενα console launcher για την creative;Drivers κλπ ειμαι οκ,αλλα δεν παιζει με τιποτα το συγκεκριμενο. Όχι αλλα θα βγάλει η ceative full πακέτο μεσα στον Αύγουστο νομίζω 1
Occultist Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Όχι αλλα θα βγάλει η ceative full πακέτο μεσα στον Αύγουστο νομίζω Πακέτο η Creative για νέα Windows κάτω από διετία από την κυκλοφορία τους και για όλες τις κάρτες;! Πρέπει να γκρεμίστηκαν πολλοί φούρνοι στη Taiwan
nemesiskp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Όχι αλλα θα βγάλει η ceative full πακέτο μεσα στον Αύγουστο νομίζω Σοβαρα;Ωραια μια χαρα.Μιλαμε το console launcher που εχει τωρα λεει release date 19 Αυγούστου 2009!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα