Προς το περιεχόμενο

Uptade drivers για windows 10.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια..οι drivers για μητρικη, καρτα γραφικων κτλπ ποτε θα ειναι διαθεσημοι?
Για ολα τα συστηματα..
κανω εγκατασταση τους οδηγους αλλα δεν τους παιρνει..σαν ασυμβατοτητα..

Δημοσ.

εχω εβαλα , τους driver της nvidia για το laptop μια χαρα , και τους driver της intel τους εβαλε μονο του , οπως και για ηχο κτλπ. 

τι καρτα και συστημα εχεις ?μηπως κατεβαζεις λαθος 

Δημοσ.

Άφησε το να τα βρει μόνο του,με την πρώτη εκκίνηση θα βρει αρκετά,πολλές φορές χρειάζεται μια επανεκκίνηση για να περαστούν οι πρώτοι driver και να καταλάβει ότι χρειάζονται και άλλοι.

Αν δεν τα βρει τα driver ακόμα και μετά από αρκετό καιρό,τότε προσπάθησε με driver από της σελίδες των κατασκευαστών.

Για «τα πάντα όλα» σε συσκευές μπορεί να μην έρθει ποτέ η στιγμή αφού πολλά εξαρτήματα σταματάνε να τα υποστηρίζουν οι εταιρίες μετά από κάποια χρόνια. 

Δημοσ.

μαλλον εχεις AMD καρτα γραφικων , η sapphire απλα κανει την υλοποιηση .  http://support.amd.com/en-us/download

η μητρικη δεν χρειαζεται τιποτα , εφοσον δουλευει ο ηχος.  (προφανως εχουν περαστει αυτοματα απο τα windows ) 

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για την βοηθεια..να σε ρωτησω και κατι αλλο..βαζω την καρτα γραφικων που εχω στις επιλογες για να κατεβασω τα windows?

ΤΟ βρηκα!!
Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Εχω σε ενα παλιο lenovo laptop μια καρτα nvidia 7200 gs.
Drivers,επισήμως,δεν υπαρχουν για τα win10.
Εχει κατεβασει μονο του generic drivers.
Η εικονα ειναι θολή/αναλυση άσχημη/χαμηλη.
Με ψαξιμο,προτειναν εγκατασταση των 309.08 nvidia drivers(οι τελευταιοι γνωστοι/συμβατοι που λειτουργουσαν).
Οταν ομως το κατεβαζω και παω να κανω εγκατασταση,λεει πως δεν υπαρχει συμβατo hardware με αυτους τους drivers και σταματάει.
Δοκίμασα να το κανω εγκατασταση και σε compatibilty mode,παλι τιποτα.
Καμιά ιδέα?
Υπαρχει τροπος να το αναγκασω να κανει την εγκατασταση?

Δημοσ.

Μπες στο site της lenovo και κατέβασε τον driver για τα vista.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...