Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου εμφανίζει location, αρα με clean install θα το δεις και εσυ. Ετσι γίνεται πολυ ευκολα.

Ο πάνω οδηγος είναι 1/10/2014 τότε δεν υπηρχε αυτή η επιλογή...

Ναι, έτσι πρέπει να είναι. Τώρα πρόσεξα ότι το desktop το είχα αφήσει στο C (ούτε που θυμάμαι γιατί...) και σε αυτό μου εμφανίζει location κανονικά. Στα documents/pictures κτλ που τα χω πάει στο D, όχι. Αρα λογικά με το clean install θα είναι ΟΚ.

Θα το βάλω μπροστά.

Σε ευχαριστώ, φίλε!

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια εκανα update σε windows 10 pro,και στην συνεχεια ενω κατεβασα με το MediaCreationToolx64 τα windows 10 pro 64,εκανε εγκατασταση τα home 32 bit....τι στο καλο να παρει...

τωρα οταν εκτελω ​MediaCreationToolx64,για να κατεβασω παλι τα χ64 μου λεει να εποικοινωνισω με την Microsoft...

τωρα τι κανω?​

Δημοσ.

παιδες μου βγαζει error this computer does not meet minimum system requirements οταν παω να εγκαταστησω intel hd graphics driver.εχω εγκαταστησει ολους τους drivers και για την gtx 970.

asrock z97 fatality killer

i5 4460

gtx 970

Δημοσ.

παιδες μου βγαζει error this computer does not meet minimum system requirements οταν παω να εγκαταστησω intel hd graphics driver.εχω εγκαταστησει ολους τους drivers και για την gtx 970.

asrock z97 fatality killer

i5 4460

gtx 970

To tool το δοκιμασες?

Δημοσ.

καλημέρα

χθες μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, κατάφερα να εγκαταστήσω τα win10 στο λαπτοπ μου

είχα κάτι λιγότερο από 9gb ελευθερα στο βασικό μου partition (και καμιά 60 στο δεύτερο) και ενώ προχωρούσε η διαδικασία, σε κάποια στιγμή τερματιζόταν 

σε καποια φάση, σε μια απο τις προσπάθειες μου, μου εδωσε την επιλογη αν θελω να αποθηκευσω μερος της εγκαταστασης σε εναλλακτικο partition οπότε επελεξα το δευτερο το μεγαλο

και παλι η διαδικασία απέτυχε

τελικά και αφού είχα σβήσει όποια αρχεία μπορούσα να σβήσω, αναγκάστηκα να σβήσω και κάποια αρχεία από φακέλους που συνήθως δεν αγγίζω γιατί δεν το κατέχω (όπως τον φάκελο users, ή "αρχεία εφαρμογών") με το ρίσκο να κάνω ανεπανόρθωτη ζημιά 

τελικά ελευθερώθηκαν γύρω στα 12gb και τα win10 περάστηκαν κανονικα :P

το ερώτημά μου είναι όμως:

παίζει να έσβησα αρχεία που δεν έπρεπε; ή το ότι δουλεύει το λαπτοπ σημαίνει ότι ήμουν απλά τυχερή;

υπάρχει κάποιο εργαλείο που θα τρέχω και θα μου διορθώσει αυτά που έκανα ή έστω να ξεφορτωθεί μια και καλή όσα κατάλοιπα/αρχεία εφαρμογών έσβησα;

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

καλημερα , εχω ενα προβληματακι στα W10

Ενω κανω τερματισμο λειτουργιας , οταν ανοιγω τον υπολογιστη δειχνει στην οθονη "resume from hibernation".

Επισης ο υπολογιστης ανοιγει πολυ γρηγορα , δείχνοντας δηλαδη οτι δεν κλεινει εντελως αλλα μπαινει σε αδρανοποιηση.

Δημοσ.

Κάνε backup αρχεια,προγραμματα,αγαπημενα,κωδικους κτλ, απο τον παλιο δισκο, βάλε τον ssd, κάνε εγκατάσταση τα win 8.1 με το product key που βρηκες απο κάτω, κάνε update-activate τα win 8.1. Πρέπει να βάλεις την ιδια εκδοση win 8.1 για να δεχτεί το κλειδι...

Όταν τα κάνεις ολα αυτα είσαι ετοιμος για update σε win 10...

Μπες στο παρακάτω λινκ, κατεβασε το tool, για update σε win 10.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Να φανταστώ πρώτα πρέπει να κάνω recovery τα windows σε ένα φλασακι αφού δεν παίζει optical drive. Μπορώ να κατεβάσω τα γνήσια windows 8.1 από κάπου και να τα εγκαταστήσω με το product key που έχω;

Δημοσ.

Καθε κλειδι ειναι για 1 pc μονο ετσι?

Αν εχω 2 pc και τα βαλω στο ενα και δεν τα θελω μπορω με καποιο τροπο αφου τα βγαλω να τα βαλω στο αλλο ή αχρηστευονται ?

Δημοσ.

Δεν καίγομαι άμεσα για αναβάθμιση. Παρατήρησα τώρα ότι στο βασικό σύστημα με Win 7 Ultimate έχω upgrade failed (80240020). 1/8 είχε ξεκινήσει να κατεβάζει στο c:  έχω 2 φακέλους $Windows.~BT /$Windows.~WS μεγέθους 7,28GB. Να φταίει το γεγονός ότι ελεύθερο χώρο έχω γύρω στα 15GB ?

Δημοσ.

καλημερα , εχω ενα προβληματακι στα W10

Ενω κανω τερματισμο λειτουργιας , οταν ανοιγω τον υπολογιστη δειχνει στην οθονη "resume from hibernation".

Επισης ο υπολογιστης ανοιγει πολυ γρηγορα , δείχνοντας δηλαδη οτι δεν κλεινει εντελως αλλα μπαινει σε αδρανοποιηση.

Είναι το Fast Boot των 10.Και στον δικό μου έτσι κάνει.Αν θές το κλείνεις.

http://www.tenforums.com/tutorials/4189-fast-startup-turn-off-windows-10-a.html

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα dell venue 8pro 32gb και θέλω να περάσω win10 , το πρόβλημα είναι ότι δεν εχει τα 16gb free space (ακόμα και χωρίς τίποτα περασμένο εχει λιγότερο) . υπάρχει κάποια λύση???

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα dell venue 8pro 32gb και θέλω να περάσω win10 , το πρόβλημα είναι ότι δεν εχει τα 16gb free space (ακόμα και χωρίς τίποτα περασμένο εχει λιγότερο) . υπάρχει κάποια λύση???

windows.microsoft.com/en-us/windows-10/upgrade-faq-windows-10

*Εδω και ώρες το site σερνεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...