Losser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αγόρασα ένα dell λαπτοπ πριν ένα χρόνο περίπου. Ήταν ήδη περασμένα (γνήσια) στον σκληρό τα windows 8.1 αλλά δεν παρέλαβα κάποιο cd και το αυτοκόλλητο με το product key βρίσκεται μέσα στο λαπτοπ. Μέσα από κάποια προγράμματα βρήκα το product key. Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε windows 10 αλλά πρώτα θα βάλω έναν ssd δίσκο αφαιρώντας τον παλιό. Πως μπορώ να περάσω τα νέα windows 10 στον καινούριο σκληρό; Κάνε backup αρχεια,προγραμματα,αγαπημενα,κωδικους κτλ, απο τον παλιο δισκο, βάλε τον ssd, κάνε εγκατάσταση τα win 8.1 με το product key που βρηκες απο κάτω, κάνε update-activate τα win 8.1. Πρέπει να βάλεις την ιδια εκδοση win 8.1 για να δεχτεί το κλειδι... Όταν τα κάνεις ολα αυτα είσαι ετοιμος για update σε win 10... Μπες στο παρακάτω λινκ, κατεβασε το tool, για update σε win 10. https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
myst77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 καλησπέρα, μερικές ερωρήσεις: 1) το ninite.com δουλεύει στα win10; 2) ποιό από τα ελαφριά free antivirus δουλεύει; ή να μείνω με το windows defender;3) η μητρική μου (Z77) έχει VIA audio chipset, δεν υπάρχουν drivers στον κατασκευαστή (gigabyte) και στο site της VIA. Θα έχω πρόβλημα με τον ήχο;Ευχαριστώ
d_gkal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 windows 7 πειρατικα. χωρις τα τελευταια updates (δεν κανει εδω και πολυ καιρο) μπορω να περασω τα 10?
adi32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 windows 7 πειρατικα. χωρις τα τελευταια updates (δεν κανει εδω και πολυ καιρο) μπορω να περασω τα 10? Συμπληρωμα στην ερωτηση Αν εχεις 7 ultimate 64 μπορεις να αγορασεις key απο τα win7 και να το περασεις στην εγκατασταση και μετα να κανεις το update ?
Losser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Συμπληρωμα στην ερωτηση Αν εχεις 7 ultimate 64 μπορεις να αγορασεις key απο τα win7 και να το περασεις στην εγκατασταση και μετα να κανεις το update ? Δεν θα το περάσεις στην εγκατάσταση, θα το περασεις πριν την εγκατασταση, θα κάνεις activate, μετά update, και στο τέλος update σε win 10. Το κλειδί που θα αγοράσεις πρέπει να είναι για την ίδια έκδοση windows, που στην περίπτωση σου είναι win 7 ultimate. Θέλει προσοχή στην αγορά του κλειδιού, γιατί αν είναι σε blacklist, δεν θα κάνεις δουλειά. Επίσης δες την τιμή του κλειδιού για win 10 για να δεις αν σε συμφέρει. Δηλαδή να αγοράσεις κλειδί απο έμπιστο κατάστημα. windows 7 πειρατικα. χωρις τα τελευταια updates (δεν κανει εδω και πολυ καιρο) μπορω να περασω τα 10? Πρέπει να είναι τουλάχιστον win 7 sp1. Γενικά σου λέει να έχεις τα τελευταία updates πριν πας σε win 10, για να μην φάει κανένα κολλημα στην εγκατάσταση, μπορεί να μην ξεκινάει καν Μετά από ένα μήνα θα λήξουν, μπορείς ευκολα να βρεις τροπο να τα ενεργοποιήσεις (για όσο διαρκέσει η ενεργοποίηση)
dimitris21gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 3) η μητρική μου (Z77) έχει VIA audio chipset, δεν υπάρχουν drivers στον κατασκευαστή (gigabyte) και στο site της VIA. Θα έχω πρόβλημα με τον ήχο; Σε εμένα βρήκαν τα windows driver, τον πέρασαν αυτόματα και δουλεύει μια χαρά ο ήχος.
adi32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν σε pc που τωρα εχει win7 βγαλω το δισκο και βαλω εναν παλιο δισκο και εγκαταστησω για δοκιμη τα 10, αν δω οτι με βολευουν μπορω μετα να τα βαλω στον κανονικο μου δισκο που ειχα τα 7 ή θα μου λεει τιποτα περιεργα με την ενεργοποιηση ?
Losser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν σε pc που τωρα εχει win7 βγαλω το δισκο και βαλω εναν παλιο δισκο και εγκαταστησω για δοκιμη τα 10, αν δω οτι με βολευουν μπορω μετα να τα βαλω στον κανονικο μου δισκο που ειχα τα 7 ή θα μου λεει τιποτα περιεργα με την ενεργοποιηση ? Απο οτι φαινεται συνεχιζει οτι έκανε με τα win 8.1 απο OEM, δηλαδή "δένει" το κλειδί με την μητρική. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Υπάρχει τηλ εξηπηρέτησης πελατών για αυτά τα θέματα. Το προβλημα που θα έχεις είναι οτι μια φορά μπορεις να πας με update στα win 10 (Αν πετυχει η εγκατασταση + activate) Αν θέλεις να τα βάλεις στο άλλο δίσκο, θα πρέπει να κάνεις backup και clean install win 10 (χωρις κλειδι) Αν κάνεις απευθειας στον δίσκο που θέλεις update σε win 10, θα μπορείς να κρατησεις τα προγραμματα, αρχεια σου κτλ Για να μην μπεις σε αυτη την διαδικασια, μπορεις να κανεις ενα clean install, στον παλιο δίσκο, χωρις κλειδι, χωρις activation, και αν σου αρεσουν τα βάζεις στον αλλο δισκο με update αυτη την φορα. Άλλος τροπος ειναι σε virtual machine, στο pc σου όπως είναι τωρα. 2
agisilaosko Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Παιδιά μόλις έκανα εγκατάσταση στο πισι μ τα 10 αλλά το μετάνιωσα... Έχω θέμα με το ίντερνετ δεν αναγνωρίζει το ethernet και μου βγαζει τριγωνακι. Εκνα ξανά ινσταλ το driver του λαν αλλά τπτ. Κατά συνέπεια να μην έχω ίντερνετ στο πισι. Επίσης διάβασα ότι αν κάνει μόνο του κάποια update διορθώνεται αλλά αφού δεν μπορώ να συνδεθω στο πισι πως μπορώ να τα κάνω;;
Losser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Παιδιά μόλις έκανα εγκατάσταση στο πισι μ τα 10 αλλά το μετάνιωσα... Έχω θέμα με το ίντερνετ δεν αναγνωρίζει το ethernet και μου βγαζει τριγωνακι. Εκνα ξανά ινσταλ το driver του λαν αλλά τπτ. Κατά συνέπεια να μην έχω ίντερνετ στο πισι. Επίσης διάβασα ότι αν κάνει μόνο του κάποια update διορθώνεται αλλά αφού δεν μπορώ να συνδεθω στο πισι πως μπορώ να τα κάνω;; Σύνδεσε το smartphone μεσω usb με το pc, απο το smartphone στο router με wifi, και μπες... Αν δεν τα καταφέρεις βρες ενα wifi στικάκι... Μπορείς να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατων του isp σου, να σε βοηθήσει. Κατέβασε τον παλιο driver απο win 7/8 απο το smartphone ή απο άλλο pc, με usb στο pc, και μετά εγκατέστησε τον. 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εμένα όλα καλά πλην των τελευταίων drivers της nvidia. Δεν τους εγκαθιστά με τίποτε .
nikos66 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος για να αλλάξουμε τη θέση του φακέλου Users από το C σε κάποιο άλλο drive;Στα 7 από τα Properties πήγαινες Location και όριζες τη νέα τοποθεσία, αλλά τώρα δεν υπάρχει επιλογή Location. Ψάχνοντας στο ίντερνετ, πέτυχα ένα δυο οδηγούς αλλά πολύ περίπλοκους και δεν τους κατάλαβα ακριβώς.
Losser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος για να αλλάξουμε τη θέση του φακέλου Users από το C σε κάποιο άλλο drive; Στα 7 από τα Properties πήγαινες Location και όριζες τη νέα τοποθεσία, αλλά τώρα δεν υπάρχει επιλογή Location. Ψάχνοντας στο ίντερνετ, πέτυχα ένα δυο οδηγούς αλλά πολύ περίπλοκους και δεν τους κατάλαβα ακριβώς. Ο μόνος οδηγος που υπάρχει, είναι ο παρακάτω, είναι αρκετά δύσκολος, εσύ έχεις κάνει update σε win 10, οπότε ακολουθείς την "Method Two" ... http://www.tenforums.com/tutorials/1964-users-folder-move-location-windows-10-a.html Πριν κάνεις οτιδήποτε κράτα backup...
nikos66 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ο μόνος οδηγος που υπάρχει, είναι ο παρακάτω, είναι αρκετά δύσκολος, εσύ έχεις κάνει update σε win 10, οπότε ακολουθείς την "Method Two" ... http://www.tenforums.com/tutorials/1964-users-folder-move-location-windows-10-a.html Πριν κάνεις οτιδήποτε κράτα backup... Μπράβο, αυτόν πέτυχα και μου φάνηκε επικίνδυνος για τα κυβικά μου. Πέτυχα τώρα και αυτόν http://www.windowscentral.com/how-manage-file-storage-windows-10#commentsπου περιγράφει την ίδια απλή διαδικασία με τα 7. Αλλά σε εμένα δεν έχει location στα properties. Σκέφτομαι μην τυχόν είναι επειδή έκανα upgrade από τα 7, όπου είχα ήδη πάει τα documents κτλ. σε άλλο drive; Και μήπως αν κάνω καθαρό ιnstall μου την εμφανίσει;
Losser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μπράβο, αυτόν πέτυχα και μου φάνηκε επικίνδυνος για τα κυβικά μου. Πέτυχα τώρα και αυτόν http://www.windowscentral.com/how-manage-file-storage-windows-10#commentsπου περιγράφει την ίδια απλή διαδικασία με τα 7. Αλλά σε εμένα δεν έχει location στα properties. Σκέφτομαι μην τυχόν είναι επειδή έκανα upgrade από τα 7, όπου είχα ήδη πάει τα documents κτλ. σε άλλο drive; Και μήπως αν κάνω καθαρό ιnstall μου την εμφανίσει; Εμένα μου εμφανίζει location, αρα με clean install θα το δεις και εσυ. Ετσι γίνεται πολυ ευκολα. Ο πάνω οδηγος είναι 1/10/2014 τότε δεν υπηρχε αυτή η επιλογή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα