Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μου εφεραν σε usb ετοιμα για boot τα windows 10 home.

Σκεφτομαι να τα κοτσαρω στο βασικο pc μου για να τα δω πως ειναι.Μετα θα μπορω να γυρισω στην κανονικη λειτουργια μου?δλδ μεσω του δικου μου σκληρου που εχω τα 7αρια?ή θα μου κλειδωσει τπτ και θα τρεχω?

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην γελάσετε με την ανάλυση οθόνης,αυτήν έχω και δεν μπορώ οικονομικά να την αλλάξω αυτον το καιρό :-D

Ενταξει, και τι εγινε με αυτή την οθονη. Ένα φιλαρακι παιζει σε ακριβως τις ιδιες διαστασεις το Witcher 3.... Ε και?

Σιγουρα είναι DX12? Μου φαινεται περιεργο, θα επρεπε να λλει 11.1 και όχι 11.0... τελος παντων! Διαφορα ειδες?

Δημοσ.

Ενταξει, και τι εγινε με αυτή την οθονη. Ένα φιλαρακι παιζει σε ακριβως τις ιδιες διαστασεις το Witcher 3.... Ε και?

Σιγουρα είναι DX12? Μου φαινεται περιεργο, θα επρεπε να λλει 11.1 και όχι 11.0... τελος παντων! Διαφορα ειδες?

post-184642-0-31669900-1438500401_thumb.jpg

Διαφορές έχω δει ελάχιστες ως προς το frametime,μόνο bf4 παίζω αυτο τον καιρό όμως.

Δημοσ.

Διαφορές έχω δει ελάχιστες ως προς το frametime,μόνο bf4 παίζω αυτο τον καιρό όμως.

Για την δευτερη καρτελα λεω.... Μπροστα ΕΠΡΕΠΕ να λεει DX12, στην άλλη καρτελα όμως επρεπε να λεει 11.1 και όχι 11.0

Tελος παντων, μεγαλη αλλαγη δεν θα δουμε, αν δεν δουμε DX12 παιχνίδια!

Δημοσ.

Μολις μου εφεραν σε usb ετοιμα για boot τα windows 10 home.

Σκεφτομαι να τα κοτσαρω στο βασικο pc μου για να τα δω πως ειναι.Μετα θα μπορω να γυρισω στην κανονικη λειτουργια μου?δλδ μεσω του δικου μου σκληρου που εχω τα 7αρια?ή θα μου κλειδωσει τπτ και θα τρεχω?

μπηκαν ολα οκ χωρις κανενα προβλημα...μονο οτι επειδη ειναι πειρατικα δεν γινονται activate.Παντως μπηκαν και δουλευουν ρολοι...

(τελικα μπηκαν σε ενα παλιο λαπτοπ).

Δημοσ.

Για την δευτερη καρτελα λεω.... Μπροστα ΕΠΡΕΠΕ να λεει DX12, στην άλλη καρτελα όμως επρεπε να λεει 11.1 και όχι 11.0

Tελος παντων, μεγαλη αλλαγη δεν θα δουμε, αν δεν δουμε DX12 παιχνίδια!

με βάζεις σε σκέψεις τώρα,

εσένα τι γράφει;

διαβάζω ότι το 11.1 δεν είναι πλήρως συμβατό με την 7ΧΧ.

Δημοσ.
Όπως γράφω και παραπάνω:

Η δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10 γίνεται μόνο σε κατόχους που έχουν πιστοποιημένα και γνήσια Windows 7/8/8.1.

Τώρα αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράματα.  :rolleyes:

Αυτό δεν ισχύει, έκανα upgrade χθες σε μη γνήσια Windows 8.1 Home, η αναβάθμιση έγινε κανονικά σε Windows 10 Home και είναι ενεργοποιημένα κανονικότατα... μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

Δημοσ.

μου γράφει unfortunately ,this pc is unable to run windows 10 και όταν πατάω το view report μου λέει you're good to go your pc will work with windows 10. Δεν μου τα κατεβάζει τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση;

το λαπ τοπ μου έιναι Probook 470 g1 , i5 4200m 8 gb ram,

Δημοσ.

Όσοι έχετε προβλήματα εγκατάστασης δοκιμάστε τα παρακάτω!

από τη γραμμή εντολών (admin mode):

Ελέγξτε το δίσκο για σφάλματα: chkdsk c:/f (απαιτείται επανεκκίνηση)

Eλέγξτε τα αρχεία συστήματος: sfc /scannow (Αν βρει *σφάλματα κάντε restart και ελέγξτε πάλι)

*Αν δεν μπορεί να τα διορθώσει δοκιμάστε: Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Step 1: Make sure you have reserved your free copy of Windows 10.

Step 2: Run Windows Update, and make sure you are set to receive updates automatically.

Step 3: Navigate to C:\Windows\SoftwareDistribution\Download folder and delete everything in this folder. Don’t worry, it wont ruin your system.

Step 4: Now run Command Prompt utility in Administrator mode. Simply search for ‘cmd’ from Start Menu/Screen, right click, and then click on run as administrator.

Step 5: Type this command and press enter: wuauclt.exe /updatenow.

Step 6: Now after a few minutes, check for updates in Windows Update.

Όταν θα έχουν κατέβει θα βρίσκονται στο φάκελο "C:\$Windows.~BT"

1) Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να φτιάξετε το .iso

Απεγκαταστήστε τους drivers γραφικών Intel AMD NVIDIA και απενεργοποιήστε τo Antivirus

2) Αποσυμπιέστε το .iso σε κάποιον φάκελο και ξεκινήστε εγκατάσταση από το Setup.exe και περιμένετε μέχρι να κατέβουν όλες οι ενημερώσεις!

πηγή: gr.pcmag.com

• Like 1
Δημοσ.

με βάζεις σε σκέψεις τώρα,

εσένα τι γράφει;

διαβάζω ότι το 11.1 δεν είναι πλήρως συμβατό με την 7ΧΧ.

Δεν εχω κανει ακομα εγκατασταση τα 10 στον σταθερο, γιάυτο δεν μπορω να σου πω. Όταν τα κανω θα σου πω... Παντως, σε ξενα site λενε DX12 feature level 11_1, αλλα στο site της Nvidia λεει "Microsoft DirectX 12 with feature level 12_1".. Ποιος ξερει... αλλα στην GTX 770 λεει ακομα DX11, μαλλον πέφτουμε σε αλλαγες? Ο καιρος θα δειξει.. Ιδωμεν.. Θα το εχω από κοντα το θεμα γιατι με νοιαζει (μην χρειαστεί να αλλαξω και καρτουλα!)

Αν είναι ετσι ειμαστε σε καλο επιπεδο!

Δημοσ.

Πραγματικααα για μενα τα 10 ειναι αυτο που λεμεν παρε 10 να με θυμασαι ελεος ελεος ελεος ελεοςςςςςςςςςςςςς οσο πιο καλα και ομαλα τα εβαλα στο compaq pc μου με amd e1 , 4gb ram , 1tb hdd αλλοοοοοοο τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο σκ@τ@ εγιναν στο λαπτοπ μου το HP Pavilion TouchSmart 15-n054sv. Εκανα επαναφορα εργοστασιακου λειτουργικου μεσω του hp recovery stick που εφτιαξα.

Εβαλα τα 8 τα κανονικα τα win που ηταν απο την hp προεγκαταστημενα ολα οκ μια χαρουλλα και τις ενημερωσεις και τα προγραμματα ολα οκ μια χαρα ως εδω. Μετα κανω αναβαθμιση στα 8.1 την δωρεαν απο το store και εδω ολα οκ χωρις προβληματα μετα κατεβαζω ολα τα προγραμματα δριβερσ απο το σιτε του κατασκευαστη του λαπτοπ μου τα κανω εγκατασταση ολα οκ (ασχετος αν δεν μπορουσα να εγκαταστησω αυτη την ενημερωση:

AMD High-Definition (HD) Graphics Driver

13.251.3.0 296.6 MB Jul 29, 2015

και εγκαταστησα αυτην πρωτα:

AMD High-Definition (HD) Graphics Driver

13.152.1.3000 287.4 MB Jul 9, 2015

και μετα την απο πανω της). Μετα ξεκιναω την εγκατασταση απο το TOOL  ομως κολλαει στο 50% και δεν προχωραει οπως προχωρουσε αρχικα οταν το ξεκινησα λεω οκ τα σβηνω ολα απο το %temp% καθως και απο εδω: c:\windows\softwaredistribution\download and data store και τωρα αγιος ο θεος αγιος ισχυρος αγιος αθανατος ελεισον των windows 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ως και το BIOS εκανα αναβαθμιση..........

Δημοσ.

Αγόρασα ένα dell λαπτοπ πριν ένα χρόνο περίπου. Ήταν ήδη περασμένα (γνήσια) στον σκληρό τα windows 8.1 αλλά δεν παρέλαβα κάποιο cd και το αυτοκόλλητο με το product key βρίσκεται μέσα στο λαπτοπ. Μέσα από κάποια προγράμματα βρήκα το product key. Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε windows 10 αλλά πρώτα θα βάλω έναν ssd δίσκο αφαιρώντας τον παλιό.

Πως μπορώ να περάσω τα νέα windows 10 στον καινούριο σκληρό;

Δημοσ.

Ο πιο οικονομικος και γρηγορος τροπος να παρεις τα 10 ποιος ειναι ?

πχ αγοραζω τα 7 απο καπου φθηνα πχ  http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Windows-7-Professional-32bit-Multilanguage-SP1-OEM-DVD-Product-Key-/251958296595?hash=item3aa9e28013

τα βαζω και μετα κανω αναβάθμιση?

Μπορω να παω σε οποιαδηποτε εκδοση τους 32 και 64 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...