HarryGrey Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 iso κατέβασες ? Απ την ιστοσελίδα της ms. Windows 7 είχα
Losser Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Οταν λέμε clean install, διαγράφονται όλα απο τον δισκο (προγραμματα, αρχεια κτλ), και βάζεις τα windows, δηλαδη οταν τελειώσει η διαδικασια, έχεις μονο τα windows μέσα, τιποτε αλλο. Εσυ μάλλον έχεις κάνει update, προσπάθησες να διαγράψεις οτι είχε μείνει από τα win 7 (απετυχες) + το κρυφό διαμερισμα για recovery που είχες κτλ και βλέπεις γεμάτο τον δισκο.
HarryGrey Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Οταν λέμε clean install, διαγράφονται όλα απο τον δισκο (προγραμματα, αρχεια κτλ), και βάζεις τα windows, δηλαδη οταν τελειώσει η διαδικασια, έχεις μονο τα windows μέσα, τιποτε αλλο. Εσυ μάλλον έχεις κάνει update, προσπάθησες να διαγράψεις οτι είχε μείνει από τα win 7 (απετυχες) + το κρυφό διαμερισμα για recovery που είχες κτλ και βλέπεις γεμάτο τον δισκο. Έκανα update σε windows 10 και μετά μέσα από 10αρια ακολούθησα την διαδικασία με την διαδρομή που σου είπα. Τι λάθος έκανα; Όταν πατάμε κατάργηση όλων δεν διαγράφονται όλα από τον σκληρό; Δεν είχα partition για recovery. edit: τώρα τι διαδιακασία πρέπει να ακολουθήσω;
Xristaras12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 DX12 με τι feature level (πηγαινε στην καρτελα "Οθονη" και δες την δεξια στηλη το "επίπεδα δυνατοτητας")? Για πες μου σε παρακαλω τι γραφει! Ευχαριστω! μην γελάσετε με την ανάλυση οθόνης,αυτήν έχω και δεν μπορώ οικονομικά να την αλλάξω αυτον το καιρό 1
thelos257 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Να ρωτησω τα εβαλε καποιος σε λαπτοπ: HP Pavilion TouchSmart 15-n054sv ή με γραφικα: AMD Radeon HD 8610G/8670M Dual GPU (2 GB DDR3 dedicated) ; Το ρωταω επειδη ψες τα ξανα εβαλα πανω ολα μια χαρα και ωραια και ομορφααααα μετα ομως ειναι που αρχιζει το προβλημαααααααα μας που παω να κατεβασω απο το Windows Update αυτη την φορα και αυτοματα της ενημερωσεις μου εμφανιζει τεσσερις διαφορετικες ενημερωσεις για την καρτα γραφικων τις κανω λεω οκ σιγα το πραμα προς το καλυτερο θα παμεν οχι προς το χειροτεροοοοοοοοοο. Ελααααααααααααα μου ομως που εκανα επαννεκινηση των φορτητο υπολογιστη και μου εμφανισε αναζητηση προβληματων εκει που κανουν Boot τα Windows 10 μετα μου ειχε μια επιλογη ισως με την επαννεκινηση ελεγε να λυθει το προβλημα αυτο συμβενει συχνα το εκανα δεκαδες φορες μα τιποταααααααααααααααααα. Εχουμε κανενα fix γι αυτο το θεμα το αντιμετοπισε κανεις ;
Losser Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Έκανα update σε windows 10 και μετά μέσα από 10αρια ακολούθησα την διαδικασία με την διαδρομή που σου είπα. Τι λάθος έκανα; Όταν πατάμε κατάργηση όλων δεν διαγράφονται όλα από τον σκληρό; Δεν είχα partition για recovery. edit: τώρα τι διαδιακασία πρέπει να ακολουθήσω; Όλα αυτά που έκανες δεν λεγεται clean install, αλλά update και διαγραφή αρχείων της παλιάς εγκατάστασης (που μάλλον απετυχε). Για να μην εχεις το προβλημα με τον σκληρο ή οποιοδήποτε άλλο σχετικο ή οχι, πρέπει να κάνεις ενα clean install.
HarryGrey Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Όλα αυτά που έκανες δεν λεγεται clean install, αλλά update και διαγραφή αρχείων της παλιάς εγκατάστασης (που μάλλον απετυχε). Για να μην εχεις το προβλημα με τον σκληρο ή οποιοδήποτε άλλο σχετικο ή οχι, πρέπει να κάνεις ενα clean install. Πως κάνω clean install αφού δεν γίνεται με τον παραπάνω τρόπο που έγραψα;
Losser Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Πως κάνω clean install αφού δεν γίνεται με τον παραπάνω τρόπο που έγραψα; Πρεπει πρωτα να κάνεις backup ολα τα αρχεια σου, κωδικους κτλ, γιατί θα διαγραφουν ολα. Αν έχουν ενεργοποιηθεί κανονικά, κατεβαζεις το iso την ms, φτιαχνεις ενα bootable usb ή dvd, μπουτάρεις το pc πχ απο το usb, διαγραφεις όλα τα διαμερισματα (αν έχει), κάνεις low level format και εγκαθιστας τα windows (οταν ζητησει κωδικο πατας skip) Είναι μια διαδικασια που αν δεν την έχεις κανει ξανα, θα δυσκολευτείς, και με λάθος backup χάσεις αρχεία κτλ. Αφου δεν γνωριζεις πως γινεται, καλλυτερα να την κάνεις μαζι με καποιο φιλο σου...
HarryGrey Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Πρεπει πρωτα να κάνεις backup ολα τα αρχεια σου, κωδικους κτλ, γιατί θα διαγραφουν ολα. Αν έχουν ενεργοποιηθεί κανονικά, κατεβαζεις το iso την ms, φτιαχνεις ενα bootable usb ή dvd, μπουτάρεις το pc πχ απο το usb, διαγραφεις όλα τα διαμερισματα (αν έχει), κάνεις low level format και εγκαθιστας τα windows (οταν ζητησει κωδικο πατας skip) Είναι μια διαδικασια που αν δεν την έχεις κανει ξανα, θα δυσκολευτείς, και με λάθος backup χάσεις αρχεία κτλ. Αφου δεν γνωριζεις πως γινεται, καλλυτερα να την κάνεις μαζι με καποιο φιλο σου... To έχω ξανακάνει. Θενκς για την απάντηση.
SlackulatoR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Παιδιά με clean install και χωρίς να έχω βάλει τίποτα μέσα, έχω 184GB ελεύθερα από τα 581. Τι πρόβλημα παίζει; Μάλλον έχει κρατήσει την παλιά έκδοση των Windows, αν βλέπεις έναν φάκελο Windows.old στον σκληρό C:/ π.χ τότε αυτό παίζει αν και δεν θα ήταν τόσο μεγάλος.
Losser Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αν έχεις desktop και ξέρεις να βγάλεις τον δίσκο απο το laptop, καλύτερα να τον βάλεις εσωτερικό στο desktop (μπορει να χρειαστεί ανταπτορας ανάλογα την παλαιότητα του δισκου),, να δεις πρώτα την υγεια του και απο εκει να του κάνεις ενα low level format. Αν πάνε όλα καλά τον βάζεις στο laptop και κάνεις τα υπολοιπα... 1
Christos Rodos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μετά από πολύ σκέψη, και πολλές προσπάθειες έκανα το update από windows 7 ultimate σε 10. Και εκεί που είπα να χαρώ, δεν δουλεύει το Start button. Μήπως ξέρει κάποιος την λύση ?
Losser Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μετά από πολύ σκέψη, και πολλές προσπάθειες έκανα το update από windows 7 ultimate σε 10. Και εκεί που είπα να χαρώ, δεν δουλεύει το Start button. Μήπως ξέρει κάποιος την λύση ? http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_cortana/all-icons-on-tasbar-including-start-menu-button/db24d5a7-dd0c-4300-af62-d61ac19148d2 1
Christos Rodos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σου, αλλά δεν φαίνεται να γίνεται κάτι. Πιστεύω ότι φταίει ο ΗΗD στον οποίο έχω μεταφέρει (από τα 7), το start menou κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα