Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είναι το ίδιο με το παλιό Recent files. Αν έφτιαχνα έναν φάκελο οπουδήποτε και μετά άνοιγα τον explorer εμφανιζόταν στα recent files οπότε τον έβρισκες πολύ εύκολα. Αυτό πλέον δεν συμβαίνει παρόλο που έχω τικαρισμένη την επιλογή ή τον δείχνει αφού τον ανοίξω πολλές φορές (δεν ξέρω πως τους ήρθε αυτό). Επίσης δεν μπορείς να κάνεις sort by date modified για να τους δείχνει πρώτους τους καινούριους φακέλους.

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα μια άδεια από το MSDNAA ως φοιτητής που λειτουργούσα μια χαρά στα Win 8 και 8.1 Pro x64

και τώρα που έκανα αναβάθμιση σε Win 10 μου έβγαλε watermark κάτω δεξία

"Ενεργοποιήστε τα Windows"

Τί συμβαίνει μ' αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Γινεται παιδια οτι φακελοι και αρχεια βρισκονται στην επιφανεια εργασιας να πανε στον 2ο σκληρο μου και να μεινει ο ssd με το λειτουργικο μονο;

Δημοσ.

Ξανάνοιωσε το pc με τα 10αρια.Εξαιρετικό λειτουργικό.
Μια ερώτηση:Γίνεται η προσθηκη live tiles των εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας οπως υπάρχουν στην "Εναρξη" ή μόνο με την μορφή συντόμευσης?

Δημοσ.

Γινεται παιδια οτι φακελοι και αρχεια βρισκονται στην επιφανεια εργασιας να πανε στον 2ο σκληρο μου και να μεινει ο ssd με το λειτουργικο μονο;

Πήγαινε στον user σου και σε κάθε φάκελο (desktop, documents, music etc)που θες να κάνεις relocate, στα properties του στο location, επέλεξε το path πού θες να μεταφερθεί.

Δημοσ.

Πήγαινε στον user σου και σε κάθε φάκελο (desktop, documents, music etc)που θες να κάνεις relocate, στα properties του στο location, επέλεξε το path πού θες να μεταφερθεί.

Ευχαριστω φιλε μου.Παντως τα 10αρια πετανε μπορω να πω!

Δημοσ.

Καλησπέρα είχα windows 7 και έβαλα τα 10αρια. Μετά αποφάσισα να κάνω clean install. Σε κάποια φάση μου ζήτησε product key. Έβαλα αυτόν κάτω από το laptop για τα windows 7 αλλά δεν τον δέχτηκε. Πάτησα παράλειψη αυτού του βήματος(ή κάτι τέτοιο) και συνέχισα κανονικά. Τώρα λοιπόν τι να κάνω για να αναγνωρίσει τα τα 7αρια που είχα ως αυθεντικά;

Δημοσ.

Καλησπέρα είχα windows 7 και έβαλα τα 10αρια. Μετά αποφάσισα να κάνω clean install. Σε κάποια φάση μου ζήτησε product key. Έβαλα αυτόν κάτω από το laptop για τα windows 7 αλλά δεν τον δέχτηκε. Πάτησα παράλειψη αυτού του βήματος(ή κάτι τέτοιο) και συνέχισα κανονικά. Τώρα λοιπόν τι να κάνω για να αναγνωρίσει τα τα 7αρια που είχα ως αυθεντικά;

Πήγαινε στα Settings -> Update & Security -> Activation και πάτα Activate

Θα κάνει activation βάσει του ID του Hardware σου. Δεν χρειάζεται να βάλεις product key.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε στα Settings -> Update & Security -> Activation και πάτα Activate

Θα κάνει activation βάσει του ID του Hardware σου. Δεν χρειάζεται να βάλεις product key.

Γράφει: τα windows 10 είναι ενεργοποιημένα. Ρώτησα για product key γιατί μου το ζήτησε στην εγκατάσταση όταν έκανα clean install. Οπότε τώρα είμαι καλυμμένος;

Δημοσ.

Γράφει: τα windows 10 είναι ενεργοποιημένα. Ρώτησα για product key γιατί μου το ζήτησε στην εγκατάσταση όταν έκανα clean install. Οπότε τώρα είμαι καλυμμένος;

Ναι τώρα είναι activated

• Like 1
Δημοσ.

Δυο ερωτήσεις παιδιά.

Τον φακελο windows old τον σβήνουμε?

Σε μονοπυρινο λαπτοπ με 2gb ram αξιζει να βάλω τα 10ρια?

Δημοσ.

Παιδιά μου ενα θεματακι, πως μπορώ να κανω αυτό

post-202726-0-90790900-1438432900_thumb.jpg

δηλαδή να βαζω πολλά tiles οριζοντίως και οχι μονο κάθετα. Παράδειγμα εμενα μονο μια σειρα κάθετα βαζει, δίπλα απο τον καιρο δεν μπορω να βαλω παρά μονο με μια νεα ομάδα...

post-202726-0-94354300-1438433001_thumb.png

Επίσης παρατηρώ στην πρωτη εικόνα το onedrive σαν εφαρμογή metro.... Αλλα δε τη βρισκω πουθενά... Ξερει κανεις που ειναι.... :)

Δημοσ.

Είχα μια άδεια από το MSDNAA ως φοιτητής που λειτουργούσα μια χαρά στα Win 8 και 8.1 Pro x64

και τώρα που έκανα αναβάθμιση σε Win 10 μου έβγαλε watermark κάτω δεξία

"Ενεργοποιήστε τα Windows"

Τί συμβαίνει μ' αυτό;

Τελικά τί παίζει με αυτό το watermark το χει δεί κανείς άλλος;

Δημοσ.

Δυο ερωτήσεις παιδιά.

Τον φακελο windows old τον σβήνουμε?

Σε μονοπυρινο λαπτοπ με 2gb ram αξιζει να βάλω τα 10ρια?

Αν δεν θες να κανεις downgrade απο τα 10 που εισαι τωρα, στην προηγουμενη εκδοση που εισουν τοτε, τον διαγραφεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...