adi32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Επειδη δεν ξερω πολλα απο windows store, οι εφαρμογες αυτες απλα παιζουν σε παραθυρο οπως ο Android emulator για windows ή μπορουν να ενσωματωθουν πχ σαν widgets στο desktop πχ καιρος τραγουδια στιχοι ειδησεις ...........
panospc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μπορούν να ενσωματωθούν στο start menu ως live tiles που αλλάζουν περιεχόμενο ανάλογα με την εφαρμογή που τα ελέγχει
georgeadams Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Κι εγω το ιδο Αυτο με τη συνδεση με ονομα ή κωδικο Microsoft δεν το πολυκαταλαβαινω Δε θελω να εχει ουτε κωδικο ουτε τιποτα Η συνδεση με κωδικο Microsoft χρησιμευει στο Store μονο ? Χρησιμεύει και όταν έχεις πολλούς υπολογιστές και θέλεις να κάνει sync τις ρυθμίσεις μεταξύ τους. Ερωτηση εχεις φιλος τα 8 Enterprise γνησια λογω δουλειας. Σε αυτον δεν εβγαλε καθολου για την κρατηση και οταν βαζουμε το προγραμματακι που κατεβαζει τα Windows δεν εχει να κατεβασουμε τα 10 Enterprise Τα βρηκα ομως και τα κατεβασα σε iso αν του κανω αναβαθμιση θα πετυχει η τζαμπα ο κοπος; Αν ο υπολογιστής τρέχει την έκδοση enterprise των 7 ή 8 (ή αν τρέχει την pro αλλά είναι σε domain), δεν παίρνει τη δωρεάν αναβάθμιση.Αφού ο φίλος σου έχει τα enterprise γνήσια, θα πρέπει η εταιρία του να έχει κάποιο volume license agreement, συνεπώς θα πρέπει να πάρει από εκεί το σωστό product key για τα 10 enterprise. 1
dimitris21gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 http://www.sevenforums.com/network-sharing/29060-cant-start-peer-name-resolution-protocol-3.html Πολύ καλό άρθρο που με βοήθησε να σετάρω την οικιακή ομάδα στα win 10 που μου είχε σπάσει τα νεύρα. Το παραθέτω για όποιον αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα.
thodoris20s Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά μπορώ από τα Windows 10 να επιστρέψω στα 7; Τα έχω γνήσια σε cd από την αγορά του λάπτοπ. Το serial number όμως είναι διαφορετικό γιατί είχα αλλάξει σκληρό και μου είχανε πει από την Microsoft ότι τα windows 10 δένουν κάπως το serial number με τον δίσκο του υπολογιστή οπότε όταν από τον παλιό hdd πήγα σε ssd μου έδωσαν καινούργιο serial number και μου το αντιστοίχησαν με τον δίσκο που έχω. Οπότε τώρα έχω απορία αν κάνω φορματ και γυρίσω στα 7 ποιο serial number θα πρέπει να χρησιμοποιήσω. Έχω θέμα με την κάρτα γραφικών μου και τα drivers η οποία δεν υποστηρίζει τα windows 10 και δεν την παλεύω άλλο. Δεν μπορώ να βλέπω βίντεο παρά μόνο με vlc, και στο browsing σε διάφορα site μου κάνει διάφορα (π.χ δεν παίζει τα gif).
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν είχες φτιάξει τα cd επαναφοράς του λαπτοπ (recovery discs), θα εκκινήσεις με αυτά, θα εγκατασταθούν τα windows 7 και θα περαστεί το κλειδί αυτόματα. Αλλιώς αν κάνεις format με δισκάκι windows 7 home premium 64-bit, ο κωδικός των windows 7 βρίσκεται στο κάτω μέρος του λαπτοπ στο αυτοκόλλητο.
thodoris20s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ Αν είχες φτιάξει τα cd επαναφοράς του λαπτοπ (recovery discs), θα εκκινήσεις με αυτά, θα εγκατασταθούν τα windows 7 και θα περαστεί το κλειδί αυτόματα. Αλλιώς αν κάνεις format με δισκάκι windows 7 home premium 64-bit, ο κωδικός των windows 7 βρίσκεται στο κάτω μέρος του λαπτοπ στο αυτοκόλλητο.
BoullyBoy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Μια γρήγορη ερώτηση. Σε έναν χώρο υπάρχουν 5 υπολογιστές και αυτό που θέλω είναι να τα κλειδώσω να μην μπορεί κανένας να βάλει κανένα πρόγραμμα, να είναι guest δηλαδή. Οι υπολογιστές έχουν Windows 10 και δεν μπορώ να βρω καμιά επιλογή. Υπάρχουν κάτι cmd εντολές για να γίνει αλλά δεν τα κατάφερα. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου κάνει την ζωή εύκολη;
coolnetgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Οι χρήστες με δικαιώματα standard user δεν μπορούν να κάνουν εγκατάσταση νέων προγραμμάτων. http://www.windowscentral.com/how-change-user-account-type-windows-10Από την άλλη ο λογαριασμός guest δεν αποθηκεύει καμία αλλαγή. Τρόπος ενεργοποίησης: http://www.laptopmag.com/articles/create-guest-account-windows-10Από εκεί και πέρα με χρήση του local policy μπορούν να αλλάξουν τα δικαιώματα σε κάθε group χρηστών (π.χ. να μην αφήνει το άνοιγμα usb flash storage, την αλλαγή wallpaper κλπ.). Αντίστοιχα αν υπάρχει domain... χρησιμοποιείται το group policy.
imetrelosOK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μια βοηθεια αν ειναι ευκολο...παταω τερματισμο λειτουργιας και δεν κλεινει το pc..βγαζει το κυκλακι και ξαναμπενει στο pc σαν να κανει μια πολυ γρηγορη επανακινιση (wi10) Edit:Μετα απο restart τελικά έκλεισε... περίεργο ενώ δεν έτρεχε τπτ στην διαχείρηση εργασιών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα