kostas978 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το product key μου μέσα απο τον υπολογιστή μου
val007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 https://www.piriform.com/speccy θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το product key μου μέσα απο τον υπολογιστή μου 1
prigipa_m Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εγω δεν μπορω να κανω Clean Install. Πάω να κάνω boot από το DVD και λεει Boot DVD AHCI. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ?
sarpan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω εχω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να επιλεξω την πρωτη επιλογη για upgrade και μπορω να κανω μονο clean install. Γιατι? Ειχε κανεις κανενα θεμα με την αναβαθμιση σε συστηματα με dual boot? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από sarpan
giorgos1966 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλημερα σας.Εχω τις εξης ερωτησεις.Εχω τα windows 8.1.Θα κανω φορματ και θα εγκαταστησω τα windows 10 enterprise.Με την pro εκδοση εχουν διαφορες;Υπαρχει η ελληνικη γλωσσα;Τα προγραμματα οπως photoshop 5 η power director 12 κτλ(παλαιοτερα) θα παιζουν στα windows 10;Με τους drivers τι γινεται;Εαν δεν τους εχει η μητρικη μου που ειναι 4 χρονων,τι γινεται;Ευχαριστω.
ChimairaX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) ομοίως... Έκανες διατήρηση των αρχείων σου ή τα πέρασες όλα πάλι από την αρχή; <p>Μια ερώτηση.εχω περασμένα τα windows 7αρια ultimate πειρατικά πάνω στο laptop.το laptop απο το κουτί είχε αυθεντικά 7αρια home (εχει και το κλειδί απο κάτω).Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση για να αναβαθμίσω σε windows 10?θα με ρωτήσει το κλειδί μόλις καταλάβει οτι εχει πειρατικό επάνω?</p> Κοίταξε... Άμα τα Ultimate που έχεις περάσει δεν έχουν κάποιο θέμα με την γνησιότητα μπορείς να τα αναβαθμίσεις. Αλλά καλό θα ήταν για να αποφύγεις την οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκύψει, να περάσεις τα γνήσια από την αρχή και μετά να κάνεις αναβάθμιση. Εγω δεν μπορω να κανω Clean Install. Πάω να κάνω boot από το DVD και λεει Boot DVD AHCI. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ? Απενεργοποίησε το AHCI από το BIOS και ξαναδοκίμασε. Βάλτο IDE. Εγω εχω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να επιλεξω την πρωτη επιλογη για upgrade και μπορω να κανω μονο clean install. Γιατι? Μήπως σου βγάζει θέμα με την γλώσσα; Γιατί σε πολλούς (και σε εμένα) λόγω της γλώσσας δε μπορούσε να μου κρατήσει τα προγράμματα αλλά μόνο τα αρχεία μου. Καλημερα σας.Εχω τις εξης ερωτησεις.Εχω τα windows 8.1.Θα κανω φορματ και θα εγκαταστησω τα windows 10 enterprise.Με την pro εκδοση εχουν διαφορες;Υπαρχει η ελληνικη γλωσσα;Τα προγραμματα οπως photoshop 5 η power director 12 κτλ(παλαιοτερα) θα παιζουν στα windows 10;Με τους drivers τι γινεται;Εαν δεν τους εχει η μητρικη μου που ειναι 4 χρονων,τι γινεται;Ευχαριστω. Αυτά μπορείς να τα δεις στην πράξη. Δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία για τα προγράμματα που αναφέρεις. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τα προγράμματα που εγκατέστησα στον δικό μου υπολογιστή (και αναφέρομαι σε κάτι προγράμματα με "κακό" installer σε σύγκριση με αυτά που γράφεις). Και σε ένα πρόγραμμα που δεν προχωρούσε η εγκατάσταση, έτρεξα την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας, και τα Windows 10 από μόνα τους μου το εγκατέστησαν σαν να ήταν από Windows XP. Όσον αφορά τους drivers, όλα τα πράματα που έχω στον υπολογιστή μου τρέχουν κανονικά. Ελληνικά υπάρχουν κανονικά. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από ChimairaX
giorgos1966 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Έκανες διατήρηση των αρχείων σου ή τα πέρασες όλα πάλι από την αρχή; Κοίταξε... Άμα τα Ultimate που έχεις περάσει δεν έχουν κάποιο θέμα με την γνησιότητα μπορείς να τα αναβαθμίσεις. Αλλά καλό θα ήταν για να αποφύγεις την οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκύψει, να περάσεις τα γνήσια από την αρχή και μετά να κάνεις αναβάθμιση. Απενεργοποίησε το AHCI από το BIOS και ξαναδοκίμασε. Βάλτο IDE. Μήπως σου βγάζει θέμα με την γλώσσα; Γιατί σε πολλούς (και σε εμένα) λόγω της γλώσσας δε μπορούσε να μου κρατήσει και τα αρχεία αλλά και τα προγράμματα. Αυτά μπορείς να τα δεις στην πράξη. Δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία για τα προγράμματα που αναφέρεις. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τα προγράμματα που εγκατέστησα στον δικό μου υπολογιστή (και αναφέρομαι σε κάτι προγράμματα με "κακό" installer σε σύγκριση με αυτά που γράφεις). Και σε ένα πρόγραμμα που δεν προχωρούσε η εγκατάσταση, έτρεξα την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας, και τα Windows 10 από μόνα τους μου το εγκατέστησαν σαν να ήταν από Windows XP. Όσον αφορά τους drivers, όλα τα πράματα που έχω στον υπολογιστή μου τρέχουν κανονικά. Ελληνικά υπάρχουν κανονικά. Τα enterprise να περασω η τα pro φιλε μου;Τους φακελους με αρχεια που εχω τωρα(επιφανεια εργασιας κτλ),αυτα θα διαγραφουν οταν γινει φορματ κ περασμα τα 10αρια;Σε ευχαριστω.
prigipa_m Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Έκανες διατήρηση των αρχείων σου ή τα πέρασες όλα πάλι από την αρχή; Κοίταξε... Άμα τα Ultimate που έχεις περάσει δεν έχουν κάποιο θέμα με την γνησιότητα μπορείς να τα αναβαθμίσεις. Αλλά καλό θα ήταν για να αποφύγεις την οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκύψει, να περάσεις τα γνήσια από την αρχή και μετά να κάνεις αναβάθμιση. Απενεργοποίησε το AHCI από το BIOS και ξαναδοκίμασε. Βάλτο IDE. Μήπως σου βγάζει θέμα με την γλώσσα; Γιατί σε πολλούς (και σε εμένα) λόγω της γλώσσας δε μπορούσε να μου κρατήσει και τα αρχεία αλλά και τα προγράμματα. Αυτά μπορείς να τα δεις στην πράξη. Δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία για τα προγράμματα που αναφέρεις. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τα προγράμματα που εγκατέστησα στον δικό μου υπολογιστή (και αναφέρομαι σε κάτι προγράμματα με "κακό" installer σε σύγκριση με αυτά που γράφεις). Και σε ένα πρόγραμμα που δεν προχωρούσε η εγκατάσταση, έτρεξα την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας, και τα Windows 10 από μόνα τους μου το εγκατέστησαν σαν να ήταν από Windows XP. Όσον αφορά τους drivers, όλα τα πράματα που έχω στον υπολογιστή μου τρέχουν κανονικά. Ελληνικά υπάρχουν κανονικά. Επειδή όμως έχω SSD και SATA μήπως θα έχω πρόβλημα αμα το γυρίσω σε IDE ?
georgeadams Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 - Έχω Windows 7/8/8.1 και θέλω να αναβαθμίσω δωρεάν. Πως το κάνω; Για να αναβαθμίσουμε δωρεάν σε Windows 10 από Windows 7/8/8.1, και αφού βεβαιωθούμε ότι έχουμε εγκατεστημένα όλα τα τελευταία updates (σημαντικά και προαιρετικά) χρειαζόμαστε το παρακάτω tool. Download: Windows 10 ISO *Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται το εικονίδιο Get Windows 10 στην μπάρα εργασιών, δεν υπάρχει πρόβλημα εάν κατεβάσετε το παραπάνω εργαλείο. (σε εμένα δεν χρειάστηκε) Αν κατεβάσεις το ISO δεν χρειάζεται να έχεις περάσει όλα τα update στα Windows 7/8/8.1, ούτε να σου έχει βγάλει το εικονίδιο Get Windows 10 στην taskbar. Αυτό χρειάζεται αν θέλεις να κατέβει το update μόνο του. Από τη στιγμή που κατεβάζεις μόνος σου το ISO είσαι ΟΚ και χωρίς τα updates. Καλημερα σας.Εχω τις εξης ερωτησεις.Εχω τα windows 8.1.Θα κανω φορματ και θα εγκαταστησω τα windows 10 enterprise.Με την pro εκδοση εχουν διαφορες;Υπαρχει η ελληνικη γλωσσα;Στα Windows 10 Pro έχει επιλογή στο Settings να κατεβάσεις ελληνικό Language Pack (σε παλιότερες εκδόσεις αυτή η επιλογή υπήρχε μόνο στα enterprise). Γενικά, στα 10 οι διαφορές της enterprise έκδοσης είναι πολύ μικρές και μάλλον ασήμαντες για μη-εταιρικούς χρήστες. Άλλωστε τα Enterprise θα διατεθούν μόνο μέσα από προγράμματα Volume License και δεν καλύπτονται από τη δωρεάν προσφορά της Microsoft.
ChimairaX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Επειδή όμως έχω SSD και SATA μήπως θα έχω πρόβλημα αμα το γυρίσω σε IDE ? Όχι απαραίτητα. Απλά με IDE τα βλέπει, αλλά τα βλέπει αλλιώς. Μπορείς στην συνέχεια να το ξαναλλάξεις σε AHCI χωρίς να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Τα enterprise να περασω η τα pro φιλε μου;Τους φακελους με αρχεια που εχω τωρα(επιφανεια εργασιας κτλ),αυτα θα διαγραφουν οταν γινει φορματ κ περασμα τα 10αρια;Σε ευχαριστω. Αυτό θα το δεις κατά την εγκατάσταση της αναβάθμισης. Αν έχεις τα Ελληνικά Windows 8.1, ενδεχομένως να μην χάσεις τίποτα. Αλλά εάν έχεις ξένα Windows 8.1, θα χρειαστεί να σου σβήσει τις εφαρμογές αλλά όχι τα αρχεία. Είναι βήμα της εγκατάστασης και θα σε βάλει να διαλέξεις. Όσον αφορά τις εκδόσεις, δεν θα καταλάβεις την διαφορά, απλά συνήθως η enterprise έχει κάτι παραπάνω. Τις διαφορές μπορείς να τις δεις από εδώ (η λίστα είναι για 8.1 αλλά ισχύει το ίδιο και για τα 10) Αν κατεβάσεις το ISO δεν χρειάζεται να έχεις περάσει όλα τα update στα Windows 7/8/8.1, ούτε να σου έχει βγάλει το εικονίδιο Get Windows 10 στην taskbar. Αυτό χρειάζεται αν θέλεις να κατέβει το update μόνο του. Από τη στιγμή που κατεβάζεις μόνος σου το ISO είσαι ΟΚ και χωρίς τα updates. Σωστός - έκανα λίγο πιο διευκρινηστικό το link.
cpttony Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εγω εχω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να επιλεξω την πρωτη επιλογη για upgrade και μπορω να κανω μονο clean install. Γιατι? Ειχε κανεις κανενα θεμα με την αναβαθμιση σε συστηματα με dual boot? Απο αυτα που διαβαζω, δεν τα εχω εγκαταστησει ακομα... το upgrade το κανεις για να σου ενεργοποιηθουν τα 10αρια, το clean το κανεις μετα και εκει που σου ζητα κλειδι πατας skip.. Δεν μπορεις να κανεις dual-boot, δηλαδη Windows 7 και Windows 10 ας πουμε.. δεν ξερω για Windows/Linux αν υπαρχει προβλημα!
dimitris21gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Σε σύστημα με win 7 και ubuntu σε dual boot δούλεψαν όλε κομπλέ μετά την αναβάθμιση στα 10. 3
nevermore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παίδες! Σε laptop toshiba satellite L505-13n έχω θεματάκι με το scrolling στο tuochpad. Έψαξα χθες στο internet και προσπάθησα να το λύσω σύμφωνα με αυτά που διάβαζα αλλά τζίφος, το scroll δεν δουλεύει με τπτ ... Είτε με τους drivers από την toshiba είτε πήγα κατευθείαν στην synaptics (ή όπως λέγεται είμαι στο γραφείο και δεν τα έχω μπροστά μου ) και κατέβασα drivers το αποτέλεσμα ήταν να μην δουλεύει το scroll (κάποια στιγμή μόνο το zoom δούλεψε).... Καμιά ιδεά ή καμιά λύση εαν είχε κάποιος άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα???? θενξ
dimitris21gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ξέρεις κανείς αν τα κάνω clean install με generic key μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για κάνα μήνα να δω πως είναι;
Losser Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Απο αυτα που διαβαζω, δεν τα εχω εγκαταστησει ακομα... το upgrade το κανεις για να σου ενεργοποιηθουν τα 10αρια, το clean το κανεις μετα και εκει που σου ζητα κλειδι πατας skip.. Δεν μπορεις να κανεις dual-boot, δηλαδη Windows 7 και Windows 10 ας πουμε.. δεν ξερω για Windows/Linux αν υπαρχει προβλημα! Δεν μπορείς να κανεις dual boot, win 7 και win 10, οταν έχεις χρησιμοποιήσει το κλειδι των win 7 για να πας στα win 10 (update). Με διαφορετικό κλειδι μπορείς. Ξέρεις κανείς αν τα κάνω clean install με generic key μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για κάνα μήνα να δω πως είναι; Μπορείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα