Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(για χιλιοστή φορά)Δε θα σου δώσουν κλειδί τα 10 ούτε πρέπει να βάλεις κάτι στο bios. Από τη στιγμή που κάνεις επιτυχώς αναβάθμιση από γνήσια 7 σε 10, οι activation servers της Microsoft θα καταγράψουν τις πληροφορίες (hardware id) του συστήματος σου (motherboard, vga, hdd κλπ).Στο μέλλον, όποτε πας να κάνεις καθαρή εγκατάσταση στο συγκεκριμένο μηχάνημα, δε θα βάζεις product key αλλά θα πατάς skip. Μετά την εγκατάσταση οι activation servers θα βλέπουν το hardware id του συστήματος και θα σε κάνουν αυτόματα activate.

Σε ευχαριστώ :)

• Like 1
  • Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορέσαμε να δημιουρησουμε Νέο διαμέρισμα ή να εντοπίσουμε ένα υπάρχον διαμέρισμα για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στα αρχεία καταγραφής του προγράμματος εγκατάστασης . Μου βγάζει αυτό το και δεν μ διαμορφώνει το δίσκο . Ο δίσκος είναι Samsung 840 evo. Θέλει hirens boot και να το διαμορφωσω από xp σαν ntfs ;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω σκοπό να αναβαθμίσω απο 8.1 στα 10άρια και στην συνέχεια να περάσω και Ubuntu(dual boot). Να το κάνω με αυτήν την σειρά ή να περάσω τα Ubuntu πριν αναβαθμίσω στα 10άρια; Έχει σημασία;

Δημοσ.

Πως μπορει να μην εμφανιζεται καθολου η Welcome screen ?

Κι εγώ έχω αυτή την απορία, όπως επίσης πως γίνεται να αλλάξουμε και την log in screen. Είναι γελοίο να μπορείς να αλλάξεις επιφάνεια εργασίας,Welcome screen και όχι log in screen... 

Δημοσ.

Κι εγώ έχω αυτή την απορία, όπως επίσης πως γίνεται να αλλάξουμε και την log in screen. Είναι γελοίο να μπορείς να αλλάξεις επιφάνεια εργασίας,Welcome screen και όχι log in screen... 

http://www.howtogeek.com/223875/how-to-change-the-login-screen-background-on-windows-10/

Πως μπορει να μην εμφανιζεται καθολου η Welcome screen ?

https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3er06p/how_to_disable_welcome_screen/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ! Οι επεμβάσεις αυτές δεν υπάρχει περίπτωση (αν γινουν σωστά πάντα) να χαλάσουν τα windows ή να δημιουργήσουν μελλοντικά προβλήματα ή να κάνουν το pc πιο αργό, έτσι ?

Και κάτι ακόμα, υπάρχει κάποιος τρόπος να φάνε πόδι όλες οι metro εφαρμογές που μας έχει προεγκαταστήσει η microsoft? (xbox,επαφές,ξυπνητήρια,καιρός κτλ...)

Επεξ/σία από ethnik471
Δημοσ.

Το εκανα αλλα παλι εμφανιζεται

Εχω κανει και  disable το να βαζεις password

Ουτε σε μενα δουλεψε και δεν εχω βαλει κωδικο γιατι δεν εχω βαλει να κανω συνδεση με λογαριασμο Microsoft αλλα με το ονομα μου.

Δημοσ.

Κι εγω το ιδο

Αυτο με τη συνδεση με ονομα ή κωδικο Microsoft δεν το πολυκαταλαβαινω

Δε θελω να εχει ουτε κωδικο ουτε τιποτα

Η συνδεση με κωδικο Microsoft χρησιμευει στο Store μονο ?

Δημοσ.

Ναι για το Store αν θελεις να κατεβασεις κατι. Εγω βαζω λογαριασμο Microsoft μονο για αυτον τον λογο αλλα μετα τον σβηνω γιατι βαριεμαι καθε φορα που αναβω τον υπολογιστη να γραφω κωδικους.

Ερωτηση εχεις φιλος τα 8 Enterprise γνησια λογω δουλειας. Σε αυτον δεν εβγαλε καθολου για την κρατηση και οταν βαζουμε το προγραμματακι που κατεβαζει τα Windows δεν εχει να κατεβασουμε τα 10 Enterprise

Τα βρηκα ομως και τα κατεβασα σε iso αν του κανω αναβαθμιση θα πετυχει η τζαμπα ο κοπος;

Δημοσ.

Παιδια οποιος θελει να ειναι συνδεμενος με λογαριασμο microsoft και βαριεται να κανει συνεχεια log in εδω ειναι ενας οδηγος πως να μη σας ζηταει κωδικο καθε φορα που ανοιγεται το pc!

Ελπιζω να βοηθησα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...