Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως προς ενημερωση με windows 8.1 απο θειο, εκανα αναβαμιση με το windows 10 tool που εχει εδω στην πρωτη σε σελιδα στο φορουμ στο αρθρο, τα περασε κανονικοτατα εγιναν activated και με το key finder ειδα το cd key που μου τα εχει περασμενα το εγραψα σε ενα χαρτι και εχω και το αυθεντικο cd key πλεον. Εκανα και μια επιβεβαιωση απο τις πληροφοριες συστηματος πατησα αλαγη των windows activation key ξανα εβαλα το ιδιο που με εδινε στο key finder και με εγραψε συνχαριτηρια εχετε ενεργοποιηση τα windows.

Οποτε οπιανου δεν του βγαζει την σημαια κατω για αναβαθμιση μπορει να το κανει με το Windows 10 tool

Οσοι εχουμε κανει αναβαθμιση απο προηγουμενα Windows σε 10 εχουμε τον ιδιο κωδικο 3V66T

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Μετα απο αναβάθμιση σε Windows 10 απο 8.1 σε laptop Dell, πήγα να κάνω ανασυγκρότηση κι εκκαθάριση δίσκου και στη τελευταία μου εμφάνισε τα εξής:<br />

RetailDemo Offline Content 69.4mb & Αρχεία Καταγραφής Αναβάθμισης Windows 169mb & Προηγούμενη Εγκατάσταση Windows 34.6gb & Προσωρινά Αρχεία Εγκατάστασης Windows 3.65gb αν τα διαγράψω θα υπάρχει πρόβλημα;</p>

Δημοσ.

Οχι τα διαγραφεις.

Αν και εγω ποτε δεν συμπαθησα την αναβαθμιση απο προηγουμενα Windows σε επομενα μονο καθαρη εγκατασταση κανω.

Δημοσ.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω σήμερα είναι ότι τα windows 10 δεν μπορούν να συνδεθούν σε ipv4 σελίδες πχ στο insomnia myphone meteo.gr e-radio δεν μπορώ να μπω ενώ google youtube adslgr μπαίνω κανονικά.

ρουτερ εχω ενα tplink 8970 με static ip 192.168.1.2 - 255.255.255.0 - gateway 192.168.1.1 dns 192.

168.1.1

wifi από το κινητό μου μπαίνω παντού. 

μέχρι χθες όλα δούλευαν κανονικά .

βοήθεια παλικάρια.

antivirus avast free

Δημοσ.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω σήμερα είναι ότι τα windows 10 δεν μπορούν να συνδεθούν σε ipv4 σελίδες πχ στο insomnia myphone meteo.gr e-radio δεν μπορώ να μπω ενώ google youtube adslgr μπαίνω κανονικά.

ρουτερ εχω ενα tplink 8970 με static ip 192.168.1.2 - 255.255.255.0 - gateway 192.168.1.1 dns 192.

168.1.1

wifi από το κινητό μου μπαίνω παντού. 

μέχρι χθες όλα δούλευαν κανονικά .

βοήθεια παλικάρια.

antivirus avast free

Δοκίμασες να κλείσεις το firewall των windows;

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάποιες απορίες, αν γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει. Είχα πειρατικά Windows 8,1 και έκανα αναβάθμιση σε Windows 10 τα οποια ενεργοποιήθηκαν από μόνα τους ενώ φενεται να εχουν πάρει και ενα γενικό αναγνωριστικό κλειδί που παίρνουν οσοι εκαναν αναβαθμιση και από αυθεντικά. Εάν κάνω clean install τα 10 μεσω dvd η usb τι γινεται με την ενεργοποίηση? θα ανιχνεύσει τo hardware μου και θα ενεργοποιηθουν ξανα? Και εστω ότι ηταν και αυθεντικα και ειχα κανει clean install στον υπολογιστή μου μετα δεν θα μπορουσα να τα περασω νομιμα σε άλλο hardware?

Δημοσ.

Το Tool σε ρωταει στην αρχη αν θελεις να αναβαθμισεις αυτον τον υπολογιστη η να φτιαξεις μεσο δηλαδη DVD για να αναβαθμισεις αλλον υπολογιστη.

Εσυ θα πατησεις αναβαθμιση αν και λογικα και το μεσο να κατεβασεις αν κατεβασεις την σωστη εκδοση θα στα κανει αναβαθμιση.

Δημοσ.

Το εκανα μεσο tool αλλα εκει που περναει τα 10αρια στο 30% που κανει το πρωτο restart εχει κολληση σε μαυρι οθονη εδω και κανενα 10αλεπτο.. Τι κανω τωρα?

Δημοσ.

ναι το εχω κάνει και το avast επίσης

Δοκίμασε να κάνεις restart το router.Αν το πρόβλημα επιμένει, μπες σε safe mode with networking και δοκίμασε ξανά τις σελίδες που δεν ανήγαν.Αν όλα πάνε καλά τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι το avast. Καλό θα ήταν να ενημερώσεις τον isp σου.

Δημοσ.

Βάζεις τον δείκτη του ποντικιού στις άκρες του start menu και σου βγάζει βελάκια για να το μεγαλώσεις, φαίνεται και στην πρώτη εικόνα.

• Like 4
Δημοσ.

Ενταξει ξεφτιλιστηκα, ηταν τοσο προφανες!!​
επισης μια παρατηρηση:
Στον edge το gmail δεν αποθηκευει τον κωδικο....Μου μοιαζει στημενο απο την google αν δεν συμβαινει μονο σε μενα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...