alldaynews Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αρε μπαγάσα θείο δεν μου έδωσες καλά παράθυρα!!!!!Να μην μπορώ να κάνω μια αναβάθμιση σε 10
Greek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Παντως προς ενημερωση με windows 8.1 απο θειο, εκανα αναβαμιση με το windows 10 tool που εχει εδω στην πρωτη σε σελιδα στο φορουμ στο αρθρο, τα περασε κανονικοτατα εγιναν activated και με το key finder ειδα το cd key που μου τα εχει περασμενα το εγραψα σε ενα χαρτι και εχω και το αυθεντικο cd key πλεον. Εκανα και μια επιβεβαιωση απο τις πληροφοριες συστηματος πατησα αλαγη των windows activation key ξανα εβαλα το ιδιο που με εδινε στο key finder και με εγραψε συνχαριτηρια εχετε ενεργοποιηση τα windows. Οποτε οπιανου δεν του βγαζει την σημαια κατω για αναβαθμιση μπορει να το κανει με το Windows 10 tool 1
greg2310 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 μια ερωτηση παιδια..μετα απο αναβαθμιση κρατωντας προγραματα -φακελους,η οποια πηγε αψογα, και δοκιμαζοντας τα μια μερα μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος...ποιους φακελους απο τον c πρεπει να σβησω για να ελευθερωσω χωρο ?
marios elsa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καποιος ρε παιδια να μου πει αν απο τα windows 8 μπορω να περασω τα 10
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας, Ενεργοποίησα τα Windows 10 σε έναν desktop δημιουργώντας έναν user με το email μου. Σήμερα αγόρασα Laptop και έβαλα το ίδιο email για την ενεργοποίηση. Επειδή όμως δεν ήθελα να συγχρονίζονται και οι δυο υπολογιστές, δημιούργησα στον desktop έναν άλλο user και διέγραψα τον παλιό. Το θέμα μου είναι ότι ο user συνεχίζει να εμφανίζεται στο login screen ενώ τον έχω διαγράψει πλήρως. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τον αφαιρέσω και από εκεί;
Xvipes Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μπορούμε να αλλάξουμε τι θα εμφανίζει στο shortcut windows key + E γιατί τώρα φέρνει το Quick access ενώ θα ήθελα όπως παλιά να είναι το My computer (aka This PC) 1
panospc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ναι μπορείς να το αλλάξεις από το folder options, η πρώτη επιλογή είναι 2
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πιαιδια εχεις κανεις το ιδιο "προβλημα" με το δικο μου; Τα εικονιδια στην taskbar κατα την εκιννηση των windows 10 αργουνε λιγο να φορτωσουν.Ενα ενα εμφανιζονται. Υπαρχει καμια ρυθμιση στην registry να φορτωνουν πιο γρηγορα; Στα 8,1 δεν μου το εκανε αυτο.
Losser Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πιαιδια εχεις κανεις το ιδιο "προβλημα" με το δικο μου; Τα εικονιδια στην taskbar κατα την εκιννηση των windows 10 αργουνε λιγο να φορτωσουν.Ενα ενα εμφανιζονται. Υπαρχει καμια ρυθμιση στην registry να φορτωνουν πιο γρηγορα; Στα 8,1 δεν μου το εκανε αυτο. laptop?
johnnyman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 εχει κανενας θεμα με τα live tiles?σταματησαν να δουλευουν τα tiles απο το store και απο τον καιρο...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πως μπορώ να εμφανίσω τον φάκελο χρήστη που περιεχει τη μουσική, τις εικόνες κτλ? Οκ το βρήκα από εξατομίκευση>θέματα>ρυθμίσεις εικονιδίων επιφάνειας εργασίας.
vasioula1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Τα προσωπικα αρχεια, φακελοι, φωτογραφιες, εγγραφα κλπ που εχουμε χανονται με την αναβαθμιση (αρα πρεπει να νανουμε back up) ή παραμενουν; θελει να κανει μια φιλη αναβαθμιση. εγω οταν εκανα την αναβαθμιση τα ειχα σε εξωτερικο σκληρο και δεν ξερω να απαντησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα