big7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 δεν νομίζω και δεν συμφέρει κι όλας. Έχει γράψει ένας παιδί εδώ πως γίνεται να βάλεις τα windows 10 με clean install και ενεργοποιημένα. Απ'ότι θυμάμαι θα κάνεις κανονικά την αναβάθμιση ώστε να ενεργοποιηθούν και θα φτιάξεις λογαριασμό χρήστη όχι τοπικό αλλά με το email σου. Έτσι τα windows 10 θα ενεργοποιηθούν με το email σου και θα κλειδώσουν στην μητρική και μετά κάνεις clean install. Στο clean install δεν θα τα ενεργοποιήσεις με το κλειδί που πήρες για τα 10 κατά την αναβάθμιση (αφού νομίζω ότι αυτό είναι generic key), και να το δοκιμάσεις δεν θα πιάσει, θα πατήσεις ότι θέλεις να τα δοκιμάσεις και θα ενεργοποιηθούν νομίζω μόλις βάλεις το email
spyros4776 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μπορεις να μου το εξιγησεις λιγο καλυτερα γιατι δεν καταλαβα ακριβος τι θες να πεις! πως θα ενεργοποιηθουν αφου τα 7 που εχω τωρα δεν ειναι αυθεντικα! ευχαριστω!
big7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Σου έχει βγάλει κάποιο μήνυμα από τη microsoft που να λέει ότι τα windows δεν είναι αυθεντικά, έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης και τα λοιπά? Αν όχι τότε δεν υπάρχει θέμα κάνεις κανονικά την αναβάθμιση, πολλοί με πειρατικά windows πήραν την αναβάθμιση σε αυθεντικά windows 10
alldaynews Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 εμενα απο τον θειο δεν μου εβγαλε μυνημα να κατεβασω τα win10.
spyros4776 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Οχι δε μου εβγαλε τετοιο μηνυμα γιατι εχω κανει το removewat! Δε μου εβγαλε κατω δεξια το εικονιδιο για αναβαθμιση! Και ο κωδικος των windows δεν υπαρχει!
big7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 εμένα πάντως που μου έφερε τα windows 8.1 ο θείος μια χαρά μου έβγαλε εικονίδιο για αναβάθμιση, την έκανα και τώρα τα windows 10 είναι αυθεντικά. Επίσης σε έναν παλιό υπολογιστή που είχα windows 7 του θείου μου είχε βγάλει εικονίδιο αναβάθμισης, δεν την έκανα βέβαια. Και εδώ στο insomnia νομίζω ότι πολλοί χρήστες με windows του θείου πήραν αναβάθμιση. Ίσως έχει να κάνει με το που τα βρήκε ο θείος , γιατί και σε ένα φίλο μου που έβαλε windows 7 δεν του έβγαλε εικονίδιο αναβάθμισης, δεν γίνεται στους μισούς να βγάζει και στους άλλους μισούς όχι
Tragic! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μια ερώτηση ρε μαγκες, τι εστί το συνθηματικό "θείος"; Υποψιάζομαι πειρατικά, αλλά για να δώ απάντηση...
adi32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μηπως τα αφηνει επιτηδες ο Βασιλακης και μετα απο κανα 2 μηνες που θα τα εχουν σεταρει ολοι ζητησει τα ρεστα ? Δε νομιζω να μπορει να μπλοκαριστει με καποιο τροπο ο ελεγχος 1
Mikri Nefeli Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 http://osarena.net/windows-10-giati-sas-parakoloythoyn-kai-pos-tha-stamatisete-ayto
Tragic! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 http://osarena.net/windows-10-giati-sas-parakoloythoyn-kai-pos-tha-stamatisete-ayto Ελπίζω να τρολλάρεις.
spyros4776 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εχω windows 7 πειρατικα και θελω να βαλω 10 με clean intsall, γινετε να τα περασω και αν μου αρεσουν να τα ενεργοποιησω αργοτερα αγοραζοντας ενα κλειδι απο αyτα που πουλανε εδω στοις αγγελιες του insomnia? Μπορει καποιος να με βοηθησει?
bill_2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 καλησπερα εκανα την αναβαθμιση κανονικα απο 8.1 σε windows 10 με θειο windows πήραν την αναβάθμιση σε αυθεντικά windows 10 .. με το παραθυράκι κατω δεξια εγινε η αναβαθμιση .. δουλευοντας τωρα κανα 2 ημερες με εχει πεταξει 2 φορες μπλε οθονη και κανει επαννεκινιση μονο του ! εχει να κανει που ειναι του θειου τα windows ? η εχω καποιο αλλο προβλημα π.χ Hardware ? καπου εδω μεσα νομιζω ειχε πει καποιος οτι μπορει να σου κανει την αναβαθμιση κανονικα σε 10 αλλα θα σου κανει έπειτα τσαλιμακια ! ξέρει κατι καποιος ?
marios elsa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Παιδια απο windows 8 που εχω σε ενα παλιο pc μπορω να παω στα 10?
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δεν εμπαινε δικτυο με κανενα απο τα 3 modem που δοκιμασα.Εκανα downgrade στα 7 αλλα το συστημα ναι μεν αναβει,αλλα η οθονη παραμενει μαυρη και εχω μονο τον κερσορα του mouse.Καμια ιδεα για να γλυτωσω το format ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα