Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν με τα 7 με ΙΕ δεν εμπαινε 192.168.1.1 Για να εχω προσβαση εβαλα firefox.Αλλα τωρα δεν μπαινει ουτε με αυτον.

Δώσε την παρακάτω εντολή σε cmd ως admin και θα είσαι ok!

netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled

ΔΩΡΕΑΝ... μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας μέχρι να βρω αυτή τη λύση!

• Like 1
Δημοσ.

μπες απο το τηλ στο router. Δες τι ip ειχε το pc, πατα δεξι κλικ στο λαν, πατα open network and sharing center, πατα στο local area, πατα properties, πατα στο internet protocol ipv4, βαλε την ip που ειδες απο το τηλ, βαλε μασκα 255.255.255.0, βαλε dns 8.8.8.8 και 8.8.4.4

το dns αυτο ειναι της google. δεν ξερω αλλο.

Δώσε την παρακάτω εντολή σε cmd ως admin και θα είσαι ok!

netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled

ΔΩΡΕΑΝ... μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας μέχρι να βρω αυτή τη λύση!

Δεν ξερω αν θα του κανει αυτο. Το προβλημα του ειναι οτι μπηκε ακυρη ip. αν δεις εχει ip 192.168.105??? σε δικτιο 192.168.1.*

Δημοσ.

Το πρόβλημά είναι ότι δεν τον αφήνει να μπει στη σελίδα του router. Δεν του φορτώνει τη σελίδα (inaccessible network) λόγω TCP/IP auto-tuning! Το απενεργοποιεί και πιστεύω θα είναι ok.

Δημοσ.

δεν ξερω τι κανει το TCP/IP auto-tuning

Αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει ακυρη IP. Δεν μπορει να συνδεθει ουτε καν σε επιπεδο IP με το router.

Δημοσ.

Για να μας πει γιατί θα οδηγηθούμε σε άβυσσο... Στo ethernet ανάβει το φωτάκι του router;

Δημοσ.

Επειδη ειχα το ιδιο προβλημα, μια λυση ειναι να σβησεις το anti-virus ή και firewall που εχεις και να κανεις restart. Μονο ετσι εφτιαξε σε εμενα..

Επισης και ενα VPN της Cisco μπλοκαρει την προσβαση στο ιντερνετ σε αλλους χρηστες.

Δημοσ.

Πάντως τελικά μετά από λίγο χρόνο που αφιέρωσα μαζί τους φαίνονται αρκετά συμπαθητικά, σίγουρα καλύτερα από τα 8 που είχα πριν.

Το start menu το συμπάθησα αρκετά, μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θέλεις και να βάλεις όποια tiles θέλεις δίπλα, πχ εγώ έβαλα του πίνακα ελέγχου, της διαχείρισης αρχείων και κάνα δυο άλλα.

Δυο προβλήματα δεν έχω καταφέρει να λύσω:

1. Ενώ στα windows 8 όταν ήμουν σε οποιοδήποτε παιχνίδι-εφαρμογή μπορούσα να κάνω alt-tab, τώρα μόνο σε ορισμένες γίνεται. Πχ στο kodi μπορώ να κάνω alt-tab, στο witcher 3 όμως όποιο κουμπί και να πατήσω, από alt-tab μέχρι win key+ D που σε πετάει στο desktop, δεν γίνεται τίποτα. Το χει αντιμετωπίσει κανείς? Στο google δεν βρήκα κάποια λύση.

2. Επίσης ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει η εφαρμογή mail των windows. Κρίμα γιατί θα ήθελα να έχω μαζεμένα και σε κατηγορίες τα email αλλά η εφαρμογή λέει συνέχει ότι δεν συγχορίζεται, απ'ότι διάβασα γενικά είναι προβληματική η εφαρμογή οπότε δεν περιμένω να βρω λύση άμεσα δυστυχώς

Δημοσ.

Εχω windows 7 πειρατικα και θελω να βαλω 10 με clean intsall, γινετε να τα περασω και αν μου αρεσουν να τα ενεργοποιησω αργοτερα αγοραζοντας ενα κλειδι απο αyτα που πουλανε εδω στοις αγγελιες του insomnia?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...