Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεξί κλικ πάνω στο start menu και εκεί έχει πολλές επιλογές όπως ο γνωστός πίνακας ελέγχου .

Πω ρε φιλε εισαι αρχηγος!Ουτε που το ειχα ψιλιαστει...Τωρα μαλιστα ειναι ολα στο πιατο.Ευχαριστουμε.

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μόλις αναβαθμίστικα σε win 10 από win7 και το πρόβλημα που παρουσίαστηκε είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο δίκτυο. Ουτε απο wifi ουτε από ethernet! Φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν ανοίγει η σελίδα. Στη διάγνωση μου έβγαλε πιθανότα πρόβλημα με το πρόγραμμα οδήγησης του προσαρμογέα wifi. Τι να κάνω? δεν μπορώ να μπω στο δίκτυο ουτε για να τσεκάρω αν είναι ενημερωμένος driver

Δημοσ.

Καλημερα , μετα απο αποτυχημενες 3 προσπαθειες αναβαθμισις των win 7 Pro αυθεντικα, σε 10 , θαθελα να ρωτησω ποια αρχεια σβηνω ? προκειμενα να αποπειραθω ξανα ?

Δημοσ.

καλησμερα εχω λαπτοπ με windows 8 γνησια αν παω στα windows 10 θα εχω κανα προβλημα π.χ στο gaming η καπου αλλου ευχαριστω

ο καλυτερος τροπος για να μαθεις ειναι να περασεις τα 10 να δεις αν δουλευει ,αν οχι εχεις προθεσμια ενα μηνα να γυρισεις στα 8

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μόλις αναβαθμίστικα σε win 10 από win7 και το πρόβλημα που παρουσίαστηκε είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο δίκτυο. Ουτε απο wifi ουτε από ethernet! Φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν ανοίγει η σελίδα. Στη διάγνωση μου έβγαλε πιθανότα πρόβλημα με το πρόγραμμα οδήγησης του προσαρμογέα wifi. Τι να κάνω? δεν μπορώ να μπω στο δίκτυο ουτε για να τσεκάρω αν είναι ενημερωμένος driver

δοκιμασε να ανοιξεις τον chrome

και μενα το ιδιο εκανε και παιζει μονο ο chrome, oi firefox kai explorer εκτος συνδεσης

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ανοίγει με κανέναν... Και δεν μπορω να το λύσω μέσω ιντερνετ (με κάποια αναβάθμιση)

Δημοσ.

ο καλυτερος τροπος για να μαθεις ειναι να περασεις τα 10 να δεις αν δουλευει ,αν οχι εχεις προθεσμια ενα μηνα να γυρισεις στα 8

αν υπαρχει τροπος να γυρισεις στα 8 οκ απλα δεν το ηξερα οτι μπορω, το κανει εγκατασταση σε διαφορετικο partition????

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ανοίγει με κανέναν... Και δεν μπορω να το λύσω μέσω ιντερνετ (με κάποια αναβάθμιση)

Κι εμένα το ίδιο έκανε, αναβάθμιση από 8.1 , επίσης κάποιες λειτουργίες-εφαρμογες της Toshiba που έχω δεν δούλευαν στα δεκάρια και γύρισα στα οχτάρια, πάλι το ίδιο με την σύνδεση , τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης για να δουλέψει...

Δημοσ.

Εγινε αναβαθμιση σε 10 απο 7 αλλα δεν λεει με τιποτα να συνδεθει internet.Κανεις με το ιδιο θεμα και καποια λυση πριν γυρισω σε 7?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...