Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο antivirus χρησιμοποιείτε στα 10αρια? Έβαλα τον 360 αλλά δεν είμαι πολυ ευχαριστημενος. Πριν στα 7 είχα avast.

Έχω το Eset και μου φαίνεται μια χαρά μέχρι στιγμής

Δημοσ.

σε ορισμενους υποτιτλους ταινιας μου δειχνει κινεζικα ενω εχω αλλαξει το region... καμια ιδεα?

Δεν έχει σχέση με τα windows, ποιο player έχεις ?

Δημοσ.

Εμένα δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι θέλω ελληνικά σαν γλώσσα στα μενού...

Το έχω αλλάξει 3 φορές μέχρι τώρα και κάθε φορά που κάνω αποσύνδεση κάνει τα ίδια, βάζει πάλι αγγλικά, δεν καταλαβαίνω γιατί. Το έχει πάθει κανείς άλλος?

Επίσης αργεί αρκετά στην σύνδεση του λογαριασμού, η εκκίνηση πάνω κάτω το ίδιο είναι αλλά όταν πατάω login αργεί αρκετά παραπάνω.

Μόλις τώρα ξαναπήγα στο πίνακα ελέγχου για να αλλάξω γλώσσα και μου λέει για τα ελληνικά:

The display language has been changed to another language using override... περίεργα πράγματα...

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.Μόλις έκανα το upgrade αλλά δεν βρίσκω που είναι το κλασικό windows update να το ρυθμίσω. Ακολούθησα αυτόν το οδηγό https://4sysops.com/archives/disable-windows-update-in-windows-10/ σε αυτά που γράφει αλλά δεν το βρήκα. Ξέρει κανένας κάτι;

Δημοσ.

Εγώ βρήκα λύση, τελικά επειδή είχα βάλει γλώσσα γραφής αγγλικά ως προεπιλογή μου γύρναγε αυτόματα την γλώσσα των μενού.

Επίσης έκανα τον λογαριασμό τοπικό και συνδέεται σε 1 δευτερόλεπτο.

Πάντως το start menu εμένα μου φαίνεται απογοητευτικό και δύσχρηστο. Έχει ακόμα αυτά τα tiles ενώ δεν έχει βασικές επιλογές όπως ο πίνακας ελέγχου

Edit: η μάλλον δεν τις έχει σε προφανή σημεία μπροστά μπροστά όπως στα 7

Δημοσ.

Εχω κανει τις εξης ρυθμισεις : post-69898-0-00921600-1438900813_thumb.jpg

Εχει απενεργοποιηθει το windows defender ή οχι; Και πως μπορω να το καταλαβω; Παντως εντυπωση μου κανει που δε μπορω να επιλεξω το disable απο τα services.. Τοσο must το εχουν κανει εκει στη microsoft; Γιατι καποιος να χρειαζεται αυτο το προγραμμα;

Επισης, πιστευετε οτι ειναι καλο να εχω ενεργοποιημενο ή οχι το firewall των windows;

Τελος, υπαρχει καποιος τροπος να επιλεγω ποια updates θα εγκαθιστουν τα windows ή οχι; Μ'αρεσει που ειναι στο automatic, αλλα επρεπε εγω να πατησω "check for updates" για να τα βρει μετα απο 15 λεπτα.. Ισως φταιει οτι εχει μολις 20 λεπτα που τα εγκατεστησα..

Δημοσ.

Εμένα δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι θέλω ελληνικά σαν γλώσσα στα μενού...

Το έχω αλλάξει 3 φορές μέχρι τώρα και κάθε φορά που κάνω αποσύνδεση κάνει τα ίδια, βάζει πάλι αγγλικά, δεν καταλαβαίνω γιατί. Το έχει πάθει κανείς άλλος?

Επίσης αργεί αρκετά στην σύνδεση του λογαριασμού, η εκκίνηση πάνω κάτω το ίδιο είναι αλλά όταν πατάω login αργεί αρκετά παραπάνω.

Μόλις τώρα ξαναπήγα στο πίνακα ελέγχου για να αλλάξω γλώσσα και μου λέει για τα ελληνικά:

The display language has been changed to another language using override... περίεργα πράγματα...

Πήγαινε στο:

Settings

-> Time & Language

---> Region & Language

-----> Additional date, time, & regional settings

-------> Language

---------> Advanced Settings

-----------> Override for Windows Display Language

και παίξε με τις επιλογές στο drop-down menu

post-40534-0-24199600-1438930627_thumb.jpg

post-40534-0-74010600-1438930639_thumb.jpg

post-40534-0-08208800-1438930654_thumb.jpg

post-40534-0-05691700-1438931024_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...