Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βαζω χωρα ηνωμενες πολιτειες στις ρυθμισεις αλλα παλι δεν μπορω να ενεργοποιησω τη cortana, ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Αμα χριαστει να κανω φορματ τα 10 που εχω παλι. Τι κανω τα κατεβαζω και για κλειδι τι βαζω?

Τίποτα κάνεις skip και θα ενεργοποιηθούν από μόνα τους.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, υπάρχει κανείς άλλος που να έχει πρόβλημα με τη μηχανή αναζήτησης;

Στο web ψάχνει κανονικά, αλλά στο pc βγάζει μονίμως σφάλμα. Μια δυο φορές έψαξε κανονικά, αλλά 99/100 παίρνω αυτή την εικόνα

post-57916-0-20366300-1438840598_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα Games που εχει στο store παιζουν ολα στο pc ?

Βαζω πχ το Flag quiz και δε το ανοιγει με παει στο downolad and install συνεχεια

οκ το βρηκα

Δεν ειχα κανει verify το λογαριασμο με τον κωδικο που σου στελνει στο email

Για να μη σου ζηταει κωδικο στο login δοκιμασα αυτο αλλα παλι το ζητησε

http://www.addictivetips.com/windows-tips/disable-login-screen-in-windows-10/

Δημοσ.

Παιδια μου ηρθε χθες η ενημερωση για τα windows 10!! Ειχα windows 7 home premium σπασμενα... Μεχρι στιγμης τα 10 δουλευουν αψογα! 

κ σε ρουφιανευουν ακομα πιο αψογα θα ελεγα

Δημοσ.

Α ναι, νομίζω είσαι το ψυχεδέλι που είχε σχολιάσει ένα άρθρο και είχε πεί πολλά ωραία σχετικά με τα σκοτεινά μυστικά του bill gates, τον παντεπόπτη οφθαλμό του που θέλει να παρακολουθεί τα πάντα και να κινεί τα νήματα και γενικά για τα χαφιεδιάρικα και ρουφιάνικα Windows 10, τον Big Brother των λειτουργικών κ.α. τέτοια τεκμηριωμένα και σοβαρά πράγματα.

Χαρδαβέλα, εσύ;

Δημοσ.

τοσα χρονια δηλαδη δεν θα μπορουσαν να το κανουν και το κανουν τωρα... Τεραστιο ποσοστο χρησιμοποιει σπασμενα τι να τους αγγιξει?? 

Δημοσ.

τοσα χρονια δηλαδη δεν θα μπορουσαν να το κανουν και το κανουν τωρα... Τεραστιο ποσοστο χρησιμοποιει σπασμενα τι να τους αγγιξει?? 

Βέβαια, αλλά προφανώς η τσαμπέ διανομή του λειτουργικού είναι ένα ακόμα σατανικό σχέδιο που αποσκοπεί να μετατρέψει όλα τα PC παγκοσμίως σε μέσα παρακολούθησης και χειραγώγησης του κόσμου όλου...

Ανατρίχιασα.

Δημοσ.

Α ναι, νομίζω είσαι το ψυχεδέλι που είχε σχολιάσει ένα άρθρο και είχε πεί πολλά ωραία σχετικά με τα σκοτεινά μυστικά του bill gates, τον παντεπόπτη οφθαλμό του που θέλει να παρακολουθεί τα πάντα και να κινεί τα νήματα και γενικά για τα χαφιεδιάρικα και ρουφιάνικα Windows 10, τον Big Brother των λειτουργικών κ.α. τέτοια τεκμηριωμένα και σοβαρά πράγματα.

Χαρδαβέλα, εσύ;

οχι αλλα συνεχισε να μας διασκεδαζεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...