johnniebgood Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) ok άκυρο... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από johnniebgood
xavier Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 βαζω χωρα ηνωμενες πολιτειες στις ρυθμισεις αλλα παλι δεν μπορω να ενεργοποιησω τη cortana, ξερει κανεις τι παιζει?
Losser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 βαζω χωρα ηνωμενες πολιτειες στις ρυθμισεις αλλα παλι δεν μπορω να ενεργοποιησω τη cortana, ξερει κανεις τι παιζει? http://omdpatel.blogspot.gr/2015/07/how-to-enable-cortana-on-windows-10.html
marios elsa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αμα χριαστει να κανω φορματ τα 10 που εχω παλι. Τι κανω τα κατεβαζω και για κλειδι τι βαζω?
dimitris21gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αμα χριαστει να κανω φορματ τα 10 που εχω παλι. Τι κανω τα κατεβαζω και για κλειδι τι βαζω? Τίποτα κάνεις skip και θα ενεργοποιηθούν από μόνα τους.
nikos66 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά, υπάρχει κανείς άλλος που να έχει πρόβλημα με τη μηχανή αναζήτησης;Στο web ψάχνει κανονικά, αλλά στο pc βγάζει μονίμως σφάλμα. Μια δυο φορές έψαξε κανονικά, αλλά 99/100 παίρνω αυτή την εικόνα
adi32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τα Games που εχει στο store παιζουν ολα στο pc ? Βαζω πχ το Flag quiz και δε το ανοιγει με παει στο downolad and install συνεχεια οκ το βρηκα Δεν ειχα κανει verify το λογαριασμο με τον κωδικο που σου στελνει στο email Για να μη σου ζηταει κωδικο στο login δοκιμασα αυτο αλλα παλι το ζητησε http://www.addictivetips.com/windows-tips/disable-login-screen-in-windows-10/
Giorgosgate7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδια μου ηρθε χθες η ενημερωση για τα windows 10!! Ειχα windows 7 home premium σπασμενα... Μεχρι στιγμης τα 10 δουλευουν αψογα!
Redshift Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδια μου ηρθε χθες η ενημερωση για τα windows 10!! Ειχα windows 7 home premium σπασμενα... Μεχρι στιγμης τα 10 δουλευουν αψογα! κ σε ρουφιανευουν ακομα πιο αψογα θα ελεγα
adi32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ειδα κι αυτο http://windows.wonderhowto.com/inspiration/everything-you-need-disable-windows-10-0163552/ Everything You Need to Disable in Windows 10
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 κ σε ρουφιανευουν ακομα πιο αψογα θα ελεγα Α ναι, νομίζω είσαι το ψυχεδέλι που είχε σχολιάσει ένα άρθρο και είχε πεί πολλά ωραία σχετικά με τα σκοτεινά μυστικά του bill gates, τον παντεπόπτη οφθαλμό του που θέλει να παρακολουθεί τα πάντα και να κινεί τα νήματα και γενικά για τα χαφιεδιάρικα και ρουφιάνικα Windows 10, τον Big Brother των λειτουργικών κ.α. τέτοια τεκμηριωμένα και σοβαρά πράγματα. Χαρδαβέλα, εσύ;
Giorgosgate7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 κ σε ρουφιανευουν ακομα πιο αψογα θα ελεγα τοσα χρονια δηλαδη δεν θα μπορουσαν να το κανουν και το κανουν τωρα... Τεραστιο ποσοστο χρησιμοποιει σπασμενα τι να τους αγγιξει??
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 τοσα χρονια δηλαδη δεν θα μπορουσαν να το κανουν και το κανουν τωρα... Τεραστιο ποσοστο χρησιμοποιει σπασμενα τι να τους αγγιξει?? Βέβαια, αλλά προφανώς η τσαμπέ διανομή του λειτουργικού είναι ένα ακόμα σατανικό σχέδιο που αποσκοπεί να μετατρέψει όλα τα PC παγκοσμίως σε μέσα παρακολούθησης και χειραγώγησης του κόσμου όλου... Ανατρίχιασα.
Redshift Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Α ναι, νομίζω είσαι το ψυχεδέλι που είχε σχολιάσει ένα άρθρο και είχε πεί πολλά ωραία σχετικά με τα σκοτεινά μυστικά του bill gates, τον παντεπόπτη οφθαλμό του που θέλει να παρακολουθεί τα πάντα και να κινεί τα νήματα και γενικά για τα χαφιεδιάρικα και ρουφιάνικα Windows 10, τον Big Brother των λειτουργικών κ.α. τέτοια τεκμηριωμένα και σοβαρά πράγματα. Χαρδαβέλα, εσύ; οχι αλλα συνεχισε να μας διασκεδαζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα