panos2171 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ανά άκυρα διαστήματα μου ανοίγει το παράθυρο αναζήτησης κάτω αριστερά στο λαπτοπ. Έχει δυνατότητα να ανοίγει με κάποια συγκεκριμένη φορά του mousepad; Γιατί όταν κάνω scroll με τα δύο δάχτυλα το ανοίγει αλλά όχι πάντα.
Losser Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δεν καίγομαι άμεσα για αναβάθμιση. Παρατήρησα τώρα ότι στο βασικό σύστημα με Win 7 Ultimate έχω upgrade failed (80240020). 1/8 είχε ξεκινήσει να κατεβάζει στο c: έχω 2 φακέλους $Windows.~BT /$Windows.~WS μεγέθους 7,28GB. Να φταίει το γεγονός ότι ελεύθερο χώρο έχω γύρω στα 15GB ? http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/windows-10-failed-to-install-error-code-80240020/9d69a99b-1851-4464-b10b-e69946993e78?auth=1
Wspr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπερες.Ειχα γραφτει στο windows insider και ειχα περασει τα 10αρια σε virtual box για να τα δω λιγο.Δικαιουμε windows 10 free copy ως insiders και αν ναι πως θα περασω τα win στο κανονικο δισκο? 1
Gboy87 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Απο την πρωτη μερα εκανα upgrade τα windows 8.1 (original) που ειχα εγκατεστημενα στον υπολογιστη μου σε windows 10. Εχω αρκετα δυνατο laptop και ενω με τα 8.1 οι χρονοι μου σε loading windows και σε shut down ηταν μικροτεροι των 15 δευτερολεπτων απο την στιγμη που εκανα upgrade ο υπολογιστης μου κανει τουλαχιστον 2 λεπτα να ανοιξει και δεν κλεινει ποτε... Τον εχω αφησει ακομη και 5 λεπτα και δεν εχει κλεισει. Δεν μπαινει σε hibernation mode γιατι εχω απενεργοποιηση την επιλογη fast startup απο τα power options. Καμια ιδεα ισως για αυτο? Να συμπληρωσω πως δεν εχω κανει clean install αλλα upgrade και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα κατα την αναβαθμιση. Ευχαριστω εκ των προτερων.
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εγκαθιστώ κάποια δωρεάν παιχνίδια από το store αφού τα κατεβάσει πάλι έχει το κουμπί install να πατήσεις και δεν φαίνονται κάπου για να τα τρέξω. Υπάρχει κάποια επιλογή να τα κάνω να μοιάζουν με τα 7 γιατί δεν αντέχω αυτή την απλοικη εμφάνιση που έχουν?
Tsino Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπερες.Ειχα γραφτει στο windows insider και ειχα περασει τα 10αρια σε virtual box για να τα δω λιγο.Δικαιουμε windows 10 free copy ως insiders και αν ναι πως θα περασω τα win στο κανονικο δισκο? Έχω και εγώ το ίδιο ερώτημα
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 προσπαθω να περασω τα 10 αλλα αρνειται το λαπτοπ να κανει μπουτ απο το στικακι! κατεβασα χτες το iso απο τη μικροσοφτ το περασα στο στικακι με το Ρουφους αλλα αρνειται πεισματικα. Καμια ιδεα? Λαπτοπ MSI GP60 2QE LEOPARD
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 προσπαθω να περασω τα 10 αλλα αρνειται το λαπτοπ να κανει μπουτ απο το στικακι! κατεβασα χτες το iso απο τη μικροσοφτ το περασα στο στικακι με το Ρουφους αλλα αρνειται πεισματικα. Καμια ιδεα? Λαπτοπ MSI GP60 2QE LEOPARD έχεις φτιάξει με το ρουφους για uefi boot; αν οχι είτε κλέισε το uefi του λάπτοπ είτε φτιάξε bootable με uefi.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 έχεις φτιάξει με το ρουφους για uefi boot; αν οχι είτε κλέισε το uefi του λάπτοπ είτε φτιάξε bootable με uefi. εχω δοκιμασει τα παντα στο ρουφους και δεν το κανει.. Τελος παντων θα το παλεψω λιγο ακομη μετα και θα ενημερωσω. Παντως ειναι πρωτη φορα που μου κανει κατι τετοιο
Losser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 προσπαθω να περασω τα 10 αλλα αρνειται το λαπτοπ να κανει μπουτ απο το στικακι! κατεβασα χτες το iso απο τη μικροσοφτ το περασα στο στικακι με το Ρουφους αλλα αρνειται πεισματικα. Καμια ιδεα? Λαπτοπ MSI GP60 2QE LEOPARD Δοκίμασε το στικάκι να δεις αν μπουτάρει σε άλλο pc
georgeadams Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Κατεβασα το iso για 32-64bit αλλα ειναι πανω απο 5GB Πρεπει να το γραψω σε κατι τετοιο ? http://www.plaisio.gr/melani-toner/cd-dvd/dvd/Verbatim-Dvd-Plus-R-Double-Layer-8-5Gb-8X-Jewel-Case-43541.htm ή μπορω να το βαλω σε usb με καποιο τροπο ? προσπαθω να περασω τα 10 αλλα αρνειται το λαπτοπ να κανει μπουτ απο το στικακι! κατεβασα χτες το iso απο τη μικροσοφτ το περασα στο στικακι με το Ρουφους αλλα αρνειται πεισματικα. Καμια ιδεα? Λαπτοπ MSI GP60 2QE LEOPARD Δοκιμάστε να φτιάξετε το USB με το: Windows 7 USB/DVD Download Tool της Microsoft. Όταν το τρέξετε, μη μπερδευτείτε από το όνομα του. Δεν είναι ούτε ΜΟΝΟ για Windows 7, ούτε για Download. Αυτό που κάνει είναι να πάρει το ISO (έχω δοκιμάσει κατά καιρούς με ISO από Windows 7, 8.1, Server 2012R2) και να το κάνει Bootable USB... 1
panos2171 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ανά άκυρα διαστήματα μου ανοίγει το παράθυρο αναζήτησης κάτω αριστερά στο λαπτοπ. Έχει δυνατότητα να ανοίγει με κάποια συγκεκριμένη φορά του mousepad; Γιατί όταν κάνω scroll με τα δύο δάχτυλα το ανοίγει αλλά όχι πάντα. Όσο πιο γρήγορα απαντήσετε τόσες πιθανότητες υπάρχουν να σώσετε ένα λαπτοτ, γιατί δε θα το γλιτώσει το σουτάρισμα...
metallica123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα για να πετάξεις μια συντόμευση από κάποιο πρόγραμμα στιν επιφάνεια εργασιας στα win 10 δεν γινεται με τον παλιο τροπο βρίσκεις το app και κανεις δεξι click διμιουργια συντομευσεις στιν επιφανια εργασιας ??
SlackulatoR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα για να πετάξεις μια συντόμευση από κάποιο πρόγραμμα στιν επιφάνεια εργασιας στα win 10 δεν γινεται με τον παλιο τροπο βρίσκεις το app και κανεις δεξι click διμιουργια συντομευσεις στιν επιφανια εργασιας ?? Ναι αλλά πρέπει να το κάνεις από τον explorer (νομίζω παλαιότερα γινόταν και από το start menu).
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τα Games που εχει στο store παιζουν ολα στο pc ? Βαζω πχ το Flag quiz και δε το ανοιγει με παει στο downolad and install συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα