Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Αγόρασα μια ip camera την οποία θέλω να παρακολουθώ και όταν βρίσκομαι εκτός του τοπικού μου δικτύου. Έφτιαξα λοιπόν ένα λογαριασμό σε υπηρεσία dynamic dns. Παρ' όλα αυτά ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάρω το 100% από αυτά που θέλω. Αναλυτικά:  παρακάτω φαίνονται δύο φωτογραφίες με τις ρυθμίσεις δικτύου και τις ρυθμίσεις ddns. Έχω κάνει forward την πόρτα 15961 η οποία είναι για mobile devices και μπορώ να δω την κάμερα ακόμα και από εξωτερικό δίκτυο μέσω μιας εφαρμογής. Παρόλαυτα αν προσπαθήσω από εξωτερικό δίκτυο μέσω IE να πληκτρολογίσω το domain που μου έδωσε η υπηρεσία ddns δε μπαίνω πουθενά. Από το τοπικό δίκτυο με βάζει απευθείας στο ρουτερ. Προφανώς πρέπει να κάνω κάποια πόρτα ακόμα formward (Media Port, Web Port, RTSP Port). Επίσης στις ρυθμίσεις του ddns ποια πόρτα πρέπει να βάλω?

post-283395-0-08058900-1438250280_thumb.png

post-283395-0-48093200-1438250281_thumb.png

Δημοσ.

απο web browser θα κανεις port forward την 80 .

σε ενα καταγραφικο ειχα αλλη πορτα για Mobile device

αλλη πορτα για web προσβαση

και αλλη πορτα για προσβαση απο το ιντερνετ αλλα με την εφαρμογη της εταιρειας.

τρια διαφορετικα port δηλαδη.

απο web browser θελει και Plugin.δοκιμασε με διαφορους browsers να δεις ποιος θα σου παιξει.το Plugin μπορει να ειναι μαζι με τα προγραμματα μεσα στο cd της καμερας.

στο ddns αφησε οτι port εχει.

το ddns μπορεις να το κανεις και μεσα απο το ρουτερ.επισης το Interval μην το αφησεις ανα 30 secs.ειναι πολυ μικρο.καποια δωρεαν dyndns θα σου κανουν αν θυμαμε καλα σαν παρατηρηση οτι κανεις συνεχεια update ειδικα αμα εχεις την δωρεαν εκδοση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...