Προς το περιεχόμενο

Cpu Cooler

maou28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,,το cooler που έχω στον επεξεργαστή όταν ανοίγω κάποια νέα σελίδα ή βλέπω κάποιο βίντεο τότε το ακούω που δουλεύει πιο έντονα,,γιατί το κάνω αυτό; Μήπως θέλει να του βάλω καινούργια θερμοαπαγωγική πάστα; Αν ναι έχετε να μου προτείνεται κάποια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πάρεις καμιά ακριβή των 30€ (καλή ώρα την ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND 12G) η μόνη διαφορά θα είναι στους 5-10 βαθμούς. Αν κάνεις overclock, είναι σημαντικό. Αν είσαι casual χαρακτήρας, μία των ~5€ είναι απολύτως ικανοποιητική.

Εγώ ας πούμε, στο ένα από τα δύο μου PCs έχω αυτή: http://www.e-shop.gr/arctic-silver-5-thermal-compound-35g-p-PER.641207

..μαζί με την CM 212 Evo. Τώρα καλοκαίρι, πάνω από 60 δεν έχω δει βαθμούς.

Αν πάρεις καμιά ακριβή των 30€ (καλή ώρα την ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND 12G) η μόνη διαφορά θα είναι στους 5-10 βαθμούς. Αν κάνεις overclock, είναι σημαντικό. Αν είσαι casual χαρακτήρας, μία των ~5€ είναι απολύτως ικανοποιητική.

Εγώ ας πούμε, στο ένα από τα δύο μου PCs έχω αυτή: http://www.e-shop.gr/arctic-silver-5-thermal-compound-35g-p-PER.641207

..μαζί με την CM 212 Evo. Τώρα καλοκαίρι, πάνω από 60 δεν έχω δει βαθμούς.

Ο μόνος λόγος που είναι ακριβή αυτή που αναφέρεις είναι τα 12 γραμμάρια, όχι η ποιότητα!!!

Καλύτερα να πας σε ΜΧ4 4γρ ;)

Όχι δεν την θέλω για overclock,,για καθημερινή χρήση,,,απλά το ακούω που δουλεύει πολύ το κουλεράκι,,θα το καθαρίσω θα βάλω και πάστα,,αν είναι μπορεί να πάρω αυτή που μου είπες. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Ο μόνος λόγος που είναι ακριβή αυτή που αναφέρεις είναι τα 12 γραμμάρια, όχι η ποιότητα!!!

Καλύτερα να πας σε ΜΧ4 4γρ ;)

Να σου πω την αλήθεια ..rath, δεν ξέρω αν είναι τα γραμμάρια, αλλά η συγκεκριμένη μου έριξε 5 βαθμούς κάτω. Μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά εμένα μου τους έριξε.. :)

Όχι δεν την θέλω για overclock,,για καθημερινή χρήση,,,απλά το ακούω που δουλεύει πολύ το κουλεράκι,,θα το καθαρίσω θα βάλω και πάστα,,αν είναι μπορεί να πάρω αυτή που μου είπες. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Πάρε αυτή που είπα. Δεν θα έχεις θέμα. Να 'σαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...