Cs010327 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω τους διαχειριστές, πότε θα "μπορέσετε" να αναβαθμίσετε την εφαρμογή σας στο Store καθώς από το 2013(!!!!!! ) έχει να δει αναβάθμιση. Και αυτή που έχετε βγάζει συνέχεια erros , αγγελίες απλώς δεν βλέπονται και πολλά άλλα. Αν δεν κάνετε αναβάθμιση βγάλτε την από το store καθώς αποτελεί ντροπή για το καλό foroum που έχετε. Είναι τραγικό να μην έχει βγει ούτε 1 αναβάθμιση 1
Παραθυρόφιλοι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Με την έλευση των 10αριών για κινητά λογικά θα υπάρξει κάποιο update καθώς οι προγραμματιστές θα μπορούν να δανειστούν κώδικα από Android και IOs και συνεπώς να παρακάμψουν τυχόν προβλήματα ή περιορισμούς που έχει η κωδικοποιήση μέχρι τώρα.Και εγώ ελπίζω να βγει ενα updatάκι να γουστάρουμε γιατί στον IE μας βγαίνουν τα μάτια 1
Cs010327 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Το ελπίζω και εγώ , έχει περάσει αρκετός καιρό από τότε που τα WIndows Phones Lumia ήταν απλώς ένα λειτουργικό χωρίς Customers. 1
Παραθυρόφιλοι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Το ελπίζω και εγώ , έχει περάσει αρκετός καιρό από τότε που τα WIndows Phones Lumia ήταν απλώς ένα λειτουργικό χωρίς Customers. True that.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα