manousos82003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλημέρα αγαπητή και από εμένα. Παραβλέποντας το λάθος του συλλογισμού να γενικεύει κανείς μέσα από προσωπική εμπειρία (φαντάζομαι ότι είναι κοινή λογική γιατί είναι λάθος αυτό), είναι σίγουρο ότι κάποιος που είχε διαβάσει και έγραψε σωστά να πέρασε... ασχέτως φροντιστηρίου και χρημάτων. Και εάν δεν έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις, τότε είναι η συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί το συγκεκριμένο τμήμα; Δεν ξέρω, δεν θα κρίνω εγώ το κάθε τμήμα. Αλλά, εν γένει, εάν κανείς γράψει σωστά τότε περνάει. Δεν είμαι αγαπητή, είμαι αγαπητός! Ζήτησες προσωπική γνώμη και την έχεις! Αναφέρομαι για το συγκεκριμένο τμήμα! Δεν νομίζω να γενίκευσα πως συμβαίνει παντού....Επίτρεψε μου να μη λάβω θέση για αλλα τμήματα εφόσον δεν γνωρίζω.... Πάντως για τη δίκη μου περίπτωση επειδή μίλησα με άτομα απο αλλα φροντηστηρια τις μέρες των εξετάσεων όπως επίσης ειδα και τα αποτελέσματα, η ύλη των διαγωνισματων ΔΕΝ συμβάδιζε με τα όσα μου έδειξαν στο συγκεκριμένο φροντηστηριο, το ίδιο και για τους αλλους... Για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τμημα, δεν ισχύει το αν γράψει κανεις σωστά περνάει γιατι εχει ύλη που δεν διδάσκεται σε σχολείο/ ΤΕΙ.....
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δεν είμαι αγαπητή, είμαι αγαπητός! Ζήτησες προσωπική γνώμη και την έχεις! Αναφέρομαι για το συγκεκριμένο τμήμα! Δεν νομίζω να γενίκευσα πως συμβαίνει παντού....Επίτρεψε μου να μη λάβω θέση για αλλα τμήματα εφόσον δεν γνωρίζω.... Πάντως για τη δίκη μου περίπτωση επειδή μίλησα με άτομα απο αλλα φροντηστηρια τις μέρες των εξετάσεων όπως επίσης ειδα και τα αποτελέσματα, η ύλη των διαγωνισματων ΔΕΝ συμβάδιζε με τα όσα μου έδειξαν στο συγκεκριμένο φροντηστηριο, το ίδιο και για τους αλλους... Για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τμημα, δεν ισχύει το αν γράψει κανεις σωστά περνάει γιατι εχει ύλη που δεν διδάσκεται σε σχολείο/ ΤΕΙ..... Δεν έχει κάποια συγγράματα στην ύλη? Εκεί μέσα δεν υπήρχαν αυτά που σας ρώτησαν? Αν όντως σας είχαν θέματα εκτός ύλης, θα μπορούσες να παραπονεθείς στον πρύτανη και να δημοσιοποιήσεις το γεγονός.
manousos82003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δεν έχει κάποια συγγράματα στην ύλη? Εκεί μέσα δεν υπήρχαν αυτά που σας ρώτησαν? Αν όντως σας είχαν θέματα εκτός ύλης, θα μπορούσες να παραπονεθείς στον πρύτανη και να δημοσιοποιήσεις το γεγονός.Μόνο η Ιστορία...τα μαθηματικά και η στατιστική ειναι ύλη φροντιστηρίου....μήπως να έβαζα και κρυφή κάμερα? Για να βρει κάποιος το δίκιο του πρέπει να γίνει μαζική καταγγελία και πίστεψε με κανένας δεν θελει να μπει στην διαδικασία αυτή, γιατι γίνεται συγκρότηση επιτροπών οι οποίες συνεδριάζουν όποτε τους έρθει και θα ζητήσουν αποδείξεις....το να πεις "ειδα" ή "άκουσα", λυπάμαι δεν θεωρείται επιχείρημα.... Εξαλλου, τις περισσότεσες φορες δεν ισχύει το "να κανει ένας την αρχή και ακολουθούν οι υπόλοιποι...". Επέλεξα να κάνω μεταπτυχιακο μιας και, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, τα τονίζω για μη μου λενε οτι γενικεύω, εχει την ίδια αξία....είμαι σε κάποιο ΤΕΙ, επίτρεψε μου να μη πω που, εχω σκάσει 6 χιλιάρικα και σου (ή μας....) φέρονται συγκεκριμένα άτομα σα να ειςαι σκουπίδι, μηδέν σεβασμός "στον πελάτη"...Γιατι δεν φεύγω? 1ον, τα ακούμπησα 2ον, όπως όσοι μπαίνουμε στη διαδικασία θα το χρειαστώ.... 1
kathytherion Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Για να επανελθω στο αρχικο θεμα, θα ηθελα τη γνωμη και την εμπειρια ανθρωπων που καταφεραν να μπουν με κατατακτηριες, και αν γνωριζουν τα δικαιωματα των φοιτητων απο κατατακτηριες.
BlackDarkFlag Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Για να επανελθω στο αρχικο θεμα, θα ηθελα τη γνωμη και την εμπειρια ανθρωπων που καταφεραν να μπουν με κατατακτηριες, και αν γνωριζουν τα δικαιωματα των φοιτητων απο κατατακτηριες. Δεν έχεις συγγράματα, δεν έχεις πάσο με ότι αυτό συνεπάγεται (βέβαια μπορείς με την κάρτα ανεργείας να έχεις δωρεάν εισητήριο), κάποιοι μπορεί να μη σε χωνεύουν εκεί μέσα (σε ένα παιδί που είχε θέμα καθώς δεν είχε βιβλίο να διαβάσει μερικοί του είπαν ας μην έμπαινες), συνήθως μαθήματα δεν αναγνωρίζονται, μπορεί να περνάς στο 3ο εξάμηνο πχ και να χρωστάς όλα τα μαθήματα πλυν αυτών που έδωσες από τα προηγούμενα εξάμηνα. Αυτά.
splash18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Γιτι δεν δικαιουσαι πασο κλπ;;; Φοιτητης δεν θεωρεισαι ασχετως οτι μπηκες με κατατακτηριες;;
kathytherion Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δεν έχεις συγγράματα, δεν έχεις πάσο με ότι αυτό συνεπάγεται (βέβαια μπορείς με την κάρτα ανεργείας να έχεις δωρεάν εισητήριο), κάποιοι μπορεί να μη σε χωνεύουν εκεί μέσα (σε ένα παιδί που είχε θέμα καθώς δεν είχε βιβλίο να διαβάσει μερικοί του είπαν ας μην έμπαινες), συνήθως μαθήματα δεν αναγνωρίζονται, μπορεί να περνάς στο 3ο εξάμηνο πχ και να χρωστάς όλα τα μαθήματα πλυν αυτών που έδωσες από τα προηγούμενα εξάμηνα. Αυτά. Σωπα, υπαρχει τετοια εχθρα? Προβληματιστηκα τωρα, δεν το περιμενα. Για τα βιβλια εχω κανει τα κουμαντα μου, εχω φιλους συμφοιτητες που θα με βοηθησουν απλα θα μπορουσα λογω οικονομικων να αξιοποιησω καποιες παροχες του πανεπιστημιου που ως τειτζου εργαζομενη δεν ειχα την ευκαιρια, οπως να μαθω μια επιπλεον γλωσσα και να πηγαινω γυμναστηριο...
DrLo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σωπα, υπαρχει τετοια εχθρα? Μη πιστευειις ότι ακούς αριστερά-δεξιά ... ή τουλάχιστον μη του δίνεις υπερβολικές διαστάσεις.
BlackDarkFlag Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σωπα, υπαρχει τετοια εχθρα? Προβληματιστηκα τωρα, δεν το περιμενα. Για τα βιβλια εχω κανει τα κουμαντα μου, εχω φιλους συμφοιτητες που θα με βοηθησουν απλα θα μπορουσα λογω οικονομικων να αξιοποιησω καποιες παροχες του πανεπιστημιου που ως τειτζου εργαζομενη δεν ειχα την ευκαιρια, οπως να μαθω μια επιπλεον γλωσσα και να πηγαινω γυμναστηριο... Για τη γλώσσα και το γυμναστήριο δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν εννοούσα ότι θα σε βλέπουν και θα σε βρίζουν, απλά μην περιμένεις κατανόηση ή να πουν α τον καημένο δεν έχει βιβλία ας του δανείσουμε αυτά που περάσαμε..
Komninos33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2015 στις 2:03 ΜΜ, groot είπε Καλημέρα αγαπητή και από εμένα. Παραβλέποντας το λάθος του συλλογισμού να γενικεύει κανείς μέσα από προσωπική εμπειρία (φαντάζομαι ότι είναι κοινή λογική γιατί είναι λάθος αυτό), είναι σίγουρο ότι κάποιος που είχε διαβάσει και έγραψε σωστά να πέρασε... ασχέτως φροντιστηρίου και χρημάτων. Και εάν δεν έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις, τότε είναι η συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί το συγκεκριμένο τμήμα; Δεν ξέρω, δεν θα κρίνω εγώ το κάθε τμήμα. Αλλά, εν γένει, εάν κανείς γράψει σωστά τότε περνάει. Μια φορα και εναν καιρο καποτε μετα απο 3 αποτυχημένες προσπάθειες κατατακτήριων εξετασεων,για καλη σχολη εννοείται 17μιση και πάνω, ψαχτηκα και βρηκα κολλητο κολλητού μου που ειχε τα @@ και μ παραδέχτηκε οτι μπηκε νομικη αθηνων με 3 τηλεφωνα του μεγαλοδικηγορου αφεντικου-θειου του στους εισηγητές, εφτασα και γω στο γραφειο υπουργου και μ ειπαν οτι τωρα δεν εχουν καποιον "δικο τους" στην σχολη π ήθελα, φυσικοθεραπεία Αθηνών συγκεκριμένα.Γενικα εξετασεις που δεν δέχονται αναβαθμολογηση, ενσταση και γίνονται κληρωσεις αορατες κεκλεισμένων θυρών είναι παραγκα του Ελλαδισταν, ΕΚΤΟΣ τονίζω αν πας σε σχολη που δεν εχει μεγαλη ζήτηση, δλδ χαμηλες στις πανελλαδικές ή επαρχία. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από Komninos33 1
red66phone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 η προσωπική μου εμπειρία πολύ συνοπτικά: απόφοιτος Πληροφορικής ΠαΠει του 2004 συν 2 χρόνια μεταπτυχιακό στη συνέχεια (όχι άμεσα σχετικό), πέρασα με κατατακτηρίες (σχεδόν οριακά) τον Ιαν του 2014 στους ΧημΜηχ στο ΕΜΠ. Έδωσα Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία επιπέδου 1ου έτους της σχολής, δηλαδή προς δύσκολα. Επειδή ήμουν μια δεκαετία τελείως εκτός από Μαθηματικά και Φυσική, Χημεία μόνο από το Λύκειο, πήγα φροντιστήριο 4-5 μήνες πριν τις κατατακτήριες. Να φανταστείτε πόσο άσχετος ήμουν πλέον τότε, δεν θυμόμουν ούτε πόσο κάνει η παράγωγος του x 😚 Α επίσης τότε δούλευα ήδη σε εργοστάσιο σε κυλιόμενες βάρδιες, καθώς και καθόλη της διάρκειας της σχολής, που τελείωσα τον Οκτ του 2017. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι: α) αρκεί ένα εξαιρετικά ισχυρό κίνητρο (στη περίπτωση μου να φύγω από το συγκεκριμένο αντικείμενο και τις βάρδιες) β) πότέ δεν είναι αργά για τέτοιες μεταβάσεις που ίσως σου αλλάζουν τη ζωή (φυσικά παίζουν και πολλοί άλλοι παράγοντες ρόλο, η τύχη, υγεία, κτλ..) γ) δυσκολεύτηκα πολύ και για να περάσω και ακόμα περισσότερο για να τελειώσω τη σχολή, αλλά ήδη από την επόμενη χρονιά που τελείωσα μου φαινόταν ήδη τόσο μακρινό, λες και δεν έγινε ποτέ... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, Komninos33 είπε Μια φορα και εναν καιρο καποτε μετα απο 3 αποτυχημένες προσπάθειες κατατακτήριων εξετασεων,για καλη σχολη εννοείται 17μιση και πάνω, ψαχτηκα και βρηκα κολλητο κολλητού μου που ειχε τα @@ και μ παραδέχτηκε οτι μπηκε νομικη αθηνων με 3 τηλεφωνα του μεγαλοδικηγορου αφεντικου-θειου του στους εισηγητές, εφτασα και γω στο γραφειο υπουργου και μ ειπαν οτι τωρα δεν εχουν καποιον "δικο τους" στην σχολη π ήθελα, φυσικοθεραπεία Αθηνών συγκεκριμένα.Γενικα εξετασεις που δεν δέχονται αναβαθμολογηση, ενσταση και γίνονται κληρωσεις αορατες κεκλεισμένων θυρών είναι παραγκα του Ελλαδισταν, ΕΚΤΟΣ τονίζω αν πας σε σχολη που δεν εχει μεγαλη ζήτηση, δλδ χαμηλες στις πανελλαδικές ή επαρχία. Αυτός που πέρασε στην νομική χωρίς να είναι σε θέση να περάσει τις κατατακτήριες, ανάθεμα την ώρα και στην στιγμή αν θα καταφέρει να τελειώσει την σχολή και αν θα καταφέρει να βγαλει άδεια και να ασκήσει το επάγγελμα. Εκτός αν είναι άτομο σε φάση αιώνιος φοιτητής άεργος με τα λεφτά των γονέων και δεν βαριέσαι πάρκαρε στην σχολή και κάνε ότι θέλεις.
Komninos33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Αυτός που πέρασε στην νομική χωρίς να είναι σε θέση να περάσει τις κατατακτήριες, ανάθεμα την ώρα και στην στιγμή αν θα καταφέρει να τελειώσει την σχολή και αν θα καταφέρει να βγαλει άδεια και να ασκήσει το επάγγελμα. Εκτός αν είναι άτομο σε φάση αιώνιος φοιτητής άεργος με τα λεφτά των γονέων και δεν βαριέσαι πάρκαρε στην σχολή και κάνε ότι θέλεις. Αφεντικό και θειος του μεγαλοδικηγόρος οποτε δεν θα εχει θεμα,και να κολλήσει καπου ενα τηλαφωνακι τους εχει,κλασικο ελλαδισταν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα