tetra82 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ηρθε η ώρα της κρίσης.Έκανα την αναβάθμιση στο laptop και όλα είναι good. Το θέμα μου είναι στο desktop. Έχω accounts στο OneDrive, στο Google Drive και στο MEGA. MEGA και OneDrive δεν με απασχολούν καθώς είναι δευτερεύοντα και οτι έχω πάνω απλά θα κάνει download. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής. 1. Πως μπορώ να μεταφέρω το location του OneDrive σε αλλο δίσκο; Στα 8 είχε την επιλογή Move στα properties αλλά δεν την βλέπω κάπου. 2. Εχω Google Photos όπου ο uploader κάνει sync 12 φακέλους με περίπου 11.000 φωτογραφίες. Επίσης έχω premium Google Play Music και ο uploader κάνει sync περίπου 100 φακέλους με 35.000+ τραγούδια. Αν κάνω clean install και εγκαταστήσω π'άλι τα clients τι θα γίνει; Θα ξανα ανεβάσει τα ίδια αρχεία; Δεν θα κάνει sync; Πως μπορώ να το ελέγξω;
jumaru99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 1) Αν αναφέρεσαι σε Windows 10, μπορείς από το wizard όταν συνδέεις το OneDrive να του αλλάξεις location.2) Αν δηλώσεις τα ίδια paths θα κάνει validation και θα κάνει sync μόνο ότι λέιπει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα