mitr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 καλησπερα εχω ενα iphone 5 ξαφνικα σταματησε να δουλευει το ποσοστο μπαταριας (δειχνει αλλα οτι να ειναι ειναι παντα σταθερο π.χ 80 %και μπορει να εχει 30% βαζεις για φορτισει κανει τον θορυβο που φορτιζει δειχνει το σημα φορτισης αλλα οσο και να το αφησεις το ιδιο δειχνει αν κανεις επανεκινηση παει στο 100% αλλα μετα δεν κατεβενει οσο το χρεισιμοποιηεις το ιδιο δειχνει αν κανεις επανεκινηση κατεβενει το ποσοστο και κατι φορες κανει επανεκινησεις μονο του ειναι προβλημα μπαταριας ή κατι αλλο??? ευχαριστω
Xristos Manual Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 <p>Το πιθανότερο ειναι πρόβλημα μπαταρίας φιλε μου</p>
iMarilina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 καλησπερα εχω ενα iphone 5 ξαφνικα σταματησε να δουλευει το ποσοστο μπαταριας (δειχνει αλλα οτι να ειναι ειναι παντα σταθερο π.χ 80 %και μπορει να εχει 30% βαζεις για φορτισει κανει τον θορυβο που φορτιζει δειχνει το σημα φορτισης αλλα οσο και να το αφησεις το ιδιο δειχνει αν κανεις επανεκινηση παει στο 100% αλλα μετα δεν κατεβενει οσο το χρεισιμοποιηεις το ιδιο δειχνει αν κανεις επανεκινηση κατεβενει το ποσοστο και κατι φορες κανει επανεκινησεις μονο του ειναι προβλημα μπαταριας ή κατι αλλο??? ευχαριστω Καλημέρα, είναι στάνταρ μπαταρία αυτό, και εμάς δυο αειφον ακριβώς το ίδιο κάνανε. 1
mitr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας θα αλλαξω και θα σας πω
taslikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 <p>Μαλλον Δικαιούσε δωρεάν αντικατάσταση από την Apple μήλα με document</p>
mitr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 αλλαξα μπαταρια αλλα παλι τα ιδια μου ειπαν οτι μπορει να ειναι το dock connector φορτισης θυμηθηκα οτι εγινε μετα απο μια τουμπα αλλα δεν ηταν και πολυ δυνατη μπορει να την ακουσε η βαση φορτισης ???????
ramarg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 αλλαξα μπαταρια αλλα παλι τα ιδια μου ειπαν οτι μπορει να ειναι το dock connector φορτισης θυμηθηκα οτι εγινε μετα απο μια τουμπα αλλα δεν ηταν και πολυ δυνατη μπορει να την ακουσε η βαση φορτισης ??????? Δεν έχω ακούσει η βάση φόρτισης να επηρεάζει την ένδειξη ποσοστού της μπαταρίας..Ο,τιδήποτε δεν πάει καλά με την μπαταρία δηλώνει βλάβη μπαταρίας ( ενδεχόμενως κακής ποιότητας ανταλλακτικό) ή βραχυκύκλωμα κάπου κοντά στον connector της μπαταρίας..Ποιος έκανε την αλλαγή στην μπαταρία ?
mitr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 παραγγειλα μια απο το internet την εβαλα μονος μου αλλα εκανε το ιδιο και το πηγα μετα σε ενα καταστημα με service κινητων στην περιοχη που μενω εβαλε παλι καινουργεια μπαταρια αλλα το ποσοστο εκει κολημενο δεν ανεβενει με τιποτα και ο τυπος μου ειπε οτι μπορει να ειναι η βαση μπαταριας ή πλακετα τηλεφωνου το σπαστικο ειναι οτι κανει επανεκινησεις συνεχεια και ειναι συχνα ζεστο το πισω καπακι υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο?????
ramarg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 παραγγειλα μια απο το internet την εβαλα μονος μου αλλα εκανε το ιδιο και το πηγα μετα σε ενα καταστημα με service κινητων στην περιοχη που μενω εβαλε παλι καινουργεια μπαταρια αλλα το ποσοστο εκει κολημενο δεν ανεβενει με τιποτα και ο τυπος μου ειπε οτι μπορει να ειναι η βαση μπαταριας ή πλακετα τηλεφωνου το σπαστικο ειναι οτι κανει επανεκινησεις συνεχεια και ειναι συχνα ζεστο το πισω καπακι υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο????? Μπορεί κάτι να πάει στραβά με την μητρική. Βάλε αν μπορείς πίσω την αυθεντική μπαταρία..Σβήσε τυχόν αποτυπώματα και σφράγισε το κινητό σα να μην το άνοιξες ποτέ (όσο γίνεται). Μετά πήγαινε το στην infoquest.Είχε βγει πρόγραμμα ανταλλαγής/επισκευής χαλασμένων μπαταριών στα iphone5 και πιθανότατα μπορείς να τη γλιτώσεις δια της πλαγίας οδού.. Εφόσον το ποσοστό είναι κολλημένο θα περάσει χωρίς β' κουβέντα στο πρόγραμμα επισκευής. Αν σου αλλάξουν μπαταρία και δεν λυθεί θα ψάξουν από μόνοι τους τί φταίει..
mitr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 το σκεφτηκα και γω φιλε μου αλλα δεν γινεται εχω αλλαξει πριν απο κανα χρονο κ καπακι πισω οποτε πρεπει να βρουμε λυση αλλιως
ramarg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 το σκεφτηκα και γω φιλε μου αλλα δεν γινεται εχω αλλαξει πριν απο κανα χρονο κ καπακι πισω οποτε πρεπει να βρουμε λυση αλλιως Κρίμα..Restore δοκίμασες μήπως στρώσει ?
ramarg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δεν πάει το μυαλό κάπου συγκεκριμένα.Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το έχεις μπροστά σου για να το ανοίξεις και να κάνεις πολλές και διαφορετικές δοκιμές για να δείς τι φταιει..Το κινητό είναι καθαρό ή του έχεις κάνει κανένα jailbreak και πέρασες κανένα ύποπτο tweak ?
mitr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 μεχρι και πριν 2 μερεςηταν χωρις jailbreak εκανα jailbreak και συνεχιζεται το ιδιο προβλημα δεν ειναι θεμα λογισμικου
ramarg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 μεχρι και πριν 2 μερες ηταν χωρις jailbreak εκανα jailbreak και συνεχιζεται το ιδιο προβλημα δεν ειναι θεμα λογισμικου Εγώ οφείλω να ρωτήσω γιατί κάποιοι δεν έχουν εμπειρία και κάνουν γκάφες.Γιατί δεν το πας σε καμία infoquest να σου κάνουν έναν διαγνωστικό έλεγχο ? Νομίζω μπορούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα