arxaggelos mixail Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 γεια σας απο το πρωι περιμενω να γινει η αναβαθμησι στα windows 10 και ακομα να γινει σε μενα μαλον μας κοροιδευει η microsoft κανονικα.. στην αμερικη εχει γινει η μεταβαση και εγω ακομα περιμενω να γινει αλλα δεν βλεπω καπιo ,φως.. απο το πρωι περιμενω εχετε μαθει για ελλαδα ποτε θα γινει η μεταβαση;;
kougi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γινεται σε κυματα (οπως εγραψε η ιδια η microsoft) η αναβαθμιση φιλε μου, ηρεμησε, θα τα παρεις τα δεκαρια.
arxaggelos mixail Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 εγω πιστευω στον θεο αλλα δεν μου αρεσει να θυμωνω αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να αδικουνε την ελλαδα γιατι πιστευω η microsoft το κανει επιτηδες αυτο στην ελλαδα..λογο της κρισης o θεος τα βλεπει ολα και τιμωρει,.................. εινε πολιτικα συμφεροντα ολα αυτα.,.. εχουνε σκοπο να καταστρεψουν την ελλαδα παντως
arxaggelos mixail Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 δεν ειμε τρολλ φιλε απλα λεω τα παραπονα μου καθομε και περιμενω απο το πρωι για την αναβαθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις