Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν με τρέλανε η νεα version. Η πλακα ειναι πως μεχρι προπερσι δε μου αρεσαν καθόλου γιατί μου θύμιζαν λύκειο. Μετα διαπίστωσα πως ειναι μπαλαντέρ σε φαση να τα φορας απο χυμα αμφίεση για καφε στη γειτονιά μεχρι με σακακι στη δουλειά και αναθεώρησα. Παντως τα δυο ζευγάρια που εχω δε μυριζουν αλλα η αληθρια είναι πως τους ριχνω κανα πλυσιμο που και που. Αλλα ομολογουμενως δεν ειναι ο,τι πιο ανετο εχω φορεσει ναι. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω για εσας παντως τα low σε μπλε τα ζαχαρωνω αγρια email απο τον retailer 1
pique88 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Είμαι Βέλγιο για διακοπές και πήρα τα χαμηλά μπλε στα 75€. Γενικά έχουν τεράστια ζήτηση καθώς όσο ήμουν στο κατάστημα έφυγαν τουλάχιστον αλλά πεντα ζευγαρια. Φοραω όλ σταρ χρόνια και μου αρεσε πώς όντως είναι πιο μαλακά από τα υπάρχοντα, τόσο στον πατο όσο και στο πάνω κομμάτι. Δεν τα έχω φορέσει ακόμα αρκετά οπότε όποιος θέλει πληροφορίες θα μπορώ να εκφέρω γνώμη σε λίγες μέρες ή και ώρες. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Στις 30/7/2015 στις 6:58 ΜΜ, pique88 είπε Είμαι Βέλγιο για διακοπές και πήρα τα χαμηλά μπλε στα 75€. Γενικά έχουν τεράστια ζήτηση καθώς όσο ήμουν στο κατάστημα έφυγαν τουλάχιστον αλλά πεντα ζευγαρια. Φοραω όλ σταρ χρόνια και μου αρεσε πώς όντως είναι πιο μαλακά από τα υπάρχοντα, τόσο στον πατο όσο και στο πάνω κομμάτι. Δεν τα έχω φορέσει ακόμα αρκετά οπότε όποιος θέλει πληροφορίες θα μπορώ να εκφέρω γνώμη σε λίγες μέρες ή και ώρες. Σωραιος! Παιζει να μας κανεις κανενα κονε να τα στειλεις ελλαδα;
alimentas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Παιζει να ειμαι ο μονος παγκοσμιως που σιχαινεται αυτο το παπουτσι.Δεν το εχω αγορασει ποτε κ ουτε προκειται και πιστευω οτι ειναι το χειροτερο μακραν απ τα δημοφιλη για το ποδι.Κανα δυο φορες εκανα το λαθος να το φορεσω(φιλου,οχι δικο μου) κ να παω για περπατημα κ νομιζα οτι περπατουσα ξυπολητος.Επισης δεν εχω δει ποτε all star που να μην ειναι ''κομμενο'' στα πλαγια.Τι σου ειναι η μοδα τελικα........ 2
gatokoritso Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 δν με ενδιαφέρει ν πάρω αναπαυτικά σταρακια.ήδη τον κλασικό το σχέδιο το βρίσκω πολύ άνετο.άμα πέσουν στις εκπτώσεις σε τιμή της προκόπης θα ασχοληθω...
johnpapoulias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εντωμεταξύ τα ανανεώσαν μετά από 98 χρόνια κυκλοφορίας. Δεν μπορούσαν να περιμένουν 2 χρόνια ακόμα;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Στις 31/7/2015 στις 6:09 ΠΜ, gatokoritso είπε δν με ενδιαφέρει ν πάρω αναπαυτικά σταρακια.ήδη τον κλασικό το σχέδιο το βρίσκω πολύ άνετο.άμα πέσουν στις εκπτώσεις σε τιμή της προκόπης θα ασχοληθω...
3DJIN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 το κλασικο allstar παρολο που ειναι παντελως αβολο στο ποδι λογω του ξερου πατου ,εχει ισως το καλυτερο grip σε παπουτσι στο να κραταει το δαπεδο και να μην πεφτεις,δεν γλιστρας με τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα