Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ποιος δεν εχει παρει ή δει τουλαχιστον ενα ζευγαρι Converse all star chuck taylor; Δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλοι. Οσοι ομως τα εχουμε φορεσει ξερουμε οτι δεν ειναι και το πιο ανετο παπουτσι στον κοσμο, σωστα; Η Converse αποφασισε να το αλλαξει αυτο και μετα απο σχεδον εκατο χρονια εφτιαξε ενα βελτιωμενο all star που εχει σχεδον την ιδια εμφανιση και πολυ βελτιωμενο εσωτερικο για μεγαλυτερη ανεση. Δειτε τα εδω, απο τον επισημο retailer μου ειπαν οτι τα περιμενουμε τον Οκτωβριο και στο e-Bay τα εχουν 120 ευρω απο Αμερικη με 30 ευρω μεταφορα
d_gkal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 εμενα με βολευουν οπως ειναι τωρα παντως επισης θα το παρω το νεο πατουμενο να δω αν υπαρξει διαφορα
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 120 (+30) ευρώ για τα τσακ τέιλορ; Καλά, χρυσά, από τα αγαπημένα μου παπούτσια, αλλά μήπως να σοβαρευτούμε λιγάκι;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 120 (+30) ευρώ για τα τσακ τέιλορ; Καλά, χρυσά, από τα αγαπημένα μου παπούτσια, αλλά μήπως να σοβαρευτούμε λιγάκι; Εγω γιατι βλεπω 65 ευρω; Ειπα οτι τοσο ειναι απο e-Bay κανονικα τοσο θα στοιχιζουν οσο λετε αεροσολα η τζελ εβαλε? Αν οχι τοτε θα περιμενω Τζελ
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τα χειρότερα παπούτσια που έχουν βγεί ποτέ. Τουλάχιστον τα προηγούμενα. Χάλια εμφάνιση, βρωμερά μέχρι αηδίας εξαιτίας του καραβόπανου,και τόσο φλάτ που η άνεση δεν υπήρξε ποτέ. ΑΠΟΡΩ ειλικρινά γιατί αυτά τα γαμημένα παπούτσια είναι τόσο δημοφιλή. Να μου λεγες τα asics tiger να το καταλάβω... 1
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αν και έχω 3-4 ζευγαρια, τα φοραω σπανια. Ειναι ωραια εμφανισιακα αλλα πραγματα απο ανεση ΜΗΔΕΝ. Και οπως αναφερθηκε μυρίζουν αρκετα. Θα δοκιμασω τη νεα εκδοση κ αν λεει θα τσιμοησω ενα του χρονου την άνοιξη (χει ωνα δε τα φοραω ετσι κι αλλιως)
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εγω πηρα τα πρωτα μου πριν ενα 5αμηνο, δεν ειναι βολικα για πολλες ωρες αλλα ειναι ομορφα. Παλια λεει οτι τα φορουσαν για να παιζουν μπασκετ επαγγελματικα (!) Wtf
nodas_21greek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Έχουμε κάνα σάιτ (ευρωπαικό-ελληνικό) που να έχει καλύτερες τιμές από τις συνηθισμένες της αγοράς;
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιζουν πολυ μούφες οποτε εχε το κατα νου.. Καλο site ειναι το spartoo.gr 1
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τα χειρότερα παπούτσια που έχουν βγεί ποτέ. Τουλάχιστον τα προηγούμενα. Χάλια εμφάνιση, βρωμερά μέχρι αηδίας εξαιτίας του καραβόπανου,και τόσο φλάτ που η άνεση δεν υπήρξε ποτέ. ΑΠΟΡΩ ειλικρινά γιατί αυτά τα γαμημένα παπούτσια είναι τόσο δημοφιλή. Να μου λεγες τα asics tiger να το καταλάβω... Υποτίθεται ότι τα γνήσια δεν έχουν πρόβλημα μυρωδιάς, μήπως έπεσες σε μαιμού; Όσα ζευγάρια είχα δεν είχαν τέτοιο θέμα. Και τα φόρεσα μέχρι που κουρελιάστηκαν. Όσο για τα onitsuka tiger, φοβερό παπούτσι, ειδικά τα mexico και τα ultimate 81. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τα χειρότερα παπούτσια που έχουν βγεί ποτέ. Τουλάχιστον τα προηγούμενα. Χάλια εμφάνιση, βρωμερά μέχρι αηδίας εξαιτίας του καραβόπανου,και τόσο φλάτ που η άνεση δεν υπήρξε ποτέ. ΑΠΟΡΩ ειλικρινά γιατί αυτά τα γαμημένα παπούτσια είναι τόσο δημοφιλή. Να μου λεγες τα asics tiger να το καταλάβω... Αν και εχω ,δεν τα φοραω σχεδον ποτε,Πραγματικα μπαινει το ποδι μου μεσα και ειναι λες και παταω σε πετρα.Χαλια,και ουτελ ιγο δερμα,πανινια μεχρι αηδιας.
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Και όσο για το λόγο που είναι δημοφιλή, έχετε υπόψιν ότι στην Αμερική (από όπου ξεκινάει ένα τεράστιο μέρος της καθημερινής μόδας) τα παίρνεις κυριολεκτικά με πενταροδεκάρες. Τα έχουν όλοι σε 10 χρώματα και τα πετάνε χωρίς τύψεις. Δεν είναι τα παπούτσια με τα οποία θα βγάλουν τη χρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα