Lykos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το viber και τη αλλαγή αριθμού. Βρίσκομαι Αγγλία και έχω προμηθευτεί ένα εγγλέζικο νούμερο. Στο viber ωστόσο έχει παραμείνει αποθηκευμένος ο αριθμός που είχα όταν ήμουν στην Ελλάδα σαν viberID. Είναι εφικτό να αλλάξω το νούμερο στο viber, αλλά να μην χάσω τις επαφές που είχα στο ελληνικό νούμερο και να επικοινωνώ όπως πριν;
a400 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Οι επαφές ειναι από τη συσκευή από τις επαφές σου δεν έχει αυτό δικές του. Ναι μπορείς να αλλάξει; Τον αριθμό από τις ρυθμίσεις του viber.
Lykos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Οι επαφές ειναι από τη συσκευή από τις επαφές σου δεν έχει αυτό δικές του. Ναι μπορείς να αλλάξει; Τον αριθμό από τις ρυθμίσεις του viber.Οι επαφές μου Οι επαφές μου είναι αποθηκευμένες στην μνήμη του κινητού, αφού και τώρα που έχω αλλάξει sim και έχω βάλει το uk νούμερο, τις εμφανιζει κανονικά στη συσκευή. Και το viber έχει αποθηκευμένο το νούμερο που είχα από την Ελλάδα.. Το θέμα είναι ότι θέλω να γυρίσω το viber στο uk νούμερο για να μπορώ να το χρησιμοποιώ και για τις επαφές της Αγγλίας, αλλά να διατηρήσω και τις επαφές της Ελλάδας. Στα settings του viber από όσο έχω κοιτάξει δεν έχω βρει πουθενά κάποια επιλογή που να μπορείς να αλλάζεις το νούμερο.
a400 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κάνε απενεργοποίηση λογαριασμού και εκεί ξεκινά πάλι να σου ζητήσει αριθμό τηλ και βάλε το νέο σου αγγλικό αριθμό και είσαι μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα