Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα ενισχυτη PA και 2 ηχεια 350 watt  για το σπιτι! αλλα εχω ενα προβλημα με το που ανοιγω τον ενισχυτη ακουγετε απο τα ηχεια μου ενας ηχος! σαν παρασιτα και ακουγεται ολη την ωρα και ειναι εκνευβριστικο αρκετα το παραξενο ειναι πως οταν βαζω καποιο υπολογιστη σταθερο η λαπτοπ το ακουω οταν ομως συνδεω το κινητο μου δεν ακουγεται τιποτα!! γνωριζεται μηπως τι φταει και πως μπορω να το αλλαξω αυτο ?? Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα ενισχυτη PA και 2 ηχεια 350 watt  για το σπιτι! αλλα εχω ενα προβλημα με το που ανοιγω τον ενισχυτη ακουγετε απο τα ηχεια μου ενας ηχος! σαν παρασιτα και ακουγεται ολη την ωρα και ειναι εκνευβριστικο αρκετα το παραξενο ειναι πως οταν βαζω καποιο υπολογιστη σταθερο η λαπτοπ το ακουω οταν ομως συνδεω το κινητο μου δεν ακουγεται τιποτα!! γνωριζεται μηπως τι φταει και πως μπορω να το αλλαξω αυτο ?? Σας ευχαριστω

1) Κανε ελεγχο και σιγουρεψου οτι εχεις κανει σωστη συνδεσμολογια.

2) Χωρις να ειμαι ειδικος (και αν η συνδεσμολογια σου ειναι σωστη),τοτε,οπως το περιγραφεις, υπαρχει θεμα με την γειωση.Καλεσε εναν τεχνικο να ελεγξει τα παντα,απο πριζες εως και πινακες ρευματος κλπ κλπ.

Δημοσ.

1) Κανε ελεγχο και σιγουρεψου οτι εχεις κανει σωστη συνδεσμολογια.

2) Χωρις να ειμαι ειδικος (και αν η συνδεσμολογια σου ειναι σωστη),τοτε,οπως το περιγραφεις, υπαρχει θεμα με την γειωση.Καλεσε εναν τεχνικο να ελεγξει τα παντα,απο πριζες εως και πινακες ρευματος κλπ κλπ.

αμα ειναι να δινω λεφτα σε αυτους καλυτερα να το ακουω

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα προβλημα.Τοτε για ποιο λογο ζητας απαντησεις;

ρε φιλε μου ζητησε μια λυση την οποια μπορω να κανω εγω χωρις να επιβαρυνθω ! ;) δεν πειραζει παντως σε ευχαριστω

Δημοσ.

Ο ήχος ακούγεται χωρίς να έχεις συνδεδεμένο τίποτα;

Εάν βάλεις κάτι (εκτός κινητού) αυξάνει ο ήχος που λες;

Δημοσ.

Ο ήχος ακούγεται χωρίς να έχεις συνδεδεμένο τίποτα;

Εάν βάλεις κάτι (εκτός κινητού) αυξάνει ο ήχος που λες;

ακουγετε μονο οταν συνδεω τον υπολογιστη τον σταθερο και το λαπτοπ!! μαλλον ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος πριν γιατι δικομασα και το λαπτοπ χωρις να το συνδεσω με την πριζα και δεν ακουγοταν τιποτα μαλλον κατι παιζετε με την γειωση

Δημοσ.

Τι πρίζα έχει η παροχή ρεύματος του φορητού;

αυτη που ειναι στριγγιλη την μεγαλη οχι την μικρη την λεπτη !! 

Τι πρίζα έχει η παροχή ρεύματος του φορητού;

την στρογγιλη την χοντρη οχι την μικρη την λεπτη

Δημοσ.

αμα ειναι να δινω λεφτα σε αυτους καλυτερα να το ακουω

Η γείωση δεν είναι για να παίζεις..αυτό που ακούς μπορεί να είναι διαρροή από κάποια συσκευή σου!!

Αν δεν είναι σωστή η γείωση δεν δουλεύει σωστά ούτε ο αντιηλεκτροπληξιακος.

Και πολλά αλλά όπως πχ διαρροές σε συσκευές (κουζίνα πλυντήριο θερμοσίφωνας κτλ κτλ) όποτε αν το πρόβλημα  επιμένει η εντοπίσεις  να σε τινάζει ανεπαίσθητα κάποια συσκευή πάρε έναν απ' "ΑΥΤΟΥΣ" μπορεί και να σου σώσει την ζωή.

Η απλά μπορεί να μην έχεις πρόβλημα  και απλά να σου περνάν παράσιτα τα τροφοδοτικά του desktop και του laptop(αν είναι κακής ποιότητας και έχουν κυματοση στην έξοδο τους)

Το αν θα διακινδυνεύσεις είναι δίκη σου επιλογή...

Υ.Γ. έχω βρει πλυντήριο σε σπίτι φίλου(συνάδελφος ηλεκτρονικός) να έχει σε σχέση με καλοριφέρ στο μπάνιο 220V διαφορά δυναμικού...τα 50V σκοτώνουν

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω ένα hom cinema 2.1, και έχω θέμα με θόρυβο όταν επιλέγω να ακούω TV από ηχεία μετά από 40λεπτα ακούγεται ένας θορυβος στα ηχεια που είναι σινεχομενος αν επιλέξω ραδιόφωνο δεν έχω κανένα πρόβλημα επιστρέψω στην TV ξανά το ίδιο πάλη θορυβος αλά μετά από 40 λεπτά τη φταίει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...