xnoudis(R) Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Θελω να μου πειτε πως ονομαζονται τα τραγουδια που ειναι μονο με τουμπερλεκι,αλλα ξενα τραγουδια ή αν δεν ξερετε πως λεγοντε να μου πειτε κανενα τιτλο απο τραγουδι να κατεβασω.
djmike Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 me mperdepses ligo ama de kseroume pos na sou poume titlous???
Kserolas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Artist: Safri Duo Title: Snakefood, Played a Live (to opoio einai kai to pio gnosto), Samb Adagio, Baya Baya. Artist: Jonathan Richman & The Modern Lover Title: Egyptian Reggae
tsimpouri3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 τα λενε τουμπερλεκιδια και μορεις να τα βρεις σε λοα τα δυσκοπωλεια παλιο πειρατη σαν δεν ντρεπεσε σκοτωνεις την μουσικη πλακα κανω εεεεεεεεεε!!!
tsimpouri3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 το εγραψα και γρηγορα και εχω κανει του κοσμου τα λαθη
xnoudis(R) Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 tsimpouri olo malakies les.eimai peiratis tis karaibikis
xnoudis(R) Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 ayta pou mou lete gia safri dyo den einai toumperlekia alla kati san timpana.ego pio poli thelo katharo toumperleki
The_player Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Ροιλος και Μπουμπουγιατζης ειναι οι καλυτεροι τουμπερλεκαδες Ελληνες . Εχουν βγαλει και καποια singles me solo. Τωρα απο ξενα , R.E.G. Project ειναι καλοι με beataki....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.