Giwrgos1996 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα Δεν γνωρίζω αν ανοίγω το θεμα στο σωστο section αλλά αυτό ήταν ό,τι κοντινότερο βρήκα. Πήγα λοιπόν σήμερα να καθαρίσω το PS3 μου και στην προσπάθεια να βγάλω την ψύκτρα από την μητρική βγήκε η επαφή απο την μητρική και δεν ξαναμπαίνει(φωτογραφια παρακάτω).Είδα διάφορα βίντεο οπου παρακάμπτουν την θυρα αυτή όμως κανουν συγκόλληση μετά για να μπουν τα καλώδια( οπως εδώ ). Υπαρχει κάποιος αλλος τρόπος; Ειχε κανεις παρόμοιο πρόβλημα;
Roger Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αφου ξεκολλησες το βυσμα,τροπος αλλος δεν υπαρχει.Ο επισκευασιμος τροπος ειναι αυτος που αναφερεις. Βρες εναν ανθρωπο που γνωριζει και σε πεντε λεπτα θα στο εχει φτιαξει.
Giwrgos1996 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 <p>Θα φτιάξει σιγουρα όμως ή θα εχω παλι θεμα στο μέλλον;</p>
Roger Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν ειμαι μεσα στην πλακετα για να στο απαντησω με σιγουρια,και ουτε εχω δει την πλακετα απο κοντα. Στις περιπτωσεις ιδιες με αυτες που ξεκολλαει ενα βυσμα και τραβαμε ενα καλωδιο για να το επισκευασουμε δουλευουν επι το πλειστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα